Cautare

576 de rezultate pentru "jucatori" (8.97 secunde)
Neamtul a fost zilele trecute in Banie, a semnat un contract valabil pe doua sezoane si se poate spune ca deja a inceput munca deoarece de la Craiova a plecat spre Sofia (Bulgaria) pentru a urmari jucatori la un turneu international.
Nu doar infrastructura era o problema pana acum, nu aveam nici lotul de jucatori pentru a ataca un loc de Europa. ... "N-avem nici o oferta scrisa, concreta, pentru vreunul din jucatori.
"Meciul cu Germania este bun pentru jucatori, care trebuie sa profite pentru a se ridica la un anumit nivel. ... Pentru aceste doua partide, selectionerul Victor Piturca a convocat urmatorii jucatori:
La nationala nu au fost convocati jucatori care nu au meritat, nea Piti este al doilea antrenor (n.r. ... Acestea sunt ocazii rare pentru jucatori sa fie vazuti si sa-si consolideze pozitia la echipa nationala.
Antrenorul Elvetiei, germanul Ottmar Hitzfeld, a convocat pentru acest amical 22 de jucatori: ... Acestea sunt ocazii rare pentru jucatori sa fie vazuti si sa-si consolideze pozitia la echipa nationala.
Ar fi un concurent bun pentru ceilalti jucatori pe care ii avem. ... Nu sunt adeptul imprumuturilor, dar pentru a-ti indeplini un obiectiv pe termen scurt poti apela si la acest gen de jucatori imprumutati", a mai spus tehnicianul oltenilor.
Nu avem suficienti jucatori tineri. Avem serioase probleme, practic ne chinuim sa strangem 20 de jucatori pentru meciurile cu Slovacia", a mai spus Sandoi.
jucatori valorosi, de mult timp impreuna, aveam omogenitate si experienta, s-au creat relatii de joc deosebite, dar si interumane. ... In plus, Universitatea a dat multi jucatori echipei nationale, la un moment dat nationala fiind alcatuita pe scheletul Craiovei!
Intrucat numarul echipelor era impar, organizatorii au decis ca Romania sa mai intre in lupta cu o formatie, aceasta urmand sa fie compusa din jucatori de la ISU Prahova. ... jucatori de camp:
Antrenorul oltenilor, Petre Grigoras, a analizat cu atentie lotul de jucatori ramas si oscileaza in luarea deciziei in ceea ce priveste noul purtator al banderolei, in pole position aflandu-se patru fotbalisti. "Capitanul de echipa nu se voteaza la Pandurii de catre jucatori, ci eu il aleg!
Este un lucru fantastic pentru jucatori Antrenorul CS Turnu Severin, Marian Bondrea, s-a aratat incantat de faptul ca elevii sai vor intalni un adversar de calibru cum este AS Roma, dar spune ca nu trebuie facuta o sarbatoare din asta.
Poate gasi oricand 50 de jucatori in Craiova pe care sa-i legitimeze. ... In plus, sunt atatia jucatori liberi de contract pe care i-ar putea aduce la Universitatea", a declarat Alexandru Boc, pentru Evenimentul Zilei.
Finala in care l-a depasit duminica pe britanicul Andy Murray, scor 4-6, 7-5, 6-3, 6-4, i-a adus lui Federer al saptelea titlu la Wimbledon, performanta care a mai fost reusita in istoria turneului londonez de doar doi jucatori: ... Ambii jucatori au adunat 286 de saptamani ca lideri ATP.
adversari, jucatori, fani! ... Au rezistat o ora in zece jucatori si au facut o partida buna. Trebuie sa imi felicit jucatorii pentru cum au jucat, pentru spiritul de dinamovisti pe care l-au aratat.
20:45 In momentul asta au mai ramas doar 5 oameni pe gazon, toti jucatori ai Stelei. ... Facebook-ul isi cere partea :)) O parte din jucatori si mai multi oficiali au iesit sa vada starea gazonului.
Jucatori precum De Jong, Eriksen sau Sigthorsson au aratat tuturor de ce aceasta echipa a eliminat Manchester City din Europa, ei distrandu-se practic cu tot ceea ce a insemnat "sistem defensiv" la Steaua.
Acesta a mai cooptat insa un coechipier chiar la conferinta de presa a evenimentului, pe Virgil Carutasu, unul dintre cei mai titrati jucatori romani de baschet din ultimele doua decenii.
In prezenta altor jucatori, fosti lideri mondiali si ei, Nastase a ingenuncheat in fata campionilor generatiei actuale, Rafael Nadal, Novak Djokovic si Roger Federer. ... Ilie Nastase a fost unul dintre cei mai buni jucatori ai anilor 70 si primul lider de clasament ATP din istorie.
Steaua cuteaza doar citeva sarje prin Stanciu si Tanase, evident cei mai tehnici jucatori ai campioanei noastre. ... Echipa e vinovata, dar mai ales eu" - "Englezii au jucatori foarte buni, ne-au depasit la toate capitolele, ne-au surclasat.
Simona Halep, campioana castigurilor Cei mai buni jucatori romani de tenis, clasati in Top 200 ATP si WTA, la simplu si la dublu, au castigat in 2013 premii totale in valoare de 4,34 de milioane de dolari, suma ce reprezinta un record pentru Romania in ultimii 15 ani.
google-analytics.com