Cautare

964 de rezultate pentru "lengyel cosmin gaz metan" (4.02 secunde)
Iata insa ca proiectul Nabucco reinvie, mai ales dupa ce marele operator francez Gaz de France (GDF) si-a pregatit intrarea in actionariatul companiei care va construi conducta.
Distribuitorii E.ON Gaz Romania si Distrigaz Sud au cerut majorarea pretului gazelor livrate populatiei cu 25% incepand cu 1 iulie, declarat pentru NewsIn directorul din cadrul Autoritatii Nationale de Reglementare din domenuiul Energiei (ANRE) Gabriel Sarbu."Ambele companii au cerut fiecare Autoritatii majorarea pretului gazului livrat populatei cu 25% incepand de la 1 iulie.
energie hidro utilizata in grupuri electrice din centrale cu o putere instalata de cel mult 10 MW, energie eoliana, solara, geotermala, biomasa, biogaz, gaz de fermentare a deseurilor (gaz de depozit), gaz de fermentare a namolurilor din instalatiile de epurare a apelor uzate.
Ucraina a semnat acordul ce permite reluarea livrarilor de gaz rusesc spre Europa fara clauza aditionala contestata de Rusia, a anuntat luni compania rusa Gazprom. ... Rusia refuzase sa reia livrarile de gaz catre Europa duminica, dupa ce Ucraina a adaugat o mentiune unui acord semnat de Moscova.
Tarile care au gaz ieftin produc ieftin ingrasaminte", a mai spus directorul Ungureanu. ... Combinatul consuma un milion de metri cubi de gaz pe zi, iar in luna ianuarie, in plina criza a gazului rusesc, statul a decis inchiderea productiei de amoniac, pentru a fi suficient gaz pentru consumul casnic.
In aprilie, productia de gaz a Gazprom a fost de 1,15 miliarde metri cubi pe zi, cu 7% sub nivelul de 1,24 miliarde metri cubi pe zi din martie 2009 si cu 28% mai putin decat volumul de 1,6 miliarde metri cubi pe zi din aprilie 2008, mai arata aceleasi surse.
Marile bulevarde din Capitala au devenit santiere intrucat se schimba conductele de gaz Pe marile bulevarde vor fi inlocuite conductele de gaz, a anuntat primarul general Sorin Oprescu. ... "Cum da caldura se schimba conductele de gaz pe marile bulevarde.
Beneficiind de un mix energetic extraordinar, format din gaz, hidrocarburi, carbune, energie regenerabila, s.a.
Exportul de gaz romanesc sustine securitatea energetica a Republicii Moldova. ... La 4 martie 2015 a inceput oficial exportul de gaz romanesc spre Republica Moldova, rezultat al unui proiect de cooperare cu profunde semnificatii bilaterale, dar si europene.
Astfel, pe langa pretul centralei termice si montaj, se adauga costurile necesare debransarii, realizarii instalatiei de gaz si cele realizarii instalatiei de incalzire (radiatoare, robineti, teava, etc). ... Mai mult, si bugetul necesar pentru realizarea instalatiei de gaz difera de la caz la caz.
Guvernul s-a laudat astfel cu definitivarea procesului de preluare a Distrigaz Sud de catre firma franceza Gaz de France, care apartine insa integral statului francez. ... - in proportie de 30% Gaz de France, la aproape 60 de ani de la nationalizarea sa.
In plan economic, pretul de 130 de dolari pentru 1.000 de metri cubi de gaz reprezinta o crestere de circa 40 la suta fata de 2006 (95 de dolari) si aproape o triplare fata de 2005 (numai 45 de dolari).
Rusia a oprit livrarile de gaz catre Europa prin Nord Stream. ... Franta ii va da gaz Germaniei si va primi la schimb electricitate.
Rezervele de gaz ale Frantei pentru aceasta iarna sunt pline. Franta si-a diversificat rapid aprovizionarea cu gaz dupa ce a renuntat la cel rusesc.
Cehia a renuntat la importurile de gaz rusesc. Cehia importa gaz din Norvregia si gaz lichefiat din Olanda si Belgia.
Presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a anuntat inceperea livrarilor de gaz extras din Marea Neagra. Pana la sfarsitul anului va fi asigurat gaz pentru toti consumatorii.
Ovidiu Dananae se alatura astfel jucatorilor Paul Parvulescu (Gaz Metan Medias) si Alexandru Chipciu (FC Brasov), care au semnat contracte cu Steaua in aceasta iarna.
Portarul gruparii Gaz Metan Severin, Mihai Stetca, s-a declarat bucuros de victoria categorica, scor 4-0, obtinuta de formatia sa la Baia Mare, orasul din care a pornit in fotbal, in fata celor de la FC Maramures.
In aceasta dimineata ar fi trebuit sa aiba loc sedinta Comitetului Executiv in cadrul careia urma sa se decida daca va fi sau nu un meci de baraj intre Gaz Metan Severin, ocupanta locului trei in Liga a II-a, seria a 2-a, si FCM Targu Mures, echipa care a retrogradat de pe locul 15 in Liga I, insa aceasta a fost amanata pentru sambata.
Ramane de vazut in ce masura va tine cont Rusia de aceste lovituri, in momentele in care se va hotari sa se joace la robinetele de gaz metan.
google-analytics.com