Cautare

4835 de rezultate pentru "gazeta de sud 11 01 2010" (2.82 secunde)
Organele statului au confirmat distrugerea nelegala a taberei pentru tineret de la Calafat, sesizata de Gazeta de Sud. Inspectoratul de Stat in Constructii Oltenia (ISC) a descoperit o serie de nereguli si urmeaza sa-i arda la conturi pe vinovati.
Partidele din opozitie sustin ca acesta si-a pierdut mandatul pentru ca a lipsit de la primarie mai mult de sase luni si in consecinta ar trebui organizate alegeri anticipate. Pedelistii si prefectul de Dolj Eugen Georgescu spun ca bat campii si ca interpreteaza legea dupa cum le convine lor.
Partidele din opozitie sustin ca acesta si-a pierdut mandatul pentru ca a lipsit de la primarie mai mult de sase luni si in consecinta ar trebui organizate alegeri anticipate. Pedelistii si prefectul de Dolj Eugen Georgescu spun ca bat campii si ca interpreteaza legea dupa cum le convine lor.
Realizarea Centurii de Sud a Craiovei ar putea debuta chiar de luna aceasta cu prima faza a acestui proiect - exproprierea terenurilor.
Concubina regelui se difuzeaza de la ora 18.25, luni-vineri. Serialul coreean de la TVR 1, Legendele palatului:
Imbucurator este faptul ca indicii valorici ai cifrei de afaceri din industrie au crescut, totusi, in patru din cinci judete. Doljul este afectat de faptul ca s-a produs mai putina energie, iar Ford a oprit asamblarea Transit Connect.
Liderul PSD Victor Ponta a declarat luni ca USL va propune infiintarea a doua comisii de ancheta la Senat, una urmand sa se ocupe de distribuirea preferentiala a fondurilor guvernamentale catre teritoriu si o alta care sa analizeze felul in care sunt "destructurate" MAI si ANAF Ce-a de-a doua comisie se va ocupa de modul in care MAI si ANAF sunt distruse in aceasta perioada de catre conducerea PDL.
Guvernul a depus la Parlament, joi seara, proiectul de buget pentru 2010, cu solicitarea ca documentul sa fie dezbatut in regim de urgenta. Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de buget pentru 2010.
Eforie Nord si Eforie Sud se confrunta, asa cum arata cotidianul nostru si saptamana trecuta, cu probleme extrem de grave in ceea ce priveste malurile si falezele, care au intrat intr-un avansat proces de eroziune.
Google si-a schimbat logoul de pe prima pagina a motorului de cautare online pentru a marca solstitiul de iarna sau prima zi a iernii astronomice in emisfera nordica a Terrei, afisand o mica animatie in care literele numelui Google sunt transformate in copii care construiesc un om de zapada.
Din cauza ca Primaria Craiova nu a departajat serviciile de colectare, transport si depozitare a deseurilor, craiovenii nu stiu exact cat platesc pentru depozitarea gunoiului, adica firmei Eco Sud.
Sorin Rosca Stanescu) Flancul sud-estic NATO sare in aer. ... Polonia la nord, Turcia la sud, iar Romania la centru. ... Conditia sine qua non a existentei sale era parteneriatul consolidat cu Statele Unite si atasamentul fata de valorile Uniunii Europene.
Ministerul Economiei si Comertului (MEC) a decis sa suplimenteze pentru privatizarea Electrica Muntenia Sud numarul de ofertanti admisi la negocieri, urmind sa discute in ultima etapa a procesului cu cinci companii interesate sa preia producatorul de energie electrica, fata de doua, cum era stabilit initial.
Compania de transport al electricitatii Transelectrica si consortiul format din firmele ABB Utilities GmbH (Germania), Areva Energietechnik GmbH (Germania) si ABB (Romania) au inaugurat vineri statia retehnologizata de 400/220/110 kV Sibiu Sud, investitie care s-a ridicat la circa 35 milioane de euro.
Cel mai mare targ imobiliar din Romania isi pastreaza traditia de a oferi vizitatorilor sai participari Exclusive! In aceasta toamna, pe langa lansarea de noi proiecte rezidentiale, intre 24-27 octombrie, in Piata Constitutiei, tIMOn va promova cu caracter exclusiv peste 1000 de apartamente noi din 35 de proiecte rezidentiale:
Cam asta a fost seara nebuna de pe National Arena. ... Hai ca ne-am imprietenit, ne mai auzim si cu alte ocazii:) La Sport.ro si pe www.sport.ro vedeti toate reactiile de dupa meciul care a dus-o pe Steaua pe primul loc in grupa din Europa League.
Coronavirusul care provoaca infectii respiratorii chiar si letale, s-a extins din Orientul Mijlociu in Coreea de Sud (Autoare: Magda Marincovici) Responsabilii sud-coreeni au anuntat, duminica, alte 14 cazuri de sindromul respirator, semnalat initial in Orientul Mijlociu (MERS).
Cum va fi vremea de Paste si 1 Mai.
In ziua de sambata, instabilitatea se va manifesta in prima parte a zilei in zonele de centrale, vestice si nord-vestice, urmand ca in Moldova si Muntenia sa se manifeste seara si pe timp de noapte.
Anul trecut romanii din Italia au trimis in tara 800 milioane de euro, desi sumele trimise acasa de imigrantii din Italia au scazut pentru prima data cu -5,4% in 2010, transmite Romanian Global News, care citeaza Gazeta Romaneasca.
google-analytics.com