Cautare

577 de rezultate pentru "jucatori" (3.08 secunde)
• Selectionerul Victor Piturca a declarat, vineri seara, dupa remiza cu Ungaria, scor 2-2, ca este destul de multumit de rezultat, subliniind insa ca unii jucatori nu au reactionat asa cum si-ar fi dorit el.
Am discutat cu jucatorii sa aiba mai mult curaj, pentru ca stiam ca cei de la City vor miza pe multi jucatori de plan secund. ... Am un lot bun, sunt jucatori de valoare care pot face fata, a mai afirmat Reghecampf, citat de digisport.ro.
A urmat o infuzie de jucatori straini in campionatul romanesc, inclusiv la Universitatea. Bunaoara, in campionatul 2004/2005, in Divizia A au fost folositi 42 de jucatori straini, din care noua la Universitatea. ... Din acest retur, oltenii au in lot patru jucatori din Australia:
Mihaiu e accidentat dupa partida de la Farul si va sta trei saptamani, Carp are si el probleme medicale, a plecat un jucator important pentru noi, Deian Sorescu, sunt trei jucatori care puteau face parte din primul 11.
"Ar trebui sa mai vina doi, trei jucatori sa completeze lotul, plus unul sau doi juniori. ... Asa mi s-a spus, sa iau jucatori de promovare.
Unii se pot trezi cu propria casa devenita pokegym, un fel de locatii care pot fi controlate de echipe diferite si unde exista posibilitatea pentru jucatori sa-si antreneze” pokemonii capturati.
Ne trebuie jucatori cu experienta. Ne-am consultat cu antrenorul principal, ne-a spus cam ce profil de jucatori ne-ar trebui, domnul Parvulescu cauta si la intern si la extern si in stagiile din Antalya vor fi jucatori in probe.
Gorjenii au fost tinuti in sah de SCM-U Craiova, venita la Targu Jiu cu doar noua jucatori, care a avut un avans maxim de 16 puncte in sfertul doi, 17-33. ... Craiova a jucat minute bune cu jucatori romani pentru care am mare respect.
Cei doi jucatori si-au dat deja acordul sa mearga la echipa din Vaslui si un rol important in convingerea lor l-a avut impresarul acestora, Zvonko Milojkovic, care a ramas in relatii bune cu clubul Pandurii.
Accidentarea sarbului pica foarte rau, deoarece si alti jucatori importanti din lot sunt indisponibili. ... Mai bine de jumatate din jucatori acuza diferite probleme medicale si oficialii clubului din Banie chiar au cerut amanarea partidei cu argesenii, dar nu s-a putut.
Antrenorul Dan Oprescu a rulat intreg lotul de jucatori aflat la dispozitie, folosind doua formule de start. Pe langa noile achizitii, principalul celor de la FC Olt Slatina a vazut la lucru si cativa jucatori aflati in probe, insa majoritatea vor parasi echipa dupa acest joc.
Au plecat jucatori importanti, dar noi, cei care am ramas aici, trebuie sa ducem mai departe proiectul si trebuie sa ne clasam in primele zece la sfarsitul campionatului", afirma Lemnaru.
"Nu sunt progrese foarte mari fata de primul stagiu, dar nici nu pot fi atata vreme cat am pierdut jucatori foarte importanti. ... Sunt jucatori carora le dau incredere, dar la ei nu va asteptati la evolutii spectaculoase si rezultate fantastice.
A pierdut 3 jucatori sub ochii sai, Torje nu mai putea sa alerge! ... 2) Piturca e incantat de ce a vazut cu Uruguay, dar se teme din cauza ca s-au accidentat prea multi jucatori in acest meci.
Timisoara este o echipa cu un buget de trei ori mai mare decat al nostru, care va juca finala, cel mai probabil, si poate castiga si titlul, dar in acelasi timp si noi avem jucatori ambitiosi, buni, care pot furniza surpriza.
Am avut o iarna destul de agitata, cu foarte multe accidentari, destui jucatori noi, practic am schimbat partitura de joc...
Se pare ca este o presiune pe jucatori, cum se intampla de regula in fotbalul romanesc, artificiala insa. ... Repet, nu cred ca e vorba de presiunea locului trei, pentru ca avem un lot de jucatori cu experienta si staff bun...
Bistrita este liderul autoritar, n-a avut sincope deloc, are jucatori cu experienta, dar pornim cu sanse egale si sper sa obtinem un rezultat bun, care sa ne mentina in cursa pentru locul trei.
In sezonul 1973-1974 - cand a avut loc prima eliminare a noastra de catre formatia din Romania - Fiorentina era o echipa foarte tanara, bazata pe jucatori energici, italieni.
Pot fi jucatori care sa nu evolueze in mod constant la club, dar pot ajuta la nationala. ... Ne lipseste aproape o echipa, tot raul spre bine insa, am posibilitatea sa vad si alti jucatori, chiar cu riscul de a pierde meciul".
google-analytics.com