Cautare

4837 de rezultate pentru "gazeta de sud 02 03 2010" (2.69 secunde)
Productia de carne de bovine cat si cea de porcine a crescut fata de anul precedent cu peste 31%, informeaza Institutul National de Statistica.In anul 2007, sacrificarile de bovine si porcine in unitati industriale specializate, dupa numarul de capete, au crescut fata de anul precedent cu 36,1% , respectiv cu 29%.
Astfel ca factura de gaze pe luna trecuta a fost mai scumpa în Slatina si în Craiova decât în Bucuresti sau Pitesti, la acelasi consum.
Nici nu se terminasera bine lucrarile la Centura de Nord a Craiovei, ca se si facuse un studiu de fezabilitate pentru construirea Centurii de Sud a municipiului. Au trecut ani de atunci, iar venirea Ford la Craiova a schimbat prioritatile.
Potrivit informatiilor date publicitatii ieri de Institutul National de Statistica (INS), numarul autorizatiilor de constructie pentru cladiri rezidentiale din luna iulie a anului in curs a fost de 4. 518, in scadere cu 22,6% fata de luna iulie 2008 si cu 4,8% fata de luna anterioara.
Catalin Doscas) Capitala se transforma de la an la an. ... Tineri intreprinzatori, cu idei pe masura, precum arhitectii abia iesiti de pe bancile scolii au o viziune optimista asupra Bucurestiului.
GERMANIA-COREEA DE SUD 0-2 si MEXIC-SUEDIA 0-3 la CM 2018. ... Filip Stan) Germania, campioana mondiala la zi, a fost eliminata, miercuri, inca din faza grupelor de la CM 2018. Nemtii au pierdut ultimul meci din grupa, 0-2 cu Coreea de Sud.
Anul 2014 este echivalentul anului Calului de Lemn in zodiacul chinezesc. Fiecare semn al horoscopului oriental, cu echivalent si in cel european, este influentat de trasaturile specifice acestui animal care guverneaza urmatoarele 12 luni.
Cadrilater, istoria ascunsa a unor granite semnate cu sange - pamantul romanesc smuls Dobrogei de Marile Puteri. ... Cadrilaterul, numit cand Noua Romanie cand Dobrogea de Sud a fost in granitele Romaniei intre 1913 - 1940, insa influentele sociale, culturale si politice romanesti s-au simtit din cele mai vechi timpuri.
Vezi prognoza pana marti Conform unei informari meteorologice emise de ANM, pe arii extinse vor cadea precipitatii, mai ales sub forma de ninsoare la munte si in regiunile nordice, precipitatii mixte in vestul si centrul tarii si predominant ploaie in sud si sud-est.
Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Investeste in oameni!” Fundatia Romtens, in colaborare cu partenerii sai Universitatea de Studii din Perugia - Italia, SC.
Andrei Radu ) Vesti bune de la meteorologi pentru urmatoarele luni. ... Iulie se anunta a fi cea mai calduroasa luna a anului, cu valori aproape de canicula si cu ploi putine.
In Banat si Oltenia, cele mai ridicate valori diurne se vor situa in jurul pragului de canicula, iar indicele de temperatura-umezeala (ITU) va atinge pe spatii mici 80 de unitati, conditii in care va aparea starea de disconfort termic.
Astfel, temperaturile minime vor fi cuprinse intre -18 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 1-2 grade in Dealurile de Vest. ... Pe arii restranse va fi ceata asociata si cu depunere de chiciura, in special in zonele joase de relief din estul, sud-estul si centrul teritoriului.
In urmatoarea perioada, conform prognozei meteorologilor sunt asteptate temperaturi neobisnuit de ridicate. ... Duminica, 8 martie 2020 Duminica, 8 martie, desi vremea se raceste, in regiunile sudice si sud-estice, mercururul din termometre urca pana la 17 grade Celsius.
Rusii vorbesc de o noua amenintare pentru UE, semnalata de jurnalisti romani si occidentali: ... Evenimentele din Romania despre care presa romana vorbeste ca despre o situatie asemanatoare celei ce a precedat revolutia din 1989, cand regimul Ceausescu a fost inlaturat de la putere, ingrijoreaza astazi intreaga Uniune Europeana.
Industria a detinut ponderea cea mai mare, iar mijloacele de transport au fost "motorul"
Romania ocupa si in al doilea trimestru locul intai pe plan european si patru in lume in functie de media vitezelor conexiunilor la internet, fiind devansata doar de Coreea de Sud, Hong Kong si Japonia, arata cea mai noua editie a raportului State of the Internet, intocmit de compania Akamai.
El lasa in urma un sistem politic puternic destructurat, dezechilibrat si dominat acum de un partid, PD-L, organizat mai degraba ca o organizatie paramilitara. Este anul in care s-au consumat toate combinatiile posibile de aliante politice pentru asigurarea unei majoritati guvernamentale.
Guvernul Boc a fost apucat brusc de harnicie. Luni de zile a tot amanat nejustificat intocmirea proiectului de buget si trimiterea acestuia in Parlament. Din aceasta cauza Romania a pierdut si transa de imprumut de la FMI, imprumutand bani de la banci cu dobanzi mult mai mari.
Senatul ar urma sa primeasca pentru anul 2010, conform discutiilor de la Ministerul Finantelor, un buget cu 65 de milioane de lei mai mic fata de cel pe care senatorii reuniti in plen il adoptasera.
google-analytics.com