Cautare

776 de rezultate pentru "liga 3seria 5" (6.06 secunde)
Presedintele organizatiei judetene a Partidului Popular Romania Mare (PPRM) Giurgiu, deputatul Danut Liga, a dizolvat organizatia din cauza lipsei de eficienta. “Practic, la aceasta ora, PPRM Giurgiu nu exista, deoarece am dizolvat toate structurile teritoriale ale partidului“, a declarat Liga.
Cum poate sa se joace fotbal din februarie pana in decembrie in Liga I Hopa Mitica!! ... Saptamana viitoare, Rapidul si Iasi-ul au sanse mari sa revina in prima liga. ... Rapidul si Iasiul au cerut in scris sa fie reprimite in prima liga.
Liga Alesilor Locali PNL, condusa de Ludovic Orban, cere Guvernului, printr-o rezolutie adoptata sambata, la Galati, elaborare unor masuri de relaxare fiscala. ... "Liga Alesilor Locali solicita conducerii PNL si specialistilor implicati in elaborarea programului de guvernare includerea unui nou set de masuri de relaxare fiscala, care sa cuprinda:
Ceremonia oficializarii cooperarii dintre Liga Navala Romana si Liga Navala a Statelor Unite ale Americii precum si infiintarea, la Constanta, a Consiliului Marii Negre, de catre Liga Navala a SUA, desfasurata ieri la Clubul Academiei Navale "Mircea cel Batran" a reprezentat pentru presedintele Traian Basescu (foto) un prilej de a aduce din nou elogii celor ce practica meseria de navigator.
Liderii de sindicat din orasul nostru se pregatesc sa scoata pe piata "Monolit", o liga a sindicatelor din judetul nostru, care va avea rolul de a pune presiune pe partidele politice in contextul alegerilor electorale din 2008.
Primul test pentru trupa lui Grigoras este programat maine, de la ora 16.00, in compania ultimei clasate din Liga a doua germana, Karlsruher SC, echipa romanilor Andrei Cristea si Ionut Rada.
Pana acum, Milan Mitic si compania au sustinut cinci jocuri amicale, toate in cadrul cantonamentului din Antalya, inregistrand o infrangere, 0-1 cu Koge (liga 1 din Danemarca), doua victorii, 3-1 cu FC Aarau (liga a II-a din Elvetia) si 2-1 cu FC Kaisar Kyzylorda (liga 1 din Kazahstan), si doua remize, 0-0 cu Vardar Skopie (liga 1 din Macedonia) si 0-0 cu FK Teleoptic Zemun (liga a 2-a din Serbia).
Echipa feminina de handbal SCM Craiova a aflat programul meciurilor de la turneul de baraj pentru Liga Nationala, care se va desfasura in perioada 22-26 mai, pe teren neutru, la Buzau, cu participarea a cinci formatii. Primele doua clasate vor juca sezonul viitor in Liga Nationala.
CHELSEA LONDRA A CASTIGAT LIGA CAMPIONILOR dupa loviturile de departajare Formatia Chelsea Londra a castigat Liga Campionilor pentru prima oara in istorie, in urma victoriei obtinuta, sambata, la Munchen, in fata echipei Bayern Munchen, scor 5-4 (0-0, 1-1), dupa executarea loviturilor de departajare.
membrilor CEx ca sa evolueze in Liga I Divizionara secunda Gaz Metan Severin se pregateste in tacere pentru meciul de sambata, de la ora 11.00, de pe "Municipal", cu Juventus Bucuresti, ultimul din acest an competitional, sezon in care ar putea sa scrie istorie.
Banuiesc ca va avea o activitate la Liga cat am stat si eu. II las o liga frumoasa si mobila lui Ceausescu in spatele meu.
In tricoul echipei Rocar a adunat 37 de meciuri in prima liga in doua sezoane, marcand un singur gol. ... In Liga I, avea pana la startul sezonului 2010-2011, 210 meciuri disputate si 6 goluri marcate in 10 editii de campionat.
La startul lui 2019-2020, Liga 1 are sanse foarte mari sa contina 16 echipe!
Voluntari s-a salvat, Hermannstadt - Dunarea Calarasi e super-derby-ul pentru obtinerea locului de baraj Ultima etapa din play-out va aduce o lupta pe muchie de cutit pentru evitarea locului 7, care retrogradeaza direct in Liga a 2-a.
Luna martie este Luna Internationala de Lupta Impotriva Cancerului Intestinului Gros, ocazie cu care Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer din Romania (FABC) si Liga Romana de Cancer continua, pentru al treilea an consecutiv, seria de actiuni menite sa atraga atentia opiniei publice cu privire la acest tip de cancer si la simptomele sale, modalitatile de prevenire si diagnosticare precoce.
Chiar daca pina la alegerile universitare Liga Studentilor de la Universitatea "Dunarea de Jos" a reusit sa prosteasca o parte din public, imediat dupa alegeri totul s-a dat pe fata. ... Insa o liga care reprezinta doar interesele unor oameni, nu mai este a studentilor.
Evident, banul - ochiul dracului - i-a intaratat mai mult pe oamenii cu bani din spatele acestor echipe decat pe fotbalisti, Gigi Becali, Cristi Borcea, George Copos si Arpad Paszkany fiind dornici sa puna mana pe cele 10 milioane de euro asigurate de calificarea in Liga Campionilor.
Invitat in studioul Orange Sport, Basarab Panduru a avut un discurs manifest la adresa situtiei care s-a produs in Liga 1. ... S-ar putea ca unii dintre ei sa fie jucatori de Liga 2, prima liga. ... S-ar putea ca unii dintre ei sa fie jucatori de Liga 2, prima liga.
Reclamatiile lui Liga si-au atins scopul In pofida dorintei evidente de mentinere a unei relatii cat de cat armonioase pe palierul actualei coalitii de guvernare - dorinta manifestata de toti liderii celor patru partide aflate la putere si, cu exceptia „solutiei imorale PC”, inclusiv de presedintele Basescu - in tara sunt mentinute unele „focare de infectie” pasibile sa inflameze pacea coalitiei.
Pe scurt, in 2001, la initiativa unui grup de primari liberali de municipii, a fost reafirmata dorinta infiintarii unei structuri reprezentative a alesilor locali ai PNL din Romania, denumita Liga Alesilor Locali. ... Liga are si o structura ale carei organisme de conducere sunt:
google-analytics.com