Cautare

577 de rezultate pentru "jucatori" (2.90 secunde)
Industria producatoare este identificata prin doi jucatori puternici, de talie internationala - ArcelorMittal Galati (numarul trei pe plan local si numarul 63 in topul regional) si Dacia Grup (numarul patru, respectiv 64). De asemenea, segmentul de consum este bine reprezentat, cu zece jucatori locali calificati in Top 500.
Marti, 30 iunie 2009, va avea loc cea de-a patra editie a evenimentului "Cei mai mari jucatori din economie", organizat de un puternic ziar de business din Romania (Ziarul Financiar).
Galeriile Sabion din Cocor au concurat cu importanti jucatori de pe piata de retail internationala cum ar fi Tiffany’s, Macy’s sau Apple Store.
Piata telecom este guvernata de 3 jucatori mari si lati! ... Vai, am uitat sa precizam ca in toate cazurile - de la companii telecom si distributiile de gaze si electricitate la benzinari si banci - este vorba de jucatori straini!
Divizionara A de baschet masculin, Energia Rovinari, s-a reunit ieri cu doar noua jucatori. ... "Acesta e lotul de 12 jucatori.
Baschetbalistul american a fost trimis in teren de antrenorul Andelko Mandic in amicalul cu Energia Rovinari, castigat de gorjeni cu 99-91, dar nu a convins, iar SCM-U a renuntat sa-l achizitioneze Cu cateva zile inainte de startul returului Diviziei A, antrenorii echipei SCM-U mai cauta jucatori care sa suplineasca plecarile sarbilor Bajic si Vlaskovic.
Au mai fost sase jucatori sositi in probe, fiind vorba despre Paul Cocarascu, Norbert Polgar, Catalin Dinu, Anton Dumitru, Andrei Balseanu si Mihai Persinaru. "Urmeaza ca maine (astazi - n.r.) sa mai soseasca cativa jucatori cunoscuti", a spus Dan Oprescu.
Antrenorii Andelko Mandic si Marius Toma au trecut pe foaia de meci zece jucatori, dar au trimis in teren doar sase, romanul Iulian Orbeanu si cinci straini, Steve Ross, Aleksandar Belanovic, LeVar Seals, Donte Gennie si Leroy Dawson.
Din vara, speram sa evoluam in continuare in Liga a III-a", a punctat Paul Raducan. Prometeu Craiova Lotul de jucatori: ... jucatori de camp:
"Intr-adevar, s-a jucat handbal de inalta calitate, iar noi am aratat ca avem potential, desi la inceputul sezonului am pierdut jucatori importanti si mai avem si accidentati. ... Remarc evolutia catorva jucatori, Nitu, Stefanov, Luntraru si Serban, dar felicit intreaga echipa, care a fost formidabila".
Portarul pandurilor nu-si face probleme in privinta rezultatelor slabe din amicale si nici a plecarilor de jucatori din aceasta iarna, avand incredere in lotul existent. ... Sa ne gandim la ce avem, la ce jucatori sunt in lot.
Pe site-ul goal.com, atacantul roman a fost votat de fani "trompeta partidei", primind nota 5,5, calificativ care-l plaseaza printre cei mai slabi jucatori de pe teren, alaturi de Marco Rossi, Comotto si Benalouane.
Gorjenii mai au in teste in Antalya doi jucatori francezi de origine senegaleza, Bruno Gomis, 22 de ani, si Emmanuel Mbella, 20 de ani, care s-au pregatit cu preparatorul fizic, Gheorghe Avram, pe perioada cat echipa s-a aflat in Romania.
SCM-U Craiova are cinci jucatori nominalizati: ... Si Energia Rovinari are jucatori care pot fi votati de fanii gorjeni: Stefan Nikolic, Louis Darby junior, Porter Troupe, Adrian Gutoaia si David Steffel, dar si antrenorul Slobodan Nikolic poate fi votat.
Poate o sa fie jucatori de viitor, dar nu ii pot inlocui pe cei care au plecat. ... Suntem pe cale sa rezolvam cu doi jucatori, unul strain si unul roman.
Petre Grigoras are in tot lotul patru jucatori cu state vechi in prima divizie, Popete (162, trimis in aceasta iarna la echipa a doua), Rusu (114), Bacila (150), ambii accidentati, si Voiculet (167), dar numai ultimul intra in calculele tehnicianului.
Dupa jocul de azi avem suspendati patru jucatori", a spus Condescu la Sport.ro. ... Alti sapte jucatori de la Pandurii sunt la limita suspendarii:
"Echipa e normal sa aiba de suferit, pentru ca ne place sa jucam cu spectatori, si cred ca nici unuia dintre jucatori nu ii convine sa joace ca-n cimitir, intr-un stadion gol.
Adica exact patru piese importante, jucatori cu experienta, care puteau decide un rezultat. ... In prima parte a campionatului au mizat pe jucatori tineri, dar acum apeleaza la cei de la echipa mare, care nu prind lotul.
Am avut o echipa foarte puternica, formata din jucatori de calitate.
google-analytics.com