Cautare

776 de rezultate pentru "liga 3seria 5" (3.48 secunde)
TOP 10 Cele mai sexy iubite de fotbalisti din Romania Desi neoficiala, competitia dintre iubitele fotbalistilor din Liga I exista si este una destul de dura. ... Sandra Bachici (Laszlo Sepsi) - 8% 5.
LIGA 1: Rapid si Vaslui si-au batut rau adversarele de Paste Cu moralul ridicat dupa remiza obtinuta de CFR la Ploiesti si cu amenintarea Stelei, victorioasa la Galati, FC Vaslui si Rapid nu si-au menajat adversarele si au obtinut victoriii la scor de neprezentare.
Dupa titlu, catalanii au pierdut aseara si Liga Campionilor, in urma remizei de pe teren propriu cu Chelsea (scor 2-2). ... Pentru prima data, argentinianul nu gaseste spatiul portii de la punctul cu var, in Liga Campionilor sau in Primera.
Handbalistele craiovene joaca astazi (de la ora 17.00) la Bacau un meci decisiv pentru mentinerea in Liga Nationala.
Liga secunda programeaza astazi, de la ora 17.00, etapa a 23-a, intermediara, care se anunta extrem de dificila pentru formatiile oltene.
Investitie de 6 milioane pentru inca o BIJUTERIE in Liga I! ... Echipa lor e abia pe 7 in B2, la 4 puncte de locul 3, care va permite promovarea dupa ce Timisoara nu a primit licenta de Liga I.
Locul Universitatii Craiova este in prima liga si merita sa joace in competitiile europene. (Fragment din volumul "Frumosii nebuni ai Craiovei Maxima", editia a II-a, aflat in curs de aparitie la Tipografia de Sud Craiova)
Petre Grigoras este constient de valoarea adversarului de astazi, dar spera ca punctele sa ramana la Targu Jiu Formatia olteana Pandurii Targu Jiu va intalni astazi, de la ora 20.00 (GSP TV), pe teren propriu, pe SC Vaslui, meciul contand pentru etapa a 31-a din Liga I.
Intrebata daca prefera sa arbitreze baieti sau fete, Alina, care oficiaza la centru meciuri din Liga a III-a, a marturisit ca la fotbal feminin este mai usor sa promovezi.
Fostul fotbalist Rodion Camataru a declarat, astazi, ca, tinand cont de faptul ca palmaresul Universitatii Craiova este acum in proprietatea lui Dinel Staicu si nu a lui Adrian Mititelu, noua echipa a orasului, care a primit un loc in Liga a II-a din partea AG a FRF, va fi de fapt vechea formatie, informeaza realitatea.net.
5 impotriva excluderii, 18 abtineri si 168 pentru. Dupa numararea voturilor, Mircea Sandu a propus ca la Craiova sa fie fondat un nou club, care sa evolueze in Liga a II-a si care sa apartina autoritatilor locale.
Silvia a convins staff-ul valcean prin prestatiile foarte bune din Liga Campionilor, dar si de la Campionatul Mondial, unde a aparat poarta Spaniei, echipa medaliata cu bronz la acea editie.
Gaz Metan Severin e pusa la incercare astazi de Chindia, dar oficialii de la Dunare sunt siguri ca Bondrea si compania vor obtine un rezultat pozitiv Desi s-a facut comoda pe locul trei in clasament, pozitie care ar putea echivala cu promovarea in Liga I, Gaz Metan Severin stie ca lupta se va da pana in ultima secunda si si-a propus sa bifeze succese in toate cele patru etape ramase de disputat.
Steaua avea neaparata nevoie de victorie in meciul cu rivala din Stefan cel Mare, pentru a mai pastra sanse la titlu in Liga I. ... Este un record de asistenta pe acest stadion, la un meci din Liga I.
Totodata, Adunarea Generala a aprobat, cu 185 de voturi pentru si sase abtineri, ca orasul Craiova sa primeasca un loc in Liga a II-a, dupa ce gruparea SC FC U Craiova a fost exclusa din FRF.
Acest anunt l-am facut acum, tocmai pentru ca staff-ul care va continua munca mea sa aiba timp suficient la dispozitie pentru a-si pregati strategia, fie ea pentru Liga I (locul pe care ne aflam ne dadea sperante reale in acest sens), fie pentru Liga a II-a.
FEFS a avut trei echipe, cate una din fiecare an, si in loturi se regaseau tinere care fac sport de performanta (baschet, box, tenis de camp, atletism), dar si cateva care fac fotbal de performanta, evoluand pentru echipa Real Craiova (locul trei in liga nationala).
Formatia Prometeu Craiova se afla la un pas de dezastru, astazi urmand sa dispute un meci capital in privinta mentinerii in Liga a III-a.
Real vrea sprijin de la Primarie In ceea ce priveste viitorul formatiei craiovene, care a incheiat sezonul trecut pe locul trei in prima liga, deocamdata nu se stie nimic sigur. ... Liga I cu trei serii?
In perioada 2008-2009, jucatorul a evoluat la International Pitesti, echipa alaturi de care a promovat in Liga I, la Pitesti ramanand pana in 2010, cand a semnat cu Sageata Navodari.
google-analytics.com