Cautare

4837 de rezultate pentru "gazeta de sud 02 03 2010" (4.42 secunde)
Administratia Nationala de Meteorologie A EMIS pentru orele urmatoare o avertizare COD GALBEN de precitiatii in principal pentru judetele din sudul tarii, sudul Moldovei, Muntenia si Dobrogea, a anuntat, la Guvern, conducerea ANM.
Meteorologii au emis o avertizare de ploi valabila in toata tara, duminica, intre orele 4.00 si 23.00, in sud si sud-est fiind anuntate averse, vant puternic si descarcari electrice.
Administratia Nationala de Meteorologie a publicat estimarile meteorologice, pentru perioada Ianuarie - Martie 2014. Acestea sunt realizate de centrul European pentru Prognoze si are un grad de probabilitate de 60%.
Cod galben de ploi, ninsori si vant pentru jumatate din tara Administratia Nationala de Meteorologie a emis miercuri avertizari de cod galben de ploi, ninsori si vant puternic pentru jumatate din tara.
revistamagazin.ro / Mediul ambiental si pietrele pretioase(Autoare ECATERINA BATRANEANU) Feng Shui-ul, arta de a trai in perfect echilibru cu mediul inconjurator ofera o paleta impresionanta de solutii pentru amenajarea locuintei in asa fel incat sa va sporiti sansele de reusita in diverse aspecte ale vietii.
Ce surprize ne rezerva vremea in NOAPTEA de REVELION /ampress.ro Pentru urmatoarele trei zile, meteorologii anunta vreme mai rece decat ar fi normal Miercuri, vremea continua sa se raceasca si noaptea gerul se va instala in nord si in centru, dar izolat si in restul teritoriului.
Mercurul va urca in termometre pana la valori de +17 grade Celsius. Joi 28 Ianuarie 2016 Temperaturile continua sa creasca in cea mai mare parte a tarii si vremea va fi calda pentru acesta data, chiar deosebit de calda la deal si la munte.
Spre seara si noaptea, vremea va deveni instabila, cu innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura maxima va fi in jur de 36 de grade, iar cea minima de 17-19 grade.
De luni se strica vremea: frig, ploi si chiar zapada Vremea calda mai tine doar duminica, iar de luni ne pregatim de o toamna adevarata.
Ninsori de luni noaptea pana miercuri, in regiunile sudice, sud-estice, inclusiv in Bucuresti, precum si la munte stirileprotv.ro informeaza: ... De luni revin ninsorile, iar temperaturile coboara pana la -23 de grade.
Mercurul din termometre incepe sa creasca si se va ajunge la temperaturi de pana la 12 grade. ... Cerul va fi variabil, cu innorari si conditii de fulguilei in primele ore ale zilei. Mai ales noaptea, va fi ceața, asociata cu depunere de chiciura.
Temperatura maxima va fi de 17-18 grade. ... Temperatura maxima va fi de 12-13 grade, iar cea minima de 2-4 grade. ... Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 15 grade, iar cea minima va fi de 3-4 grade, usor mai scazuta in zona preoraseneasca.
Cod galben si portocaliu de ninsori, viscol si ger pana pe 23 martie. Interval de valabilitate: ... ninsori insemnate cantitativ, intensificari ale vantului, vreme deosebit de rece. Administratia Nationala de Meteorologie a emis, astazi, 21 martie, noi avertizari cod galben si cod portocaliu de viscol, ger si ninsori abundente.
Vremea de Florii 2018. Prognoza meteo pentru acest weekend Vremea de Florii 2018 nu va fi cea la care multi sperau, iar meteorologii spun ca ar trebui sa ne asteptam la precipitatii.
magazine mici, aproape de consumatorii care "inca cer scaderi de preturi". ... Cine este Patrice Lespagnol • Are 52 de ani si este francez de origine. • A absolvit Facultatea de Tehnici Comerciale a Universitatii Creteil (Franta).
Liderul PSD, Mircea Geoana, a anuntat astazi ca majoritatea parlamentara PSD, PNL, UDMR si minoritatile vor modifica legea de organizatre a Guvernlui pentru ca actualul Cabinet sa poata veni in Parlament cu o schita de buget pentru anul 2010.
Un presedinte la fel de haios ca pana acum si un premier preocupat de banii statului si de iesirea din criza. Asa ii vede astrologul Camelia Patrasconiu, in 2010, pe cei mai importanti oameni ai tarii.
Aflat la Predeal, unde a sarbatorit trecerea in 2010, Adrian Nastase a scris pe blogul sau despre nevoia unui proiect pentru Romania si pentru PSD.
Senatorul Ion Toma, liderul Grupului parlamentar PSD+PC din Senatul Romaniei, are un punct de vedere referitor la Legea Bugetului, adoptata joi de Parlament, punct de vedere pe care il puteti citi in continuare.
Machiavelli.ro informeaza "Presedintele Basescu anunta suspendarea procesului de recalculare a pensiilor" Decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie trebuie respectata, deci, se suspenda procesul de recalculare a pensiilor militarilor in baza Hotararii 735 din 21 iulie 2010, a anuntat duminica seara, la Palatul Cotroceni, presedintele Traian Basescu.
google-analytics.com