Cautare

735 de rezultate pentru "juniori c suceava" (2.55 secunde)
Din aceasta noua pozitie, prefectul de Suceava, Orest Onofrei, a cerut ieri partidelor politice "sa-si asume institutia prefectului", aratand ca mizeaza in activitatea sa pe sprijinul tuturor fortelor politice care activeaza in judet.
Prefectul de Suceava, Orest Onofrei, a anuntat ieri ca a initiat infiintarea unei asociatii profesionale a prefectilor si subprefectilor din tara, care sa fie un organism consultativ pentru interesele inaltilor functionari publici.
De asemenea, organizatiile PNL din Suceava vor fi consultate in urmatoarele zece zile in legatura cu fuziunea cu PD, urmand ca la sfarsitul saptamanii viitoare sa fie adoptat un punct de vedere al Biroului Permanent Judetean al partidului, a declarat presedintele PNL Suceava, Ion Lungu, care a adaugat ca personal considera benefica fuziunea PNL-PD.
De 1 Mai, social-democratii din Brasov au impartit mici si bere, in timp ce liberalii din Suceava au plantat peste o suta de pomi in parcul de langa Cetatea de Scaun.
PSD Suceava va sesiza Autoritatea Electorala Permanenta in legatura cu "fluturasii portocalii" semnati de premierul Calin Popescu-Tariceanu, distribuiti in judet, apreciind ca prin aceasta se incearca obtinerea de capital electoral folosind bani publici.
Prefectul de Suceava, Orest Onofrei, a recunoscut ieri ca a refuzat cererea fostului presedinte al Romaniei, Emil Constantinescu, de a avea o intrevedere, motivand ca nu poate legitima atitudinea unei persoane care ataca Guvernul si pe presedintele in exercitiu al Romaniei.
Un medic fals din Suceava a abuzat mai multe tinere. Se ingroasa gluma in tara noastra si se pare ca dosarul lui Matteo Politi e cel mai fericit avand in vedere ca zilnic ies la iveala cazuri care mai de care mai infricosatoare.
Liderul PSD a inceput ieri-dimineata o vizita in judetul Suceava, prima oprire fiind in comuna Arbore, localitatea suceveana cel mai grav afectata de ploile din ultima saptamana.
ßi liberalii din Suceava s-au dovedit toleranti cu apelul celor trei semnatari. Vicepresedintele PNL Suceava, deputatul Dumitru Pardau, a declarat ca "ar trebui ca si conducerea PNL sa accepte o discutie cu cei trei membri liberali".
Presedintele PSD Suceava, Gavril Marza, a apreciat ieri ca presedintele Traian Basescu "este un om intelept", care poate coabita cu un guvern PSD dupa alegerile viitoare.
Presedintele si vicepresedintele PSD Suceava, Gavril Mirza, respectiv deputatul Ioan Stan, au fost trimisi in judecata de procurorii anticoruptie, alaturi de fostul lider al filialei social-democrate si director in cadrul CJ, Petru ßtirbu.
Vicepresedintele PSD Victor Ponta a declarat ieri ca va sesiza Curtea de Conturi in legatura cu deplasarea cu elicopterul facuta de ministrul Justitiei Tudor Chiuariu la Suceava, unde a participat la inaugurarea bazinului de inot al scolii in care a invatat.
Reactia liderului PLD survine unor declaratii ale conducerii PNL Suceava potrivit carora, in ultimul timp, s-a constatat o revenire in PNL a mai multor liberali "rataciti pentru cateva luni la PLD".
Pretedintele Organizatiei judetene Suceava a PSD, Gavril Marza, i-a avertizat pe preotii din judet ca va sesiza Sinodul daca vor continua sa se implice in campania electorala.
Senatorii Gheorghe Flutur (PD-L), Aurel Simionescu (PSD) si Sorin Oprescu (independent) au renuntat luni la calitatea de parlamentari ca urmare a alegerii lor in functiile de presedinte al CJ Suceava, respectiv primari ai Brailei si Bucurestiului.
Presedintele Traian Basescu a ajuns, din nou, luni dimineata, in judetul Suceava, unde, incepand cu ora 9,00, va vizita mai multe localitati calamitate de inundatiile din ultima perioada.
Liderii PDL Emil Boc si Theodor Stolojan l-au criticat, duminica, la Suceava, pe premierul Tariceanu, care "se face ca nu stie" de salariile "nesimtite" de zeci de mii de euro ale unor angajati din agentii guvernamentale, democrat-liberalii sustinand ca este necesara o reforma a bunului simt.
c. ... De altfel, nici Danut Culetu nu a parut prea incantat de plecarea sa in judetul Suceava, mentionand ca va lua o hotarare - daca pleaca in detasare ori nu - dupa ce va discuta cu reprezentantii Ministerului Agriculturii despre coordonatele acestui post.
Ceea ce cred ca a fost cauza esecului deplin al domnului Traian Basescu", a sustinut Crin Antonescu, la Suceava.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, duminica, la Suceava, ca slaba dezvoltare a agriculturii e cauzata de neatragerea fondurilor europene. ... Presedintele PSD si ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu, au participat la o intalnire cu agricultorii şi cu oamenii de afaceri din judetul Suceava.
google-analytics.com