Cautare

4835 de rezultate pentru "gazeta de sud 02 03 2010" (3.41 secunde)
Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru Centura care ar trebui sa faca legatura intre DN 6 si DN 65, adica sa le perfecteze celor de la Ford o cale de acces la drumul catre Bucuresti.
Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru Centura care ar trebui sa faca legatura intre DN 6 si DN 65, adica sa le perfecteze celor de la Ford o cale de acces la drumul catre Bucuresti.
"Bulevardul Uranus va fi in forma de pisu’ boului" Primarul general, Sorin Oprescu, a declarat vineri seara, la Realitatea TV, ca Hala Matache din zona Buzesti nu va fi nici demolata, nici mutata din loc, traseul Bulevardului Uranus fiind deviat prin fata actualei cladiri.
Peste un an si jumatate ar trebui sa fie gata primul tronson al Centurii de Sud a Craiovei, cunoscuta drept "autostrada Fordului".
Romania a invins campioana Americii de Sud, Chile, cu 3-2, in meci amical (GALERIE FOTO) Nationala de fotbal a Romaniei a invins reprezentativa statului Chile, campioana Americii de Sud, cu scorul de 3-2 (1-2), marti seara pe Cluj Arena din Cluj-Napoca, intr-un meci amical.
In aceasta saptamana, Administratia Nationala de Meteorologie va emite doar avertizari de ceata pe termen scurt si, eventual, de polei pentru noaptea de 30 spre 31 ianuarie in estul tarii. ... Anuntul a fosta facut de directorul institutiei, Ion Sandu.
Vreme frumoasa, dar vin ploi si descarcari electrice PROGNOZA DE PASTE Joi, vremea va fi in continuare mai calda decat ar fi normal desi temperatura aerului scade in nord-estul tarii.
Un analist politic de la Chisinau descifreaza problemele geopolitice interne ale Ucrainei Sursa: ... Savin, analist politic, Chisinau Problemele geopolitice interne ale Ucrainei (continuare) Zona de stepa O alta regiune etno-culturala ar prezenta zona de stepa dintre Bugul de Sud si Nipru, Kiev si Perecop.
Centrul European pentru prognoze pe durata medie de la Reading, Anglia, a calculat temperaturile si precipitatiile medii pentru lunile martie, aprilie si mai. Aceasta prognoza are un grad de realizare de 60%.
Putina lume stie ca sfere stralucitoare, ca de chihlimbar, au fost observate in regiunea Phoenix si cu multi ani inainte, dar si dupa aceea.
Temperaturile vor fi ridicate, iar cantitatile de precipitatii vor fi deficitare. IUNIE Regimul termic se va situa, in luna iunie, in limite apropiate de mediile multianuale in cea mai mare parte a teritoriului.
Cosmetics Beauty Hair, Romexpo, 1-4 octombrie RMS Sud Europa, unic importator si distribuitor de produse cosmetice din Belarus pentru Romania, Bulgaria, Spania, Italia si Franța a fost prezent la ROMEXPO, in perioada 1 - 4 octombrie 2015, in cadrul COSMETICS BEAUTY HAIR, expozitia internationala de produse si echipamente pentru cosmetica, ingrijire corporala si coafura.
Iarna va ramane atipica pana la final, cu temperaturi neobisnuit de ridicate in unele zone. PROGNOZA METEO IANUARIE Temperatura aerului va avea in general valori apropiate de mediile climatologice in centrul, nordul si local in vestul tarii.
ANM anunta timpul probabil in zilele de 5, 6 si 7 ianuarie 2016 Marti 5 Ianuarie 2016 Minima: ... +8 grade Celsius Vremea se va incalzi, mai ales in sud si sud-est.
Vremea se raceste de astazi in toata tara. De duminica, ninsorile se extind si in sudul tarii / Mediafax Incepand din aceasta dimineata, vremea se inrautateste in Maramures, Transilvania si la munte ninge, iar in Crisana, Banat si Oltenia sunt ploi, lapovita si ninsoare.
Romania, amenintata de viscol. Jumatate de tara intra in cateva ore sub avertizare de ninsori si vant puternic. Pana duminica seara, iarna se va dezlantui in jumatate de tara.
Vreme racoroasa si instabila Vremea va fi racoroasa si in general instabila in majoritatea zonelor, pana in prima si de Pasti.
Iata cum va fi vremea de Sarbatori. Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza pentru cele trei luni de iarna. DECEMBRIE 2016 Temperatura aerului va avea valori medii lunare apropiate de norma in cea mai mare parte a tarii, posibil mai ridicate, local, in sud si sud-est.
Cod portocaliu si Cod galben de ninsori si viscol in 15 judete si Bucuresti, din seara zilei de marti PROGNOZA METEO PENTRU URMATOARELE ZILE Marti se anunta inca o zi geroasa.
Vremea se schimba dramatic Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a transmis o atentionare de ploi, intensificari ale vantului si vreme rece in sudul si sud-estul tarii, de duminica seara pana marti dimineata.
google-analytics.com