Cautare

1943 de rezultate pentru "liga a treia" (3.11 secunde)
Beizadeaua Radu Babus, ajuns in fotoliul de director al RAEDPP gratie nepotismului practicat cu ardoare de familia odraslei protejate, se dovedeste a fi campionul abuzurilor savarsite de Administratia Domeniului Public si Privat a Municipiului Constanta.
Liderii PNL au avut ieri o intalnire extraordinara cu reprezentantii PC, in cadrul careia s-a discutat situatia de la nivelul administratiei locale din judetul Giurgiu. Potrivit deputatului conservator Danut Liga, PNL a incalcat protocolul de functionare.
Liga Pro Europa din Targu Mures, un reprezentant activ al societatii civile din Romania, a anuntat ieri ca a sesizat Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) in cazul senatorilor PRM Corneliu Vadim Tudor (foto) si Gheorghe Funar.
Dezvaluire incredibila despre stelistul care a gresit la golul olandezilor ' Prepelita nu vede bine!
Federatia Romana de Fotbal prelungeste suspansul in privinta ocuparii locului din Liga I ramas "vacant" in urma deciziei luate de oficialii clubului Poli Timisoara de a retrage dosarul de licentiere.
Handbalistele de la SCM Craiova au obtinut ieri a doua victorie la turneul de promovare-retrogradare in Liga Nationala desfasurat la Buzau.
Sala Polivalenta Calarasi va gazdui in sezonul competitional 2014-2015 multe meciuri de LIGA NATIONALA ! Alaturi de echipa - Dunarea Calarasi - Futsal , CSM Calarasi a promovat in liga nationala de handbal masculin !!
HANDBAL Ahc Dunarea Calarasi - handbal masculin, Liga Zimbrilor; ... Danubius handbal feminin, Divizia A, seria A; FOTBAL Afc Dunarea Calarasi-fotbal, Liga a 1 Betano; FUTSAL Dunarea Calarasi -futsal masculin, Liga 1.
sunt sapte tancuri romanesti, ai caror comandanti se pregatesc de cea mai importanta lupta a vietii lor. La cativa kilometri distanta, din celalalt capat al Ruinburgului, inamicul a plecat deja la atac: ... Romania - asa cum o stim noi - a fost cucerita in intregime.
Consiliul Judetean (CJ) Gorj ia masuri pentru a face fata crizei financiare si reduce cheltuielile la anumite capitole. Institutia este unul dintre finantatorii Clubului de fotbal Pandurii Lignitul Targu Jiu si, prin statut, are obligatia sa vireze in contul echipei din Liga I o anumita suma de bani.
Codul etic al PDL prevedea insa eliminarea din partid a membrilor trimisi in judecata, caz in care se afla si Cristian Poteras, pentru abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave. ... La nivelul Capitalei, Poteras are sustinere pentru a candida din nou, oficial BP al PDL Bucuresti il sustine.
Tobet.com a sarbatorit recent 50.000 de utilizatori din Romania si cu aceasta ocazie a oferit la inregistrare un bonus record pe piata locala:
Portarul craiovean de la ALRO Slatina, Marian Mecea (foto), se bucura de pasul facut in vara, cand a ales sa evolueze pentru trupa lui Daniel Mogosanu, si spera sa-si treaca in cont cat mai multe realizari cu formatia de pe malul Oltului.
Pandurii Targu Jiu a pierdut cinci jucatori titulari in turul campionatului si nu a adus, deocamdata, nimic in loc Gorjenii reiau astazi pregatirile fara cativa jucatori determinanti in prima parte a sezonului, Vlad Chiriches (transferat la Steaua), Cosmin Bacila, Marian Pleasca (ambii accidentati), Stojan Vranjes si Jaka Stromajer.
Clubul Pandurii Targu Jiu a negociat ieri cu impresarul jucatorilor Stojan Vranjes si Jaka Stromajer viitoarea lor destinatie. ... Seful pandurilor, Marin Condescu, l-a invitat la Bucuresti pe impresarul Zvonko Milojkovic pentru a rezolva transferurile jucatorilor sai, Stojan Vranjes si Jaka Stromajer, ambii fara viitor la Targu Jiu.
Fotbalistul echipei AS Saint-Etienne, Banel Nicolita, a declarat ca isi doreste din toata inima sa ajunga sa evolueze in Liga Europa cu formatia la care s-a transferat in vara anului trecut. ... Sa ajungem in Liga Europa.
Dupa un an 2011 formidabil, cel mai bun din istoria pandurilor, cotatiile jucatorilor gorjeni au explodat, patru dintre elevii lui Petre Grigoras atingand cota de 1.000.000 de euro Fotbalul bun practicat de Pandurii Targu Jiu se reflecta direct si in valoarea de piata a jucatorilor gorjeni, evaluati de site-ul transfermarkt.de.
Pandurii Targu Jiu ramane fara victorie la revenirea in Antalya, dupa primele trei jocuri de verificare, reusind o remiza, scor 3-3 cu MTK Budapesta (Ungaria, liga a 2-a) si doua infrangeri, 0-3 cu FK Zeta (Muntenegru, liga 1) si 1-2 cu FK Novi Pazar (Serbia, liga 1).
Presedintele gruparii Gaz Metan Severin, Gheorghe Constantin (foto), a fost ales de cluburile din Liga a II-a sa fie reprezentantul acestora in Comitetul Executiv al FRF, alaturi de presedintele FC Botosani, Cornel Sfaiter (FC Botosani).
Divizionara secunda FC Olt Slatina a pierdut amicalul sustinut ieri, pe "sinteticul" de la Bradu, in compania formatiei de Liga a IV-a, FCM Pitesti, scor 0-1, singurul gol venind in repriza a doua.
google-analytics.com