Cautare

14 de rezultate pentru "lengyel petr" (3.51 secunde)
Cel putin aceasta e parerea prefectului de Dolj, Nicolae Giugea, care i-a prezentat ieri ambasadorului Republicii Cehe in Romania, Petr Dokladal, oportunitatile de investitii ale regiunii.
O delegatie de oameni de afaceri din Cehia se va afla joi în Olt, împreuna cu ministrul ceh al agriculturii, Petr Gandalovic, si mai multi subordonati ai acestuia.
O delegatie de oameni de afaceri din Cehia se va afla joi în Olt, împreuna cu ministrul ceh al agriculturii, Petr Gandalovic, si mai multi subordonati ai acestuia.
O delegatie de oameni de afaceri din Cehia, condusa de ministrul agriculturii Petr Gandalovici si de ambasadorul Petr Dokladal, a vizitat societatea SEMTEST, producator de material seminal congelat provenit de la tauri.
Infrastructura precara a Romaniei este principala bariera pentru investitiile cehe in Romania, insa fiscalitatea si reforma justitiei sunt si ele in atentia oficialilor de la Praga, a declarat, miercuri, la Arad, ambasadorul Cehiei la Bucuresti, Petr Dokladal.
Unul dintre comentatorii intamplarii, Lengyel Janos, mentiona: "N-ar avea nici un sens sa polemizez cu cei ce neaga existenta OZN-urilor.
Bogdanovici, Polgar, Lengyel, Preda, Giurca, Bancu, A. Dumitru, Cocarascu, C. Dinu - fundasi; Hutanu, Corneanu, A. Pavel, Neacsu, An. David, Cuedan, A.
Bugiu - Dumitru, Lengyel (’25, Cocarascu), Preda, Giurca - Pavel, Hutanu, A. Chirita, David - Dragalina, Hallmen. FC Olt (repriza a doua):
De asemenea, Cehia a anuntat ca nu va semna vineri pactul fiscal,intrucat nu considera ca acesta aduce imbunatatiri substantiale fata de reglementarile existente. Cehia nu exclude insa posibilitatea de a se alatura la o data ulteriora, a declarat premierul Petr Necas.
Arbitri asistenti vor fi slovacul Roman Slisko si cehul Tomas Mokrusch, iar arbitri asistenti aditionali, Petr Ardeleanu si Michal Patak, amandoi cehi.
Petr Ardeleanu si Michal Patak (ambii din Cehia); arbitru de rezerva: Tasos Sidiropoulos (Grecia) Delegat UEFA: Martin Sturkenboom (Olanda), observator UEFA pentru arbitri:
Petr Bolek - 14. Radim Reznik, 2. Lukas Hejda, 21. Tomas Hajek, 24. Milan Havel - 29. Diego Zivulic (7.
Presedintele ceh Milos Zeman l-a numit pe liderul opozitiei Petr Fiala in functia de prim-ministru, din interiorul unei cutii de plexiglas, intr-o camera din resedinta sa, anunta BBC.
Gazda reuniunii, premierul ceh Petr Fiala, a spus ca nu ii face placere sa discute cu cei doi, dar "intalnirile sefilor de guverne ale statelor din Visegrad sunt importante pentru a ajunge la un consens european".
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
google-analytics.com