Cautare

4837 de rezultate pentru "gazeta de sud 02 03 2010" (4.63 secunde)
La data de 18 noiembrie 2010, ora 17.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 20 Politie i-au depistat pe N. Petrica de 37 de ani, I. Catalin de 22 de ani, I. Alexandru de 51 de ani si F.
La data de 5 ianuarie 2011, in jurul orei 12:45, Sectia 9 Politie a fost sesizata de administratorul unei societati comerciale cu sediul in bd.
La data de 8.03.2011, lucratori din cadrul Sectiei 3 Politie-Biroul de Investigatii Criminale l-au identificat pe M.Catalin de 23 de ani, din Bucuresti, arestat anterior in alta cauza, ca fiind autorul a 4 furturi din locuinta si 2 tentative de furt din locuinta, avand ca mod de operare fortarea si ecaladarea geamurilor si ferestrelor de la baia de serviciu, dupa cum urmeaza:
La data de 29 martie 2011, politisti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale al Sectiei 21 Politie, sprijiniti de politisti din cadrul Sectiei 14 Politie, au identificat, prins si retinut pe B.
Parlamentarilor PSD de Dolj nu le-a prea pasat de suferinta doljenilor loviti de ape. Din cei sase parlamentari social-democrati, doar doi au sustinut ca au fost in zonele sinistrate, pentru a ajuta oamenii cazati in taberele amenajate de autoritati.
Materialul "Debransarea de la incalzire, la cheremul vecinilor", publicat luni, 31 iulie, in cotidianul nostru, a starnit un val de comentarii pe site-ul Gazetei de Sud http://www.gds.ro si [email protected].
Regulamentul de acces al contribuabilului in sediul Primariei Craiova este aplicat cu picioarele de unii politisti comunitari plantati la usa imobilului, care, bruiati si de incompetenta functionarilor publici, trimit presa la plimbare, incalcand legea.
In Gazeta de Sud din 2.12.2006, cotidian de notorietate pe care cu evident succes il conduceti, in articolul privind Asigurarea Carte Verde de la pagina 6 semnat de dl.
Reprezentantii mediului de afaceri din judetele Dolj si Olt sunt invitati joi, 7 iunie, începând cu ora 9.30, la Craiova, la cea de-a 19-a editie a conferintelor SolePAD (Solutii Eficiente Pentru Afaceri Durabile).
Reprezentantii mediului de afaceri din judetele Dolj si Olt sunt invitati joi, 7 iunie, începând cu ora 9.30, la Craiova, la cea de-a 19-a editie a conferintelor SolePAD (Solutii Eficiente Pentru Afaceri Durabile).
Cel mai bun rezultat al oltenilor a fost realizat de o firma doljeana, care a reusit sa ajunga pe locul 19 într-un clasament national al întreprinderilor mari. 2007 a fost un an în care sectorul economic a avut o evolutie pozitiva, cunoscând cresteri atât pe segmentul salariati, cât si în ceea ce priveste rentabilitatea si profitul.
Intr-un comentariu publicat in cotidianul rus "Nezavisimaia Gazeta", analistul politic german Alexander Rahr lanseaza o ipoteza interesanta, afirmand ca Rusia nu va uza de dreptul sau de veto in Consiliul de Securitate pentru a bloca accesul provinciei Kosovo la statutul de stat independent, ci ar intentiona sa obtina din partea UE o atitudine binevoitoare in chestiuni unde are interes direct, precum Abhazia, Osetia de Sud, Nagorno-Karabah sau Transnistria.
Cati kilometri vor fi inaugurati in 2014 si care sunt lucrarile ce ar urma sa inceapa in acest an (continuare) Autostrazi ce vor fi incepute in 2014 In 2014 ar putea incepe lucrarile la peste 300 de kilometri, potrivit anunturilor facute de autoritati.
Muzeul "Antipa" si Digi Animal World, televiziune de documentar a RCS & RDS, au demarat un proiect care ofera ocazia iubitorilor de documentare despre animale sa urmareasca o serie de productii, in aer liber, in gradina Muzeului "Antipa" (intrare din Str.
Anemona Dascalu) Meteorologii prognozeaza pentru urmatoarele 3 luni o vreme, in general, normala pentru intervalul analizat, cu temperaturi apropiate de valorile medii lunare, dar si cu precipitatii mixte sau sub forma de ninsoare mai importante cantitativ in zonele vestice, estice si centrale, arata prognoza de specialitate, valabila pentru intervalul Decembrie 2016 - Februarie 2017.
Pentru oamenii cu bani, criza financiara este ca o ploaie scurta de vara. ... Gazeta de Sud v-a prezentat luni averile parlamentarilor de Dolj in vremuri de restriste. Acum va aratam ce sume de bani intra in bugetul personal al consilierilor judeteni.
FARCAS) In 2010, in best-seller-ul ei:
Pentru partea de design, Libertatea lucreaza cu Marian Toader, grafician care a lucrat, de-a lungul timpului, pentru Gazeta Sporturilor, ProSport si care a redesenat Evenimentul zilei in 2008 si in 2012. Pe zona de concept editorial, consultantul Ringier este Peter Frank, fost director de marketing la Adevarul.
Actorul Radu Beligan, a murit, miercuri, la Spitalul Elias, la varsta de 97 de ani, anunta News.ro.
Wall-Street.ro a realizat topul celor mai importante evenimente de business ale ultimelor 12 luni. Puteti citi in continuare evenimentul de pe locul 8: cea mai mare tranzactie din imobiliare in vreme de criza.
google-analytics.com