Cautare

4835 de rezultate pentru "gazeta de sud 11 01 2010" (3.04 secunde)
Firmele doljene mai au la dispozitie doar doua zile pentru a solicita sprijin financiar nerambursabil prin Schemele de ajutor de stat si de minimis. Alocarea financiara pentru acestea este de 142 de milioane de euro.
Mesaj din SUA pentru Romania.Un punct de vedere american privitor la prezentul si viitorul Romaniei Textul de mai jos este o scurta conferinta - sustinuta intr-unul din amfiteatrele Facultatii de Drept - de Wess Mitchell, presedintele CEPA.
Intrucat alegerile din toamna inseamna vot uninominal, pentru cei care si-au anuntat intentia de a candida pentru Parlamentul Romaniei este important sa vada exact cum va fi impartit judetul, pentru a sti care zona il avantajeaza mai mult si unde sa candideze.
Autoritatile Georgiei au semnat, luni, un armistitiu prin care se angajeaza sa-si retraga trupele din Osetia de Sud. Angajamentul nu este insa recunoscut de Rusia, pe motiv ca georgienii continua luptele pe teren, drept pentru care si fortele ruse isi continua ofensiva.
La fel de fragile sunt si relatii dintre Statele Unite ale Americii si Rusia, iar totul depinde de cum evolueaza criza din Georgia.
Finalizarea preluarii Distrigaz Sud de catre grupul Gaz de France (GDF) este conditionata, printre altele, de adjudecarea in favoarea companiei romanesti a concesiunii exclusive a serviciului public de distributie a gazelor naturale pe perioada maxima prevazuta de lege, adica 49 de ani.
Dupa ce Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) a anuntat in martie acest an ca intentioneaza sa devina, indirect, actionar la Distrigaz Sud, si International Finance Corporation (IFC), divizia de investitii in sectorul privat a Bancii Mondiale, intentioneaza sa se implice financiar la Distrigaz Sud, societate pentru care Gaz de France a semnat acordul de privatizare in octombrie anul trecut, potrivit unui anunt al institutiei, preluat de Mediafax.
Distrigaz Nord si Distrigaz Sud vor primi bani din contul Trezoreriei Statului, astfel incat cele doua societati sa nu inregistreze pierderi in urma conversiei in actiuni a creantelor detinute asupra mai multor firme, potrivit prevederilor cuprinse in doua hotarari aprobate saptamana trecuta de Guvern.
Amanarea preluarii de catre statul roman a pachetului majoritar de actiuni la Daewoo Craiova de la compania sud-coreeana il face pe ministrul Economiei sa-si faca bagajele pentru Coreea.
Explozia unei magistrale de gaze pe 27 ianuarie 2006, in cartierul Lapus, a distrus un punct termic a carui refacere a costat Termoficarea cinci miliarde. Desi a fost declarata oficial vinovata de producerea deflagratiei, Distrigaz Sud pune la respect regia pentru o datorie tot de cinci miliarde de lei.
Furnizorul de gaze din sudul tarii a fost divizat în doua companii, Distrigaz Sud SA, care are obiect de activitate comercializarea gazului, si Distrigaz Sud Retele SRL (detinuta în proportie de 100% de prima companie), care se ocupa numai de distributia combustibililor.
Criza creditelor ar putea avea ca efect micsorarea sumelor trimise in tara de romanii din strainatate, daca incetineste cresterea economica din tari occidentale, precum Italia sau Spania, a spus, miercuri, un economist de la Banca Reglementelor Internationale (BIS), Dubravko Mihaljek."Asistam deja la o serie de efecte de domino ale crizei financiare internationale asupra regiunii", a declarat Mihaljek la Sibiu, cu ocazia reuniunii anuale a Fondului European pentru Sud-Estul Europei (EFSE), la care se discuta despre efectele posibile ale crizei financiare internationale asupra tarilor din sud-estul Europei.
Enel S.p.A si compania controlata de stat Electrica S.A. au finalizat procesul de privatizare a Electrica Muntenia Sud (EMS), prin semnarea documentelor finale pentru vanzarea catre Enel a unui pachet majoritar de 64.4% din capitalul Electrica Muntenia Sud.
Distrigaz Sud va cere ANRE, la 1 octombrie, o noua majorare a preturilor cu circa 20%, in conditiile in care pretul gazelor naturale de import va continua sa creasca pana la sfarsitul anului, a declarat, marti, directorul general al Distrigaz Sud, Bernard Arnaud, intr-o conferinta de presa."Vom continua sa avem pierderi si vom cere recuperarea acestora, imediat ce va fi posibil.
Distribuitorul de gaze Distrigaz Sud renunta la serviciile Postei Romane privind incasarea facturilor la gaze de la clienti, oficiile postale fiind inlocuite de la 1 august cu ghiseele Bancii Centrale Cooperatiste Creditcoop si cu unitatile PayPoint."Noile modalitati de incasare a facturilor sunt parte integranta a procesului de modernizare a Distrigaz Sud", se arata intr-un comunicat al companiei.Pentru plata facturilor la PayPoint si la Banca Centrala Cooperatista, clientii Distrigaz Sud dispun de 900 de unitati.Alte modalitati de plata a facturilor catre Distrigaz Sud sunt prin debit direct, prin intermediul bancilor BCR, BRD, ING, Raiffeisen Bank, Romexterra Bank, Banca Transilvania si UniCredit Tiriac, la caseriile companiei, la agentiile bancare BRD, Romexterra sau automatele CitiBank, cu cardul la bacomatele BRD, BCR si Romexterra si online, pe pagina de Internet a companiei.Distrigaz Sud a fost privatizata in 2005, cand a fost cumparata de Gaz de France.
Barilul de petrol s-a ieftinit la mai mult de jumatate din pret, dar Distrigaz Sud cere scumpirea gazelor naturale, chiar daca pretul gazului pe plan international se stabileste în functie de cel al petrolului si al derivatelor.
Barilul de petrol s-a ieftinit la mai mult de jumatate din pret, dar Distrigaz Sud cere scumpirea gazelor naturale, chiar daca pretul gazului pe plan international se stabileste în functie de cel al petrolului si al derivatelor.
Constantin Tamaga lupta pentru relansarea zonei de sud a Argesului Senatorul Constantin Tamaga este expert in agricultura, fiind, de profesie, inginer agronom.
Federatia Romana de Baschet organizeaza, cu sprijinul U-Mobitelco BT Cluj-Napoca, cea de-a XIII-a editie a "ALL STAR GAME", eveniment ce va fi gazduit, in data de 15 aprilie, de Sala Sporturilor "Horia Demian" din Cluj-Napoca.
sectiunile de traditie ale Fest(in) pe Bulevard; ... Astfel, pe cele doua scene ale Teatrului Nottara, in perioada 27 aprilie - 6 mai, se vor juca 6 spectacole selectionate in cadrul celei de-a XI-a editii a Festivalului Shakespeare - 5 productii invitate din:
google-analytics.com