Cautare

964 de rezultate pentru "lengyel cosmin gaz metan" (3.02 secunde)
In ciuda faptului ca tricolorii au incheiat neinvinsi in grupa, Cosmin Contra isi asuma faptul ca acest prim sezon de Liga Natiunilor a fost un esec. ... Cosmin Contra si-a manifestat regretul pentru ca Romania nu a reusit sa inscrie 2 goluri.
Cosmin Cernat a rerusit sa socheze atunci cand a aparut la un eveniment monden, organizat in Capitala, pe 1 iulie. ... Cu toate astea, Cosmin Cenat nu a dat nicio declaratie oficiala despre motivul schimbarii socante.
Cosmin Soare a participat recent la targul traditional organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. ... In aceasta perioada, intre 27 noiembrie - 27 decembrie il gasiti pe Cosmin Soare la targul traditional organizat la Universitate.
Din dragoste pentru Calarasi, autor Cosmin Sutu 2. ... Calarasi - Orasul Culturii, autor Barbu Mihai Gabriel In urma jurizarii a fost declarat castigator filmul Din dragoste pentru Calarasi, autor Cosmin Sutu.
Anca Sina Serea, Adrian Sina, Adina Halas Hugeanu, Lavinia Petrea, Andreea Marinescu, Neti Sandu, Florin Busuioc, Pavel Bartos, Andra si Catalin Maruta, Laura Cosoi, Cosmin Curticapean, Ilinca Vandici, Mircea Eremia, Victor Slav, Alina Eremia, Diana Munteanu, Florin Ristei, Vlad Grigorescu, Serban Copot, Razvan Alexandru, Gina Pistol, Costi Dita, Cosmin Natanticu, Florentina Opris, Andreea Mantea, Mihaela Calin, Ela Craciun, Andreea Perju, Feli, Silviu Pasca, Jazzy Jo, Liviu Teodorescu, Dj John Rivas, Omar, Roxana Gabor Iliescu, Iulia Albu, Maurice Munteanu, Razvan Ciobanu, Cristina Chiriac, Stelian Milu, Diana Dumitrescu, Ana Maria Prodan, Ionela Prodan, Razvan Simion, Lidia Buble, Dani Otil, Flavia Mihasan, Alina Vilcu, Omid Ghannadi, Marius Tudosiei, Izabela Panescu, Monica Radulescu, Dana Gont, Livia Graur, Giulia, Serban Huidu, Codrut Keghes (Catalin Dezbracatu'), Ioana Petric, Fly Project, Cosmin Selesi, Iuliana Pepene, Valentin Butnaru, Carmen Negoita, Crina Abrudan, Cori Gramescu, Stefan Stan, trupa Publika, Gabriel Fatu, Dana Miricioiu, Roxana Blagu, Lora, si multi altii.
Doctorul stomatolog Cosmin Ulman precizeaza ca "pierderea precoce a unui dinte de lapte sau intarzierea eruptiei unui dinte definitiv (un urma unei infectii) determina inghesuiri ale dintilor". ... Cu aceasta ocazie copilul se obisnuieste cu medicul si cu atmosfera din cabinetul stomatologic", mai spune doctorul Cosmin Ulman.
Cosmin Manuel Soare, director al firmei Smin Codex SRL, participa la targul de Craciun de la Sala Dalles. ... Tot la noi, mai gasiti la vanzare si botosi din blana naturala - la 55 RON", ne-a spus Cosmin Manuel Soare.
Principalele avantaje oferite acestui fel de turism sunt acordarea de prioritati la instalarea de linii pentru telecomunicatii, la racordarea la reteaua electrica, la reteaua de alimentare cu apa si canalizare, precum si la reteaua de distribuire a gazului metan, asistenta tehnica de specialitate, sub toate formele, ajutoare care vin de la Ministerul Turismului.
Distributiile de gaze naturale Compania Gaz de France a preluat in octombrie 2004 un pachet de 30% din actiunile societatii Distrigaz Sud pentru care s-a angajat sa plateasca 128 de milioane de euro.
) a redus brusc volumul de gaz natural pompat, fara a informa in prealabil partea turkmena", a explicat Ministerul de Externe intr-un comunicat. Aceasta intrerupere nu va avea impact asupra livrarilor de gaz catre clientii Gazprom, a subliniat compania.
Presedintele Turciei, Abdullah Gul, si cel al Romaniei, Traian Basescu, au discutat luni, la Bucuresti, despre cooperarea in domeniul energetic si economic, inclusiv despre proiectul Nabucco, tara noastra informand partea turca despre faptul ca sustine implicarea Gaz de France in proiect.
Foarte asteptat, premierul rus Vladimir Putin a renuntat in cele din urma sa participe la acest summit, intitulat "Gaz natural pentru Europa, Securitate si parteneriat".
Putin a precizat ca Ucraina consuma lunar gaz in valoare de circa 200 milioane de dolari. ... Problemele Ucrainei din domeniul energetic ar putea duce la oprirea tranzitului de gaz spre Europa inca de la sfarsitul lunii iunie, a spus premierul rus.
Consilierul judetean Daniel Paloiu l-a luat la tinta ieri, in timpul sedintei de consiliu, pe Ion Prioteasa, presedintele CJ Dolj, cu privire la declaratiile facute de acesta despre conducta de gaz Craiova - Calafat.
"Curtea Constitutionala a pus gaz pe foc" Decizia Curtii Constitutionale care da unda verde unei Legi a Pensiilor care a fost votata "prin furt" pune gaz atat pe focul politicii dambovitene cat si pe focul nemultumirilor sociale care stau sa izbucneasca, comenteaza presedintele Grupului de Investigatii Politice, Mugur Ciuvica, citat de Inpolitics.
"Curtea Constitutionala a pus gaz pe foc" Decizia Curtii Constitutionale care da unda verde unei Legi a Pensiilor care a fost votata "prin furt" pune gaz atat pe focul politicii dambovitene cat si pe focul nemultumirilor sociale care stau sa izbucneasca, comenteaza presedintele Grupului de Investigatii Politice, Mugur Ciuvica, citat de Inpolitics.
Eventuala retragere a lui Marko Bela de la carma Uniunii si lupta pentru putere care sta sa rabufneasca in sanul UDMR pun gaz pe focul neintelegerilor care au izbucnit in arcul guvernamental, sustine analistul politic Dan Pavel, in exclusivitate pentru Inpolitics.
Cu titlu de perioada de gratie primita, am primit termen 31 decembrie 2006 pentru introducerea platii accizelor la pacura si la gaz petrolier lichefiat.
Astfel, companiile Gaz de France, E.On Ruhrgas, OMV si Wintershall sunt tentate sa aiba cea mai mare felie din piata interna de productie si de stocare a gazelor naturale.
Romania va putea sa importe gaz din Egipt, potrivit publicatiei online Egypt.guide, citata de Realitatea TV. ... Ministerul Economiei a anuntat ca cele doua parti vor discuta despre importul de gaz din Egipt intr-o intalnire care va avea loc in a doua jumatate a acestui an.
google-analytics.com