Cautare

4837 de rezultate pentru "gazeta de sud 02 03 2010" (2.75 secunde)
FARCAS) Printre cazurile OZN din istoria ufologiei romane merita sa rezum 3 exemple raportate de angajatii flotei noastre maritime si cercetate de Ion Hobana si Calin Turcu.
FARCAS) Am evocat, saptamana trecuta, plecand de la un articol al cercetatorului Greg Eghigian, de la Departamentul de Istorie al Universitatii de Stat din Pennsylvania, reactiile la stirile despre OZN-uri si extraterestrii in Germania postbelica.
DESTINATII DE VACANTA: Mauritius, insula de 5 stele din Oceanul Indian (Autoare: ... Si chiar asa se si prezentata aceasta insula verde, cu ape albastre de cristal si plajele albe. Contrastul culorilor, culturilor si gusturilor fac din Mauritiuis un loc memorabil pentru o vacanta tropicala de lux.
Ministrul Anca Boagiu a criticat ieri conducerile ADR si presedintii Consiliilor de Dezvoltare Regionala pentru ca nu-si dau interesul pentru proiectele din cadrul unui program de cooperare transfrontaliera aferent anului 2005. Reprezentantii ADR Sud-Vest Oltenia au contraatacat prompt:
Responsabilii din regiunea georgiana separatista Osetia de Sud au afirmat luni ca doua obuze georgiene au aterizat in capitala Thinvali, fara sa explodeze, insa Tbilisi a spus ca aceasta acuzatie este un nonsens.
Ministerul Economiei si Comertului (MEC) a finalizat un set de contracte de concesiune catre Distrigaz Sud prin care 58 de localitati vor beneficia, in premiera, de posibilitatea racordarii la reteaua de gaze naturale.
Doua Hotariri de Guvern care reglementeaza efectele conversiei in actiuni a datoriilor unor societati catre Distrigaz Nord si Distrigaz Sud au fost adoptate de Executiv in ultima sedinta.
Din patru in patru ani, prioritatile privind constructia de autostrazi in Romania se schimba. ... reteaua de drumuri in partea de sud a tarii, atita cita e, a ajuns sa fie dubla fata de cea existenta in zona de nord.
Distrigaz Sud se pregateste sa introduca noile tarife la gaze naturale, citeva proiecte importante sint pe cale de finalizare, iar 70% dintre consumatori au semnat noile contracte. Distrigaz Sud, Sucursala de distributie Galati, este criticata din toate directiile.
Sute de persoane au luat cu asalt ghiseele municipalitatii pentru a beneficia de reducerile promise de edili in cazul in care contribuabilii platesc anticipat pentru intregul an taxele si impozitele aferente terenurilor, cladirilor si autoturismelor personale. Imbulzeala mare ieri la Directia de Taxe si Impozite din cadrul Primariei Craiova.
Toate cele 8 companii participante la privatizarea Electrica Muntenia Sud au respectat regulile si procedurile de ofertare si selectie.
In incercarea de a scoate litoralul sudic din paragina, SC T.H.R. Marea Neagra SA se pregateste sa vanda prin licitatie publica activele unor unitati turistice situate in Eforie Nord, Eforie Sud si Saturn, unde actionar majoritar este "SIF Transilvania".
Licitatiile pentru concesionarea in regim de inchiriere a sectoarelor de plaja au iscat anul acesta multe scandaluri, care au avut la baza proasta organizare a acestora, dar si modul de desfasurare a lor.
Oficialii din Banie se gandesc serios sa apeleze la o firma de avocatura, care sa ii reprezinte in procesul dintre Serviciul Public de Salubritate (SPS) si SC ECO SUD Bucuresti.
In perioada 2007-2013, Romania are alocate cinci miliarde de euro pentru infrastructura de transport. Potrivit Ministerului Transporturilor, nevoile reale s-ar ridica insa la 27 miliarde de euro.
Pentru ca au mai ramas bani, in octombrie, Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) a anuntat ideea lansarii celei de-a sasea sesiuni de cereri de proiecte pentru Masurile 1.2, 3.2 si 3.3.
Primarii din Craiova si localitatile invecinate au stabilit deja sa aloce sume importante pentru bugetul din 2007 necesare studiilor de fezabilitate prin care vor face proiecte pentru a accesa fonduri structurale UE. Reabilitarea strazilor si a retelelor de utilitati figureaza printre prioritatile primarilor.
Romanii vor primi de la UE, in urmatorii ani, o serie de fonduri nerambursabile care vor ajuta tara noastra sa se dezvolte la standardele europene. In 2007, in domeniul mediului, prin Agentia pentru Dezvoltare Regionala (ADR) S-V Oltenia, vor putea fi accesate peste 4,4 milioane de euro.
Regionala CFR Calatori a fost nevoita sa opereze mai multe schimbari in circulatia unor trenuri de calatori ca urmare a lucrarilor care se efectueaza la infrastructura feroviara intre statiile Fierbinti si Dridu pina pe data de 30 martie 2007.
In aceasta perioada, specialistii Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime SA Constanta lucreaza la compatibilizarea contractelor de inchiriere din Zona Libera a Portului Constanta cu prevederile legislative ulterioare semnarii acestor contracte.
google-analytics.com