Cautare

4218 de rezultate pentru "grupele europa league" (2.87 secunde)
CFR Cluj a obtinut calificarea in grupele Conference League, dupa ce s-a impus in fata lui Maribor cu scorul de 1-0.
FCSB - West Ham a fost primul meci din grupele Conference League pentru echipa antrenata de Dica. Vicecampioana a fost invinsa cu 3-1.
FCSB a pierdut meciul din grupele Conference League, scor 1-3, cu West Ham, la Londra, dupa ce a deschis scorul in prima repriza prin Andrei Cordea.
Cu toate acestea, postul lui Nicolae Dica (42 de ani) nu este in pericol, datorita calificarii in grupele Conference League.
Dupa victoria de la Praga, 1-0 cu Slavia, in grupele Conference League, CFR Cluj a inregistrat o remiza in compania celor de la UTA Arad, 1-1, in runda a 13-a din Liga 1.
Internationalul roman a fost adus de Gigi Becali pentru obiective importante: castigarea titlului si calificarea in grupele UEFA Champions League.
Pana cand vom mai avea echipe romanesti de fotbal calificate in grupele Champions League, avem o echipa romaneasca de Counter Strike ce va juca la cea mai importanta intrecere mondiala pentru acest joc video.
In discursul tinut la Biblioteca Centrala Universitara din Bucuresti, vicepresedintele SUA Joe Biden a subliniat legatura de dependenta intre Europa si SUA si a precizat ca este randul Europei Centrale si de Est sa conduca, declarand ca Romania este un "model de inspiratie pentru milioane de oameni" in ceea ce priveste lupta pentru democratie.
"China a redescoperit Romania la Summit-ul Premierilor din China-Europa Centrala si de Est" Saptamana aceasta a avut loc la Bucuresti un eveniment de mare importanta - Summit-ului Premierilor din China-Europa Centrala si de Est.
Ford Motor Company va transforma uzina de la Craiova într-una dintre cele mai importante unitati în productia Ford Europa de vehicule si motoare.Strategia Ford la uzina de la Craiova a fost dezbatuta la Bucuresti, pe 16 iulie, la o întâlnire între presedintele Ford Europa, John Fleming, premierul român, Calin Popescu Tariceanu, si membri ai comisiei de privatizare pentru Automobile Craiova.
Europa are succes economic, iar acest succes dovedeste ca social-democratia functioneaza, argumenteaza laureatul Nobel pentru economie, Paul Krugman. ... Iar Europa si-a pierdut tot dinamismul economic, sustin acestia. Intr-un editorial publicat in New York Times si intitulat "Invatand de la Europa", Paul Krugman argumenteaza in favoarea modelului european.
Lansarea ghidului pentru noul program de finantare "Europa creativa" Organizatiile din sectorul cultural si cel creativ care doresc sa solicite finantare in 2014 in cadrul programului "Europa creativa", noul program al Uniunii Europene pentru sectorul cultural si cel creativ, pot sa inceapa sa isi pregateasca cererile de grant incepand de miercuri, 11 decembrie.
Daca vrem sa definim Europa o putem face, fara sa gresim, in felul urmator: ... Europa moderna s-a nascut la jumatatea secolului al XV-lea si pe certificatul ei de nastere scrie:
De cata unitate are nevoie Europa si la cata diversitate poate rezista? ... De cata unitate are nevoie Europa si la cata diversitate poate rezista? ... Europa s-a lansat in explorari de ordin global si si-a raspandit valorile si practicile in lumea intreaga.
David De Gea, luat de Manchester United de la Atletico Madrid in vara trecuta pentru 18,3 milioane de lire sterline, a gafat des si grav in Premier League.
Bayern l-a ingenuncheat pe Mourinho Real Madrid si Bayern Munchen au oferit un spectacol de gala in a doua semifinala din Champions League.
Asadar, Steaua joaca anul acesta in Champions League, dar, daca se va mai abate de la regulamentele UEFA in aceasta perioada, decizia se va aplica imediat.
Alan Shearer, pe atunci manager la Newcastle, urmarea impietrit in fata bancii cum echipa sa pierdea cu 4-0 la Liverpool si retrograda din Premier League.
Global Offensive, League of Legends si Hearthstone si Finala Sezonului 3 al Turneului National de League of Legends, informeaza un comunicat al organizatorilor transmis marti Agerpres.
CFR Cluj a pierdut partida cu Randers, 1-2, din runda a cincea a grupelor Conference League, si nu mai are nicio sansa de calificare in faza urmatoare a competitiei.
google-analytics.com