Cautare

577 de rezultate pentru "jucatori" (2.58 secunde)
Cei mai reusiti jucatori de cazino nu se bazeaza doar pe noroc; ... Cei mai buni jucatori de cazino invata sa-si pastreze echilibrul emotional chiar si in fata pierderilor sau a castigurilor mari.
Pandurii Targu Jiu a pierdut cinci jucatori titulari in turul campionatului si nu a adus, deocamdata, nimic in loc Gorjenii reiau astazi pregatirile fara cativa jucatori determinanti in prima parte a sezonului, Vlad Chiriches (transferat la Steaua), Cosmin Bacila, Marian Pleasca (ambii accidentati), Stojan Vranjes si Jaka Stromajer.
jucatori de camp: ... Este sigur ca mai avem nevoie de doi-trei jucatori care, din punctul nostru de vedere, ar trebui sa faca concurenta celor existenti. Suntem in discutii cu doi jucatori.
o lume virtuala a tancurilor care aduna peste 65 de milioane de jucatori. ... Clanurile Cei mai experimentati jucatori s-au grupat in clanuri.
Craiova a fost dezafiliata temporar de la FRF, iar o serie de jucatori aflati in curtea sa preluati de la CSJ au fost relegitimati la alte cluburi, dupa cum urmeaza:
Antrenorul formatiei Gaz Metan Severin, Marian Bondrea, a stabilit sambata lotul de jucatori pe care va conta in primul stagiu de pregatire din aceasta iarna, cel de la Herculane (23-30 ianuarie), destinat acumularilor fizice. Lotul gazarilor cuprinde 26 de jucatori si este compus din urmatorii:
Singura preocupare a samsarilor a fost sa scoata bani, vinzind jucatori, meciuri, locuri in campionat, fara insa a intocmi acte contabile. ... Nu numai vinzarea de jucatori, extrem de masiva, din ultimii ani a fost cauza determinanta.
Singura preocupare a samsarilor a fost sa scoata bani, vinzind jucatori, meciuri, locuri in campionat, fara insa a intocmi acte contabile. ... Nu numai vinzarea de jucatori, extrem de masiva, din ultimii ani a fost cauza determinanta.
La fotbal, dupa o serie de rezultate proaste se schimba antrenorul si, de multe ori, echipa obtine rezultate bune fara sa aduca jucatori noi, ci doar prin faptul ca apare o noua mobilizare, se restructureaza anumite posturi. Echipa noua cu aceiasi jucatori Mihai Gotiu:
Singura doleanta a tehnicianului de la Pandurii este pastrarea actualului nucleu de jucatori. ... In plus, pentru mine a contat si va conta cel mai mult pastrarea actualului nucleu de jucatori. ... E treaba lor ce fac altii daca isi permit luxul sa transfere jucatori pe banda rulanta.
Cei 21 de jucatori au fost insotiti de medicul echipei, Claudiu Stamatescu, si de antrenorul principal Daniel Mogosanu, pe final facandu-si aparitia si presedintele Jean Nitulescu.
"Am dat la Cluj jucatori care nici n-au jucat la Steaua. ... Cinci titulari de la U Cluj sunt jucatori la care eu am renuntat.
In cadrul evenimentului a fost lansata galeria marilor jucatori romani de rugby si a fost desemnat si cel mai bun "15" din istoria rugby-ului romanesc, intocmit de o comisie de specialitate din cadrul federatiei. ... M-a bucurat foarte mult reintalnirea cu fostii mari jucatori, antrenori si oficiali ai federatiei.
Intrecerea de futsal va alinia la start 11 echipe din intreaga Oltenie, acestea avand in componenta jucatori legitimati si nelegitimati, cu varste cuprinse intre 16 si 50 de ani. ... Fiecare echipa va avea pe teren patru jucatori de camp si un portar, iar schimbarile sunt nelimitate.
In mandatul lui Grigoras la Pandurii, gruparea olteana a avut cei mai multi jucatori convocati la nationala, atat la seniori, cat si la tineret si juniori.
Gasim solutii sa fie bine si pentru club si pentru jucatori. ... Din lotul de 25 de jucatori fac parte si noile achizitii, Alexandru Neagu, de 18 ani, de la Real Murica, precum si atacantul lituanian Deivydas Matulevicius, de 22 de ani, de la Zalgiris Vilnius.
Craiova are jucatori experimentati, poate doar Orbeanu este singurul mai tanar. Noi avem o echipa de zece jucatori, astfel ca avem o banca mai buna si este un meci in care trebuie sa muncim pentru a castiga", a declarat Nikolic.
Dupa Bacila si Pleasca, indisponibili pe termen lung, gruparea gorjeana a pierdut in Antalya, tot din cauza accidentarilor, inca cinci jucatori:
Gorjenii au renuntat la internationalul estonian Ats Purje, dar continua sa urmareasca jucatori pentru completarea lotului.
Indiferent ca jucam cu Pandurii Targu Jiu sau cu Steaua, va fi la fel de dificil, pentru ca avem in lot jucatori care n-au evoluat in prima liga, intalnesc fotbalisti mai experimentati... ... Nu stiu ce jucatori ar trebui sa fie adusi, e treaba conducerii, a antrenorilor, nu a noastra.
google-analytics.com