Cautare

4404 de rezultate pentru "ion" (9.11 secunde)
A-i cere doar lui Ion Iliescu sa transeze adevarul despre sangeroasele evenimente din decembrie ‘89 si de dupa este ca si cum i-ai cere lui Vladimir Tismaneanu sa ne spuna cu obiectivitate adevarul despre instaurarea comunistilor la putere dupa cel de-al doilea razboi mondial.
Ion Mincu si cu asigurarea unui culoar unic de urgenta pentru autospecialele de interventie pe banda IV intre str. ... Ion Mincu, si pe banda I si IV intre Arcul de Triumf si str. ... Ion Mincu. ... Ion Mihalache si artera de intoarcere dinspre bd. ... Ion Mihalache - Piata Victoriei;
Afectat direct a fost, de aceasta data, Ion Iliescu, principalul sustinator al infiintarii unui Institut al Revolutiei Romane.
Cea de-a doua reuniune a fundatiei create de fostul presedinte Ion Iliescu, sub numele de "Clubul de la Bucuresti", a programat, marti dupa amiaza, o dezbatere cu tema "Romania si Uniunea Europeana. ... Discutiile au fost moderate de presedintele "Clubului de la Bucuresti", Ion Iliescu, si de academicianul Razvan Theodorescu.
Fondatorul actualului PSD, Ion Iliescu, nu se va mai implica in activitatea curenta de partid, dupa zeci de ani de activitate politica la nivel inalt, fiind influentat, se pare, de recenta infrangere suferita in fata lui Mircea Geoana.
La numai o zi dupa ce si-a dat demisia din PSD, senatorul Ioan Talpes il acuza pe presedintele social-democratilor, Mircea Geoana, de “manifestari de pustism“ in declaratiile acestuia la adresa lui Ion Iliescu.
Cunoscuta in Craiova sub numele de Cin Company, societatea a intrat practic sub aripa lui Dilgoci in ianuarie 2002, cind asociatul unic al firmei, Ion Chirita, i-a cesionat lui SC CD Group Industries 80% din capitalul social.
Fostul sef al statului, Ion Iliescu, a fost pus sub invinuire in dosarul mineriadei din iunie 1990 Fostul sef al statului, Ion Iliescu, a fost pus sub invinuire in dosarul mineriadei din iunie 1990, sub aspectul savirsirii mai multor infractiuni, printre care instigare la tratamente neomenoase, cercetare abuziva si arestare nelegala, ne-au informat surse judiciare.
Primii doi presedinti - Ion Iliescu si Emil Constantinescu - au promovat pe fata sau mascat, unele solutii economice.
Presedintele partidului Forta Democrata, Petre Roman, a avut, in cursul acestei saptamani, intalniri separate cu senatorul PSD Ion Iliescu si cu liderul PSD Mircea Geoana, carora le-a propus realizarea unei grupari a fortelor de centru-stanga ca alternativa la actuala putere.
Inscrisa prima pe ordinea de zi, validarea mandatului de consilier judetean al lui Ion Mocanu a fost posibila in urma cistigarii procesului deschis de Dorin Meran prin care acesta a cerut sa i se recunoasca apartenenta la PSD.
Mult trambitata plecare a lui Adrian Nastase din functiile de conducere pe care le detinea il are ca principal castigator pe nemuritorul social- democrat Ion Iliescu.
Primarul democrat al localitatii Agigea, Ion Ionita, s-a prezentat ieri, pentru a doua oara dupa sarbatorile pascale, la Departamentul National Anticoruptie - Constanta. Ion Ionita trebuie sa explice mai multe aspecte ale activitatii sale:
In orasul de la malul Marii Negre, cei doi pescarusi gasiti morti pe strada Ion Roata din Constanta ridica probleme de "deranj in miez de noapte, dupa terminarea programului de lucru" al purtatorului de cuvant al DSV Constanta.
Miron Cozma l-a acuzat in cursul zilei de vineri pe fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, ca ar fi vinovat de venirea minerilor la Bucuresti, in data de 13 iunie 1990. ... In acest caz sunt cercetate 20 de persoane, iar fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, este inculpat.
Ion-Christian Chiricuta, medic primar de radioterapie. ... Ion-Christian Chiricuta s-a nascut la Bucuresti, la 4 martie 1947, intr-o familie de intelectuali mutilata de comunisti. Tatal sau este celebrul chirurg Ion Chiricuta, fost director al Institutului de Oncologie din Cluj, care astazi ii poarta numele.
Presedintele fondator Ion Iliescu a fost criticat de Viorel Hrebenciuc si Vasile Dancu pentru absenta sa indelungata de la sedintele de partid, iar Mircea Geoana a acordat credit tinerilor in detrimentul batranilor, promovandu-l pe Victor Ponta la vicepresedintia Camerei Deputatilor.
Mihai Tanasescu (fost ministru al Finantelor) si Ion Calea (PSD Valcea) vor candida pentru functia de vicepresedinte pe domeniul Economie, competitivitate si mediu de afaceri. ... Ion Stan (PSD Dambovita) si Constantin Nicolescu (PSD Arges) candideaza pentru functia de vicepresedinte regional pe zona de sud.
Ion Barca, viceprimarul comunei gorjene Turburea, a depus o noua plangere penala impotriva primarului Teodor Iloiu, intrucat acesta nu il lasa sa isi preia atributiile care ii revin prin mandat.
Ion Stefan risca sa-si piarda mandatul de consilier judetean pe care l-a obtinut pe listele Partidului Umanist Roman, acum Partidul Conservator. ... Ion Stefan a trecut recent de la PC la Partidul Verde, unde a fost ales in functia de presedinte al Organizatiei Judetene.
google-analytics.com