Cautare

1272 de rezultate pentru "golgheteri divizia c fotbal 5d" (7.49 secunde)
- Immuno C: ... - Soc+Vitamina C: ... Divizia este in proces de dezvoltare regionala in urma extinderii birourilor in Bulgaria, Polonia, Slovacia si Ungaria si atingand astfel o piata de 90 milioane de locuitori.
Si cand ma gandesc ca eu l-am promovat la Divizia B, fiindu-i antrenor la Callatis Mangalia... Juca in Divizia C, la Portul Constanta, si avea 20 de ani.
Greva de trei zile la Eurowings, divizia low-cost a companiei Lufthansa. Ce curse din Romania sunt afectate
Presedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, cheltuieste fondurile stranse in urma vanzarii autoturismului sau Mercedes pe mingi de fotbal si de handbal pe care le doneaza scolilor sportive.
In locul unui complex sportiv de toata frumusetea, care ar fi trebuit construit pe bani americani, liceul din comuna Tudor Vladimirescu s-a ales cu un maidan peste care se ridica un nor de praf dupa un meci de fotbal.
Romania are de luni 29 septembrie 2014 un nou imn la fotbal! ... Romania are un nou imn la fotbal!
Inspectorul Edi Petrescu a fost intrebat de catre procurorii anticoruptie daca a jucat fotbal cu sefii sai din Primarie, cine erau acestia, cum se faceau echipele si alte aspecte demne de un microbist.
Au iesit ca la armata.Aia de țopaie sunt galerii de fotbal, cred. ... Da, galeriile de fotbal.
A legat partidul de un club de fotbal. E o adevarata nebunie sa legi in politica partidul de rezultatele echipei de fotbal Steaua. ... PRM nu a profitat de niciun sezon de transferari ca-n fotbal.
Ultimul proiect aflat pe ordinea de zi este cel legat de finantarea de la bugetul local a clubului de fotbal Otelul SA. ... Intrebat daca este de acord ca Primaria Galati sa finanteze clubul de fotbal, primarul a zis:
Ion Calinoiu, seful Consiliului Judetean Gorj, nu il mai finanteaza pe Marin Condescu, presedintele Clubului de Fotbal Pandurii Targu Jiu, circa 700.000 de lei din bugetul CJ ajungand insa la echipele de handbal si de baschet.
La capitolul plusuri, PSD ar fi castigat prin schimbarea presedintelui si ar fi inceput sa se aseze in opozitie ca la fotbal. ... De asemenea, in ultimile saptamani, explica sociologul, pesedistii au inceput sa "se aseze", ca la fotbal, in opozitie.
Fotbal electoral Cei doi candidati PDL au atins si problema care-i doare pe toti oltenii - disparitia Universitatii Craiova. ... "Vedem ca nu mai avem echipa de fotbal, iar cei care conduc administratia au in mana parghiile si ar trebui sa faca ceva in acest sens.
De ce nu-i lasa Victor Ponta pe prefecti sa se uite la meciurile Euro 2012 in acest week-end Premierul Victor Ponta a cerut prefectilor ca, sambata si duminica, sa nu se uite la partidele de fotbal de la Campionatul European, ci sa se concentreze asupra organizarii alegerilor locale, spunandu-le ca pentru alte probleme va fi timp saptamana viitoare.
Ideea ca eu as fi propus sa vina Barcelona, sa fie primita la Cotroceni, echipa de fotbal si asa mai departe.
Baza sportiva Samus are o suprafata de circa 4.500 mp si cuprinde terenuri de fotbal, de tenis si de handbal, o tribuna cu 100 de locuri si vestiare.
Cum era de asteptat, printre cei mai bogati est-europeni se numara si patronii unor prestigioase cluburi de fotbal. ... Rusul a investit in clubul londonez de fotbal aproape 837 de milioane de dolari in cei patru ani de cand este patron.
Asa am aflat ca a jucat fotbal la profesionisti, la Clubul Scolar Sportiv Sibiu, dar s-a lasat pentru ca nu era o meserie. "Prin 1977 jucam fotbal in Golful Persic, eram in turnee", rememoreaza el, recunoscand insa ca nu a tinut niciodata cu Inter Sibiu.
Cum era de asteptat, debutul Campionatului European de Fotbal va creste si vanzarea produsului cel mai asociat cu acest sport, adica berea.
Severinenii, mari iubitori de fotbal Primul meci pe care FC Drobeta il va sustine pe noul stadion va fi peste doua saptamani cu FC Arges, motiv pentru care muncitorii lucreaza zilnic pentru finalizarea lui.
google-analytics.com