Cautare

4835 de rezultate pentru "gazeta de sud 02 03 2010" (5.03 secunde)
In perioada septembrie - octombrie 2010, lucratori din cadrul Politiei Sectorului 1 - Serviciul de Investigatii Criminale, impreuna cu lucratori din cadrul Sectiei 1 Politie - Biroul de Investigatii Criminale, au desfasurat activitati in vederea documentarii unei grupari infractionale cu preocupari pe linia furturilor din societati comerciale, denumita generic "TAXI" .
La data de 28 octombrie 2010, ora 07.30, lucratori din cadrul Sectiei 15 Politie - Biroul de Investigatii Criminale i-au identificat si prins pe P. TUDOR de 19 ani, C. FLORIN de 19 ani si C.
53 de permise de conducere au fost retinute astazi, intre orele 10.00 - 13.00, de catre politistii rutieri, in vederea suspendarii exercitarii dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
SITUATIA APELURILOR PE 112 IN PERIOADA 31.12.2010, ORA 20.00- 03.01.2011, ORA 08.00 Nr.crt. Fapte sesizate 31.12.2010/01.01.201120.00-08.00 01.01.2011 02.01.2011 Obs.
Grupul infractional tintea furtul informatiilor de pe cardurile spaniolilor si polonezilor, apoi golirea conturilor victimelor prin intermediul unor colaboratori din SUA Procurorii Serviciului Teritorial Craiova al DIICOT au deferit justitiei, saptamana trecuta, un nou grup de carderi care isi stabilisera "cartierul general"
Liderii Opozitiei din judetul Olt au pregatit marti o surpriza de proportii reprezentantilor Uniunii Nationale PSD+PUR.
Desi promoveaza cu agresivitate produse bancare de creditare cu dobanzi din ce in ce mai mici, bancile nu reusesc sa-si multumeasca clientii cu venituri mici care vor sa contracteze imprumuturi de nevoi personale.
Cati parinti nu se gandesc la posibilitatea de a cumpara un apartament pentru copii? ... Pretul apartamentelor creste de la an la an, iar ritmul nu este deloc acelasi cu cel al majorarii veniturilor.
Primaria va cheltui in secret aproximativ 300 de miliarde de lei din bani publici pentru mult trambitata modernizare a centrului Craiovei, fara sa aiba avizele de mediu necesare.
Printre cele cateva mii de procese pe care juristii Primariei Craiova nu stiu daca le-au pierdut sau le-au castigat, exista unele in care aparatorii institutiei au aratat atata indiferenta incat judecatorii n-au avut incotro si l-au amendat pe primarul Solomon.
Alianta "Dreptate si Adevar" Gorj tremura din toate incheieturile, liderii locali ai PNL si PD sicanandu-se si amenintandu-se cu orice prilej, ultima bomba fiind lansata pe piata de Dan Morega, liderul PNL Gorj, care a spus ca va dispune controale in urma carora sa fie inlocuiti pedistii cu functii de conducere.
Ministerul Finantelor ar fi avizat contractul prin care Primaria Craiova angajeaza bugetul local la plata ratelor si dobanzilor unui credit de 700 de miliarde de lei, lucru care i-ar fi fost confirmat telefonic primarului Antonie Solomon.
Deputatul de Gorj, Victor Ponta, il va reprezenta pe liderul PIN, Cozmin Gusa, in procesul pe care acesta il intenteaza azi lui Vadim Tudor, in urma atacurilor lansate de presedintele PRM in publicatia pe care o conduce.
Doi functionari de la Serviciul Disciplina in Constructii sunt primiti in continuare la locul de munca si isi primesc salariul din bugetul municipalitatii, desi trebuia suspendati inca de acum doua luni, pe motiv ca sunt judecati pentru abuz in serviciu Dupa cum am relatat in numarul de ieri al cotidianului nostru, seful Serviciului Disciplina in Constructii din cadrul Primariei Craiova, Gheorghe Daici, impreuna cu unul dintre subalternii sai, Ionel Papala, au fost trimisi in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) intr-un dosar despre ilegalitati cu terenuri ale municipalitatii.
De mai bine de doua luni, PSD si PD-L nu reusesc sa negocieze o alianta in judetul Dolj.
Primaria Craiova a pierdut prima batalie pentru casa de pe strada Imparatul Traian, vizavi de Jandarmerie, revendicata de un mostenitor al boierilor Viisoreanu. Victime colaterale sunt cele noua familii de chiriasi care se chinuiesc de ani buni sa cumpere camerele in care locuiesc.
O manifestare inedita, in organizarea Patronatului Local al Intreprinderilor Mici si Mijlocii (PLIMM) Calafat, se deruleaza in perioada 7 - 9 mai, pe ambele maluri ale viitorului pod peste Dunare - in Vidin si Calafat.Forumul "Calafat - Vidin, pol de competitivitate economica transfrontaliera" va marca, in cadrul "Saptamanii Europene a IMM-urilor", organizate sub auspiciile Comisiei Europene, valentele conceptului european al Responsabilitatii Sociale Corporative prin sansa de a prezenta importanta parteneriatului dintre sectorul public si privat, autoritatile locale si ONG-uri, importanta unui comportament responsabil cu privire la felul in care tratam mediul inconjurator si comunitatile in care lucram si traim.Evenimentul pune fata in fata administratiile publice locale si regionale, reprezentantii guvernelor, institutii si agentii cu preocupari in domeniul dezvoltarii regionale durabile, structuri reprezentand IMM-urile, structuri care gestioneaza fonduri de finantari nerambursabile, firme, societatea civila, mass-media, cu scopul determinarii unei explozii in ceea ce priveste dezvoltarea socio-economica a zonei transfrontaliere Calafat - Vidin, a ridicarii gradului de atractivitate a acesteia.Calafatul s-ar putea transforma intr-un pol de dezvoltare urbanaAflandu-se la o a doua editie ca si Forum transfrontalier, actiunea initiata de PLIMM Calafat va concerta pentru trei zile eforturile tuturor participantilor de a transforma zona Calafat intr-un pol de dezvoltare urbana cu relevanta nationala si internationala, prin parghia cresterii competitivitatii economice a IMM-urilor si sustinerea reala a antreprenoriatului, avand ca moto:
Finantele valorifica printr-un magazin propriu bunurile confiscate de alte institutii ale statului. ... In ultimul an au fost confiscate doua autoturisme si doua barci, donate apoi de Fisc unor manastiri si unei primarii din tara.
IPJ Dolj face tot posibilul sa nu divulge cati angajati ai acestei institutii au fost facuti ofiteri ori au primit sporuri substantiale la salarii in baza diplomelor de absolvire a Universitatii "Spiru Haret" la controversata forma de studiu Invatamant la Distanta (ID).
Cu o luna si jumatate inainte de expirarea termenului de constructie, lucrarile de modernizare a bulevardului Dacia-Decebal nu au ajuns pe unele tronsoane nici macar la 50%. Ceea ce Gazeta de Sud anticipa este foarte probabil sa se si intample:
google-analytics.com