Cautare

964 de rezultate pentru "lengyel cosmin gaz metan" (3.55 secunde)
Ministerul Finantelor Publice (MFP) nu are in prezent o baza de date si o fundamentare a cifrelor care s-au luat in calcul la stabilirea grilei privind impozitul minim, a declarat ieri secretarul de stat din ministerul de resort, Cosmin Coman.
Liviu Manolache) Cosmin Contra a inceput partida de la Ploiesti cu o formula atipica, extrem de ofensiva. ... Cosmin Contra l-a introdus pe teren pe Ianis Hagi in locul lui Claudiu Keseru.
Pe site-ul www.modernism.ro, Cosmin Nasui a postat un anunt original: ... Cosmin Nasui este critic de arta, galerist, si jurnalist cultural.
Jucan Sergiu) ZIARUL 21 VA PREZINTA O POVESTE TRISTA, DAR INCA PLINA DE SPERANTA, A UNEI FAMILII DE CADRE MILITARE, OLTEANU COSMIN SI DENISA, DIN CADRUL UNITATII MILITARE 01824 CAMPIA TURZII, CARE TRECE PRIN MOMENTE GRELE, MAI EXACT FIUL LOR A FOST DIAGNOSTICAT CU CANCER.
Fostul subprefect de Dolj, Cosmin Brezniceanu, a aprins spiritele in randul sindicalistilor din cadrul Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara (OCPI) Dolj.
Fostul subprefect de Dolj, Cosmin Brezniceanu, a aprins spiritele in randul sindicalistilor din cadrul Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara (OCPI) Dolj.
Unul dintre comentatorii intamplarii, Lengyel Janos, mentiona: "N-ar avea nici un sens sa polemizez cu cei ce neaga existenta OZN-urilor.
Bugiu - Dumitru, Lengyel (’25, Cocarascu), Preda, Giurca - Pavel, Hutanu, A. Chirita, David - Dragalina, Hallmen. FC Olt (repriza a doua):
Consiliul Concurentei solicita societatii comerciale Amonil Slobozia sa depuna o plangere pentru incalcarea Legii concurentei de catre Romgaz, care a livrat catre Azomures gaz metan la pret preferential, se arata intr-un comunicat al institutiei.
Banii din imprumutul bancar vor fi folositi, dupa cum spun autoritatile locale, la introducerea gazului metan in locuinte, dar si pentru alte lucrari.
Pe acestia, poate aburii sampaniei ii vor face sa uite ca in urma cu fix un an, gazul metan era de trei ori mai ieftin.
La randul sau, presedintele Ilham Aliyev a declarat ca tara sa este interesata de proiectul Nabuco si a aratat ca gazoductul se bazeaza pe furnizarile cu gaz din Azerbaidjan, in primul rand, si din zona caspica.
Dupa cum se pare insa, declaratiile din noiembrie 2006 ale premierului nu au mai ajuns si la urechea actualului ministru al Economiei, care, la o intalnire la Medias cu reprezentantii companiilor din industria gazelor naturale, Romgaz, Transgaz si E.ON Gaz Romania, a anuntat scumpirile de anul acesta.
Conducta va transporta gaz din regiunea caspica prin Turcia, Bulgaria, Romania si Ungaria, pana la hub-ul de distributie din Austria. Proiectul a suferit insa mai multe amanari, din lipsa de finantari si de resurse de gaz suficiente pentru a-i garanta rentabilitatea.
De asemenea, considera ca acordurile sunt asimetrice si dezavantajoase pentru Ucraina deoarece fixeaza o cantitate minima de gaz pentru Kiev, dar nu se specifica un volum minim de gaz pentru care Rusia sa il tranziteze prin Ucraina spre Europa.
Instalat de curand in fotoliul de director general al Distrigaz Sud, oficialul Gaz de France, Bernard Arnaud, si-a exprimat deja dorinta de a mentine abonamentul la gazele naturale.
In urma unei licitatii organizate anul trecut de Ministerul Economiei si Comertului, firma cu capital italian Concordia Cluj a concesionat reteaua de gaz a orasului. Italienii s-au angajat sa finanteze constructia retelei de gaz, investitia fiind estimata la 17 miliarde de lei.
Directorul general adjunct al Distrigaz Nord estimeaza cel putin o dublare a pretului unui metru cub de gaz pentru consumatorii din tara noastra, pina in 2007.
Montatorii de instalatii GPL din Craiova nu se plang de clienti si spun ca in Dolj foarte multi soferi si-au trecut masinile pe gaz.
E.ON Gaz Romania estimeaza ca pretul gazelor pentru populatie va urca cu 10% in ianuarie 2008 si cu 30% pentru intregul an, ca urmare a avansului pretului gazelor din import, a anuntat distribuitorul de gaze controlat de grupul german E.ON.
google-analytics.com