Cautare

577 de rezultate pentru "jucatori" (2.52 secunde)
In acel moment va aparea si modelul pentru copii, astfel incat acestia vor fi atrasi catre sport, iar baza de selectie se va mari, putand sa apara si pe plan local jucatori de valoare.
Nu intru in detalii tehnice, cum ar fi schimbarea sistemului de joc sau timpul pe care l-a acordat antrenorul unor jucatori in meciurile amicale, sunt chestiuni de bucatarie interna, dar as opina ca toate cele de mai sus sunt importante, iar Fane Stoica trebuie sa fie atent.
Din campionatul lor, dar si din celelalte unde sunt imprastiati urmasii lui Platini, sunt jucatori de valoare cat sa alcatuiasca vreo trei echipe nationale.
Steaua, echipa care trebuia sa bata tot in aceasta primivara, si-a dezamagit seful, care a maturat pe jos cu cei doi jucatori anuntati mai toata iarna ca se transfera pe bani grei.
Adevaratele echipe, indiferent de jucatori, de antrenori sau de conducerea cluburilor, isi pastreaza trasaturile de caracter. ... Suporterii nostri ii gratuleaza pe jucatori atunci cand simuleaza, trag de timp, injura si fac scandal, pentru ca vor circ, nu fotbal.
FCSB a remizat cu UTA, 2-2, in grupele Cupei Romaniei, meci in care a fost egalata la ultima faza, cand avea sapte jucatori de camp, dupa ce Rachid Bouhenna, Risto Radunovic si Octavian Popescu fusesera eliminati.
Mihai Pintilii il contrazice pe Gigi Becali si spune ca Nicolae Dica n-a pierdut vestiarul si ca a fost un antrenor respectat de jucatori. ... Miercuri, Gigi Becali a lasat de inteles ca Nicolae Dica a pierdut vestiarul si ca mai multi jucatori i-au pus autoritatea la indoiala
Cei care-si zburlesc cu nonsalanta dosurile grase si infasurate in carpe de fite, dar care insa prefera sa se scobeasca cu unghia lunga a degetului mic in nas, pana li se infunda nara cu ghiulul, decat sa beleasca ochii si sa priceapa realitatea si sa cumpere jucatori adevarati, care evident trebuie si platiti.
Cand ai in Oltenia jucatori precum Oblemenco, Stefanescu, Balaci, Lung, Crisan Ungureanu, Camataru, Ticleanu, Gica Popescu, Gica Craioveanu si sa ma ierte celelalte nume mari ale Craiovei Maxima pe care le-am uitat, te miri cum de nu este Bania capitala fotbalului romanesc.
Mirel Radoi (41 de ani) se afla intr-o pozitie delicata la Universitatea Craiova, asta dupa ce a decis sa-i excluda din lot pe patru dintre cei mai importanti jucatori.
Noi nu construim jucatori, la noi se nasc jucatori. Noi il asteptam pe Hagi, pe Ilie Dumitrescu, pe Gica Popescu, pe Messi.
Desi a intrat o transa din drepturile TV si Yuri Matias a fost vandut la CFR Cluj, Gaz Metan nu reuseste sa-si achite din datoriile fata de staff si jucatori. ... Are jucatori foarte buni, repriza a doua au fost superiori CFR-ului.
"CFR s-a bazat mereu pe jucatori cu experienta, jucatori nu neaparat batrani, dar care nu puteau sa mai fie valorficati financiar.
S-ar putea ca unii dintre ei sa fie jucatori de Liga 2, prima liga. ... S-ar putea ca unii dintre ei sa fie jucatori de Liga 2, prima liga.
Se poate intampla si anul urmator, dar, ca sa aiba o sansa mai mare, cred ca mai au nevoie de cativa jucatori si cu siguranta, daca Reghe va ramane sau Mirel va merge acolo, cu siguranta vor mai aduce 2-3 jucatori importanti care sa intre in primul 11", a spus Nicolae Dica la Orange Sport.
Cand au vazut ca e greu sa faci lucruri, au adus jucatori, care nu au nicio vina, ca atat au putut, merg mai departe. ... Am zis ca sunt jucatori de o anumita calitate.
Unii jucatori poate ca atat pot. Selectionerul si-a asumat riscuri mari schimband posturile unor jucatori. E inexplicabil ca alegi sa joci diferit cu ei.
Dupa care vii si spui ca trebuie sa-i incurajam pe jucatori. ... Edi Iordanescu a convocat urmatorii jucatori: PORTARI: Florin Nita (Sparta Praga | Cehia, 15/0), Marian Aioani (Farul Constanta, 0/0), Horatiu Moldovan (FC Rapid 1923, 0/0), Stefan Tarnovanu (FCSB, 0/0) FUNDASI:
Eu am asistat la o discutie cu anumiti scouteri de la nationala, care m-au intrebat de jucatori buni, eu l-am aratat pe el, si scouterul din Germania mi-a raspuns ca vrea jucatori, nu membri a staff-ului...
Dai cu apa in jucatori, cu tigari in jucatori? Sunt chestii de siguranta. Noi suntem nebuni? Ce sa fac? Sa dea cu apa in noi, sa ne scuipe?
google-analytics.com