Cautare

595 de rezultate pentru "gaz metan podari" (2.79 secunde)
Majorarea pretului electricitatii este explicata de ANRE printre altele prin cresterea preturilor la combustibili in intervalul decembrie 2006 - februarie 2007, debitele reduse ale raurilor si Dunarii, cresterea probabila a pretului la gaz metan destinat consumului industrial in 2007, cresterea costurilor termocentralelor in privinta transportului feroviar al combustibililor si cresterea salariului minim pe economie.
Ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian, a anuntat la sfarsitul lui iulie ca in cazul conductei Negru Voda - Techirghiol aceasta va fi extinsa pana la Agigea si va realiza aprovizionarea cu gaz metan a litoralului.
Multifunctional System a adus ca participatie statia de asfalt, cuantificata valoric la 600.000 de euro, iar SCCF venea cu terenul amplasamentului, infrastructura de montaj si asigurarea fluidelor energetice (energie electrica si gaz metan) - estimate la 300.000 de euro.
A doua ratiune este ca in felul acesta am deveni captivi pe gaz metan. In momentul disparitiei presiunii si sistarii gazelor, ar fi o mare problema cu incalzirea.
"Sanse de promovare nu mai sunt, dar nu stim ce va decide Federatia cu Timisoara si Bistrita", a mai spus Laurentiu Boroiban, fostul golgheter al gruparii Gaz Metan Severin, formatie de care s-a despartit marti, din cauza unor neintelegeri cu antrenorul Marian Bondrea.
Acesta ar vrea ca Mos Craciun sa-i aduca o victorie cu Gaz Metan Medias in prima etapa a returului sezonului regulat.
Avem echipe din Olt, Gorj, chiar si din Valcea, studenti si chiar jucatori legitimati in esaloanele doi, si aici ma refer la fotbalistii craioveni care evolueaza la Gaz Metan Severin, dar si trei, si patru, ceea ce ne bucura foarte mult.
Slobodan Nikolic spera sa se rezolve aceasta problema pana la jocul cu Gaz Metan Medias, de sambata, aproape decisiv pentru accederea in play-off.
Doi dintre jucatorii la care a facut referire tehnicianul oltenilor sunt fundasii centrali Cosmin Crusoveanu si Paul Irimescu, de la Gaz Metan Severin, primul semnand aseara un contract valabil pentru un an si jumatate.
Gaz Metan Severin a reusit o victorie de moral ieri, in cel de-al doilea amical disputat in Antalya, elevii lui Marian Bondrea (foto) castigand cu 3-1 (2-1) intalnirea cu FC Aarau, ocupanta locului secund din liga a doua din Elvetia.
Presedintele gruparii Gaz Metan Severin, Gheorghe Constantin (foto), a fost ales de cluburile din Liga a II-a sa fie reprezentantul acestora in Comitetul Executiv al FRF, alaturi de presedintele FC Botosani, Cornel Sfaiter (FC Botosani).
Gaz Metan - CFR, Tg. Mures - Vointa, Astra - CS Mioveni, FC Vaslui - Chiajna, Rapid - Petrolul, Otelul - Ceahlaul, Sportul - FC Brasov, Pandurii - Dinamo si "U"
Gaz Metan Severin a remizat ieri-seara, scor 0-0, in partida amicala disputata in compania sarbilor de la FK Teleoptic Zemun (liga a 2-a din Serbia).
Divizionara secunda Gaz Metan Severin si-a fixat un prim joc amical dupa revenirea din cantonamentul din Antalya.
Veteranii "cainilor", Marius Niculae, Catalin Munteanu si Ionel Danciulescu, au fost din nou decisivi in meciul cu Gaz Metan, scor 2-0.
Amical la Severin Pandurii Targu Jiu va disputa astazi, de la ora 17.00, la Drobeta Turnu Severin, un meci de verificare in compania divizionarei secunde Gaz Metan Severin.
Ilie Stan, dat afara de la Steaua - Mihai Stoichita, noul antrenor al ros-albastilor Ilie Stan, indepartat de la Steaua Ilie Stan nu mai este antrenorul Stelei, tehnicianul fiind indepartat de pe banca tehnica a ros-albastrilor dupa remiza, scor 0-0, din meciul cu Gaz Metan Medias, informeaza gsp.ro.
Astfel, alb-visiniii nu au mai vazut vreun bonus pentru victoriile din campionat de la sfarsitul lui noiembrie, cind se aflau pe locul 2, adica acum mai bine de 4 luni. Pancu si compania au invins atunci pe Gaz Metan cu un 5-3 spectaculos.
In aceasta etapa se stabileste si adversara oltenilor din play-off, BC Timisoara sau Gaz Metan Medias. "Leii din Banat"
Formatiile oltene Gaz Metan Severin si ALRO Slatina s-au intalnit ieri-seara, pe stadionul "Municipal", intr-un meci din cadrul etapei a 19-a a Ligii a II-a, seria a 2-a.
google-analytics.com