Cautare

776 de rezultate pentru "liga 3seria 5" (7.04 secunde)
Handbalistele au castigat amicalele cu Deva Handbalistele de la SCM Craiova au castigat ambele meciuri de verificare disputate la Filiasi in compania colegei de Liga Nationala, CSM Cetate Deva. ... Liga Nationala se reia sambata, cu etapa a noua, iar SCM va juca la Constanta.
Compensatiile sunt prevazute de regulament, fiind intre 300 lei/an si 5.000 lei/an, in functie de liga in care ajunge fotbalistul.
Handbalistele de la SCM Craiova intalnesc astazi, cu incepere de la ora 14.30, la Filiasi, formatia CSM Bacau, in cadrul etapei a zecea din Liga Nationala.
Liga Nationala de handbal masculin se reia astazi, de la ora 18.00, cu jocul din etapa a XII-a dintre Dinamo Municipal Calarasi (locul 5, 13 puncte) si Energia Pandurii Targu Jiu (locul 4, 13 puncte).
"Nu as vrea sa vorbesc deocamdata de valoarea lotului, pentru ca nu cunosc prea bine celelalte echipe din serie, dar, tinand cont ca avem si jucatori de Liga I, eu cred ca este bun.
Divizionara secunda ALRO Slatina a inceput cu o victorie seria partidelor amicale, castigand sambata, scor 1-0, in fata valcenilor de la Damila Maciuca (locul sapte in Liga a III-a, seria 4).
Roberto Dumitru, doar o speranta Produs al centrului de copii si juniori de la Pandurii, Roberto Dumitru este inca departe de Liga 1. ... E adevarat, este talentat, dar Liga 1 este destul de puternica pentru el la ora actuala, poate doar sa mai creasca langa echipa.
Campioana Romaniei a disputat ieri, dupa inchiderea editiei, meciul cu Otelul Galati, din cadrul etapei a 13-a din Liga Nationala, iar sambata "galacticele" de la Valcea vor sustine primul meci din 2012 in Liga Campionilor, pe terenul formatiei slovene Krim Ljubljana.
Farez Brahmia (Franta, liga a 5-a), Luisito Campisi (Italia, liga a 3-a), Sebastiao Noguera (Portugalia), Williams (Brazilia) si Akram Matook (Tunisia) s-au prezentat modest, iar Grig i-a expediat rapid.
Gaz Metan Severin a reusit o victorie de moral ieri, in cel de-al doilea amical disputat in Antalya, elevii lui Marian Bondrea (foto) castigand cu 3-1 (2-1) intalnirea cu FC Aarau, ocupanta locului secund din liga a doua din Elvetia. ... din prima liga a Kazahstanului.
Jucatoarele de la Otchim Ramnicu Valcea au intrat in febra meciului de duminica, de pe teren propriu, cu echipa franceza Metz, din cadrul etapei a doua a grupelor principale din Liga Campionilor.
Pandurii Targu Jiu disputa astazi ultimul joc de verificare din al doilea stagiu de pregatire din Turcia, cu FK Rad Belgrad (Serbia, Liga 1), apoi maine revine in tara pentru o scurta perioada.
La formatia ieseana, care evolueaza in Divizia A, dar este aproape promovata in Liga Nationala, evolueaza alta jucatoare de nationala, Carmen Amariei, iar antrenoare este fosta jucatoare si antrenoare a echipei SCM Craiova, Victorina Bora.
Antrenorul echipei FC Olt Slatina, Dan Oprescu, este multumit de modul in care decurge pregatirea si a devenit optimist in privinta indeplinirii obiectivului, ramanerea in liga secunda.
cu peste 100 de jocuri in Liga 1. ... Daca in lotul lui Dinamo nu exista debutanti, Pandurii are sase jucatori care nu au facut cunostinta cu prima liga, Horvat, Neagu, R.
nu activeaza in prezent la nici un club, el despartindu-se la mijlocul turului actualului campionat de ALRO Slatina (Liga a II-a), in timp ce Ovidiu Stanga este antrenorul echipei nationale sub 19 ani a Romaniei.
Handbalistele de la SCM Craiova si CSM Ploiesti se intanesc astazi, de la ora 17.00, la Filiasi, intr-un meci devans din cadrul etapei a 20-a din Liga Nationala.
Pandurii Targu Jiu vrea sa puna capat seriei de nereusite din retur, in ciuda evolutiilor foarte bune, in meciul cu o echipa ce incearca sa supravietuiasca in Liga 1 Gata cu lamentarile la Pandurii!
Mijlocasul Calin Cristea a inceput sezonul titular, insa pana la finalul anului 2011 a adunat abia 159 de minute in teren in Liga 1.
Gaz Metan Severin a castigat la limita, scor 1-0, derbiul Olteniei din cadrul etapei a 19-a din liga secunda, cu ALRO Slatina, iar cele trei puncte contabilizate ii fac pe gazari sa devina principalii favoriti la ocuparea locului trei, unul care anul acesta ar putea duce in Liga I.
google-analytics.com