Cautare

776 de rezultate pentru "liga 3seria 5" (2.72 secunde)
Bekbaev, Muldarov, Tagybergen, Shabalin, Kapadze, Zenkovich, Aimbetov ---------------- In cele trei meciuri disputate pana acum in tururile preliminare din Liga Campionilor, kazahii au expediat 40 de suturi spre poarta, avand una dintre cele mai bune medii dintre echipele participante in aceasta competitie (13,33 per meci).
Digi Sport va transmite in direct Liga 1 si Cupa Ligii incepand cu luna februarie, precum si urmatoarele sezoane ale celor doua competitii, pana in 2019.
Si daca primeam din Liga 3 o oferta, tot as fi plecat. ... Jucatorilor cu care am promovat eu din Liga 3 in Liga 2 nu li s-a dat prima de obiectiv.
Manchester City - Steaua 1-0 | Rezultat onorabil pentru romani Steaua a parasit miercuri seara Liga Campionilor. ... Dupa dezastrul de la Bucuresti, atunci cand elevii lui Pep Guardiola s-au impus cu 5-0, Steaua a pierdut doar cu 0-1 returul de la Manchester.
In urma cererii de oferte de la finele anului 2017 privind cesiunea drepturilor de transmisie radio a meciurilor din Campionatul National de Fotbal Liga 1 Betano - sezonul competitional 2018-2019, Societatea Romana de Radiodifuziune a fost singurul operator de servicii de radiodifuziune care a depus, in ianuarie 2018, o oferta pentru achizitionarea acestor drepturi.
Intrarea echipei locale in Liga I presupune realizarea de lucrari, pe care consilierii judeteni dar si locali le-au aprobat. ... Iata cerintele pentru desfasurarea de competitii in Liga I pe stadionul de la Calarasi : ... Sala conferinte presa 50 locuri 5.
Dunarea Calarasi a obtinut 4 puncte dupa primele doua partide jucate in istorie in Liga 1.
Dunarea Calarasi s-a impus in fata celor de la Poli Iasi, scor 2-0, si urca pentru moment pe pozitia a 4-a in Liga 1. ... Dunarea Calarasi obtine prima victorie din istorie pe teren propriu in Liga 1 si urca provizoriu pe loc de play-off, 4.
Ce este Liga Natiunilor, noua competitie in care nationala Romaniei va debuta in aceasta saptamana Competitia de fotbal Liga Natiunilor, un proiect al fostului presedinte UEFA Michel Platini, va debuta joi, cu 55 de echipe la start, impartite in patru esaloane valorice, care se vor bate si pentru calificarea la EURO 2020.
In functie de rezultatele obtinute in Liga Natiunilor, Romania poate intra intr-o urna mai buna la tragerea la sorti pentru preliminariile EURO 2020.
Totusi, la 1.900 de ani de la inaugurarea monumentului care poate inca aduce dovezi privitoare la originile noastre si inceputurile romanitatii, Liga Culturala Romana si Congresul Spiritualitatii Romanesti au avut rolul salvator pentru ca acest eveniment sa nu treaca neobservat si sa il readucem in atentia generatiilor de astazi, prea putin procupate de istorie si mult mai putin animate de sentimente patriotice.
Cateva zile mai tarziu, la 17 octombrie, celelalte tari din Liga Balcanica, adica Bulgaria, Grecia si Serbia, declara si ele razboi aceluiasi inamic. ... Contextul general al acestui razboi era dat de dorinta tarilor din Liga Balcanica de a cuceri teritorii ale Imperiului Otoman.
Mihai Stoica isi doreste ca marile rivale ale FCSB, Dinamo si Rapid, sa aiba un parcurs bun in acest sezon de Liga 1. "Vreau pe Dinamo in Liga 1 si pe Rapid in play-off"
Duelul falitilor din Liga 1, castigat de ilfoveni Liga 1, sezonul 2021-2022 Etapa a 29-a Au marcatS Holzmann 41, Alghoul 89 Clinceni:
Ianis Stoica a participat, alaturi de alti cativa colegi de la FCSB, la o actiune la o scoala si a vorbit si despre finalul incins de sezon in Liga 1, dupa ce echipa sa a venit la doar doua puncte de liderul CFR Cluj.
Dinamo Bucuresti, retrogradata in premiera in Liga 2, nu are antrenor in acest moment si nici nu stie bugetul pe care se poate baza, mizand din nou pe sprijinul fanilor din Programul DDB.
Nu mai putin de patru echipe din autoproclamat valoroasa Liga a lui Mitica au iesit pentru a se duela in Europa, iar macar doua dintre acestea, CFR Cluj si Steaua, era de asteptat sa faca instructie cu niste adversari modesti.
Capitanul Radoi declara ca s-a vazut care este echipa care joaca in Liga Campionilor si cea de Cupa UEFA, iar antrenorul Munteanu ii acuza pe "caini" ca nu-si merita locul in clasament.
Este insa singura formatie de la noi cu sanse de calificare, in conditiile in care la start s-au aliniat numai putin de sapte echipe, doua in Liga Campionilor si cinci in Cupa UEFA.
Gavril Marza, presedintele Consiliului Judetean (CJ) Suceava, a anuntat ieri ca Liga alesilor locali din PSD se va adresa Congresului Puterilor Locale si Regionale de la Strasbourg si Comisiei Europene privind “abuzurile“ actualei Puteri impotriva unor autoritati locale din PSD, demisa in urma unei presupuse incompatibilitati.
google-analytics.com