Cautare

595 de rezultate pentru "gaz metan podari" (3.33 secunde)
) a redus brusc volumul de gaz natural pompat, fara a informa in prealabil partea turkmena", a explicat Ministerul de Externe intr-un comunicat. Aceasta intrerupere nu va avea impact asupra livrarilor de gaz catre clientii Gazprom, a subliniat compania.
Presedintele Turciei, Abdullah Gul, si cel al Romaniei, Traian Basescu, au discutat luni, la Bucuresti, despre cooperarea in domeniul energetic si economic, inclusiv despre proiectul Nabucco, tara noastra informand partea turca despre faptul ca sustine implicarea Gaz de France in proiect.
Foarte asteptat, premierul rus Vladimir Putin a renuntat in cele din urma sa participe la acest summit, intitulat "Gaz natural pentru Europa, Securitate si parteneriat".
Putin a precizat ca Ucraina consuma lunar gaz in valoare de circa 200 milioane de dolari. ... Problemele Ucrainei din domeniul energetic ar putea duce la oprirea tranzitului de gaz spre Europa inca de la sfarsitul lunii iunie, a spus premierul rus.
"Curtea Constitutionala a pus gaz pe foc" Decizia Curtii Constitutionale care da unda verde unei Legi a Pensiilor care a fost votata "prin furt" pune gaz atat pe focul politicii dambovitene cat si pe focul nemultumirilor sociale care stau sa izbucneasca, comenteaza presedintele Grupului de Investigatii Politice, Mugur Ciuvica, citat de Inpolitics.
"Curtea Constitutionala a pus gaz pe foc" Decizia Curtii Constitutionale care da unda verde unei Legi a Pensiilor care a fost votata "prin furt" pune gaz atat pe focul politicii dambovitene cat si pe focul nemultumirilor sociale care stau sa izbucneasca, comenteaza presedintele Grupului de Investigatii Politice, Mugur Ciuvica, citat de Inpolitics.
Eventuala retragere a lui Marko Bela de la carma Uniunii si lupta pentru putere care sta sa rabufneasca in sanul UDMR pun gaz pe focul neintelegerilor care au izbucnit in arcul guvernamental, sustine analistul politic Dan Pavel, in exclusivitate pentru Inpolitics.
Cu titlu de perioada de gratie primita, am primit termen 31 decembrie 2006 pentru introducerea platii accizelor la pacura si la gaz petrolier lichefiat.
Astfel, companiile Gaz de France, E.On Ruhrgas, OMV si Wintershall sunt tentate sa aiba cea mai mare felie din piata interna de productie si de stocare a gazelor naturale.
La randul sau, presedintele Ilham Aliyev a declarat ca tara sa este interesata de proiectul Nabuco si a aratat ca gazoductul se bazeaza pe furnizarile cu gaz din Azerbaidjan, in primul rand, si din zona caspica.
Dupa cum se pare insa, declaratiile din noiembrie 2006 ale premierului nu au mai ajuns si la urechea actualului ministru al Economiei, care, la o intalnire la Medias cu reprezentantii companiilor din industria gazelor naturale, Romgaz, Transgaz si E.ON Gaz Romania, a anuntat scumpirile de anul acesta.
Romania va putea sa importe gaz din Egipt, potrivit publicatiei online Egypt.guide, citata de Realitatea TV. ... Ministerul Economiei a anuntat ca cele doua parti vor discuta despre importul de gaz din Egipt intr-o intalnire care va avea loc in a doua jumatate a acestui an.
Iata insa ca proiectul Nabucco reinvie, mai ales dupa ce marele operator francez Gaz de France (GDF) si-a pregatit intrarea in actionariatul companiei care va construi conducta.
Distribuitorii E.ON Gaz Romania si Distrigaz Sud au cerut majorarea pretului gazelor livrate populatiei cu 25% incepand cu 1 iulie, declarat pentru NewsIn directorul din cadrul Autoritatii Nationale de Reglementare din domenuiul Energiei (ANRE) Gabriel Sarbu."Ambele companii au cerut fiecare Autoritatii majorarea pretului gazului livrat populatei cu 25% incepand de la 1 iulie.
energie hidro utilizata in grupuri electrice din centrale cu o putere instalata de cel mult 10 MW, energie eoliana, solara, geotermala, biomasa, biogaz, gaz de fermentare a deseurilor (gaz de depozit), gaz de fermentare a namolurilor din instalatiile de epurare a apelor uzate.
Ucraina a semnat acordul ce permite reluarea livrarilor de gaz rusesc spre Europa fara clauza aditionala contestata de Rusia, a anuntat luni compania rusa Gazprom. ... Rusia refuzase sa reia livrarile de gaz catre Europa duminica, dupa ce Ucraina a adaugat o mentiune unui acord semnat de Moscova.
Tarile care au gaz ieftin produc ieftin ingrasaminte", a mai spus directorul Ungureanu. ... Combinatul consuma un milion de metri cubi de gaz pe zi, iar in luna ianuarie, in plina criza a gazului rusesc, statul a decis inchiderea productiei de amoniac, pentru a fi suficient gaz pentru consumul casnic.
In aprilie, productia de gaz a Gazprom a fost de 1,15 miliarde metri cubi pe zi, cu 7% sub nivelul de 1,24 miliarde metri cubi pe zi din martie 2009 si cu 28% mai putin decat volumul de 1,6 miliarde metri cubi pe zi din aprilie 2008, mai arata aceleasi surse.
Marile bulevarde din Capitala au devenit santiere intrucat se schimba conductele de gaz Pe marile bulevarde vor fi inlocuite conductele de gaz, a anuntat primarul general Sorin Oprescu. ... "Cum da caldura se schimba conductele de gaz pe marile bulevarde.
Beneficiind de un mix energetic extraordinar, format din gaz, hidrocarburi, carbune, energie regenerabila, s.a.
google-analytics.com