Cautare

4224 de rezultate pentru "grupele europa league" (5.31 secunde)
Real Madrid a castigat pentru a 14-a oara Champions League, dupa o finala superba cu Liverpool. Vinicius a marcat sigurul gol al meciului de la Paris.
CFR Cluj a fost eliminata de Lazio din Conference League, dar clujenii au lasat o impresie buna la meciul retur.
Echipa CFR Cluj a pierdut pe propriul teren, scor 1-2, meciul din ultima etapa a play-off-ului, cu Farul Constanta, dar s-a calificat pentru barajul care asigura prezenta in Conference League.
A fost publicata inregistrarea discutiei dintre arbitrii din camera VAR si oficialii din teren de la meciul disputat sambata in Premier League, intre Tottenham si Liverpool.
UEFA Champions League, grupa A, etapa a 3-a Galatasaray - Bayern 1-3 Au marcat: Icardi '30 (pen.) Coman '8, Kane '73, Musiala '79 Echipe de start:
UEFA Champions League, etapa a 6-a, Grupa F Borussia Dortmund - PSG 1-1 (0-0) Au marcat: Adeyemi 51 / Zaire-Emery 56 Echipele de start:
Europa, dar nu acum Desi echipa lui Petre Grigoras se afla in zona locurilor de cupe europene, oficialii clubului Pandurii sustin ca nu sunt pregatiti pentru o experienta europeana. Pandurii isi propune sa ajunga in Europa abia in sezonul 2012-2013.
Ford Europa spune ca din cauza crizei este nevoita sa ia unele masuri dar nu le da publicitatii. Compania analizeaza posibilitatea producerii noii generatii a Ford Focus in alta fabrica din Europa in afara celei din Germania.
Europa de Est, in pericol din cauza crizei datoriilor Europa de Est risca sa fie grav afectata prin contagiune de criza datoriilor din zona euro, avertizeaza Fondul Monetar International.
ANDREI NICOLAE) Romania este o lume a Rasaritului, iar viitorul nostru nu poate fi altul decat al locului unde ne aflam, in Europa Orientala, a declarat joi vicepresedintele Academiei Romane, Razvan Theodorescu, in cadrul unei dezbateri desfasurate la fundatia lui Adrian Nastase, informeaza Hotnews.
Vestele galbene si pretul ocupatiei americane in Europa (Autor: ... Din 6 iunie 1944, de cand au debarcat in Normandia, americanii ocupa, practic, Europa. ... Nici in timpul Razboiului Rece nu au fost atatea trupe americane in Europa ca acum! Americanii nu si-au propus sa administreze ei direct Europa.
Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) si autoritatile sanitare europene atentioneaza ca in SUA si Europa au fost identificate cazuri de gripa cu o tulpina AH3N2 care este usor diferita de cea din vaccinul existent si care poate da forme severe de boala, recomandandu-se totusi continuarea imunizarii.
La gospodaria cu numarul 2, Europa se vede insa altfel... ... Cand aude de Europa se lumineaza la fata si incepe sa isi spuna parerea: "Suntem in Europa si cu satul, si cu tabla! Daca intram in Europa - sa fie bine, sa nu mai fie rautati!
"Deciziile in ceea ce priveste o Europa care sa aiba o politica fiscala comuna pentru a ne putea permite o politica monetara comuna... ... Eu vad ca solutie a problemelor noastre, indiferent de rapoartele OECD, FMI, Europa nu poate avea decat un singur raspuns:
Europa ocupa primul loc într-un clasament privind totalul cheltuielilor de afaceri si guvernamentale, cu 16.700 miliarde de euro cheltuite în 2006, mai mult decât orice alta regiune geografica sau economica a lumii, potrivit unui studiu realizat de Visa Commercial la nivelul Europei, relateaza NewsIn.Aceste cifre arata, potrivit autorilor studiului, potentialul urias pe care segmentele de afaceri între companii (business to business) le ofera industriei europene a sistemelor de plata.
Echipamentele inovatoare image RUNNER ADVANCE de la Canon vor fi vandute prin reteaua partenerilor din Europa. ... Canon Europa, liderul mondial in solutii de imagine, le ofera incepand de astazi, noi oportunitati partenerilor sai din Europa, prin lansarea imageRUNNER ADVANCE, noua platforma de imprimare multifunctionala.
Cele doua formatii spaniole lupta in aceasta seara pentru trofeul Ligii Europa, finala fiind gazduita de Arena Nationala din Bucuresti, de la ora 21.45 (Pro TV) Se anunta o seara magica la Bucuresti, Arena Nationala urmand sa gazduiasca finala Ligii Europa, trofeul fiind disputat de Atletico Madrid si Athletic Bilbao, doua echipe care practica un fotbal ofensiv si spectaculos.
Ea detine cea mai mare orga din Europa, cu 4.000 de tuburi, precum si cel mai mare clopot din Romania (6,3 tone).
Devine tot mai clar ca in Europa insasi comunitatea islamica devine o problema.
Restul, asa-zisii imigranti care au venit in Europa, sunt din patura de mijloc: ... - Vin in Europa si nu merg in tarile arabe bogate? ... In plus, e mai usor sa ajungi in Europa decat in tarile din Golf. ... Iar Turcia e deja in Europa.
google-analytics.com