Cautare

595 de rezultate pentru "gaz metan podari" (3.84 secunde)
Consiliul Concurentei solicita societatii comerciale Amonil Slobozia sa depuna o plangere pentru incalcarea Legii concurentei de catre Romgaz, care a livrat catre Azomures gaz metan la pret preferential, se arata intr-un comunicat al institutiei.
Banii din imprumutul bancar vor fi folositi, dupa cum spun autoritatile locale, la introducerea gazului metan in locuinte, dar si pentru alte lucrari.
Pe acestia, poate aburii sampaniei ii vor face sa uite ca in urma cu fix un an, gazul metan era de trei ori mai ieftin.
Conducta va transporta gaz din regiunea caspica prin Turcia, Bulgaria, Romania si Ungaria, pana la hub-ul de distributie din Austria. Proiectul a suferit insa mai multe amanari, din lipsa de finantari si de resurse de gaz suficiente pentru a-i garanta rentabilitatea.
De asemenea, considera ca acordurile sunt asimetrice si dezavantajoase pentru Ucraina deoarece fixeaza o cantitate minima de gaz pentru Kiev, dar nu se specifica un volum minim de gaz pentru care Rusia sa il tranziteze prin Ucraina spre Europa.
Instalat de curand in fotoliul de director general al Distrigaz Sud, oficialul Gaz de France, Bernard Arnaud, si-a exprimat deja dorinta de a mentine abonamentul la gazele naturale.
In urma unei licitatii organizate anul trecut de Ministerul Economiei si Comertului, firma cu capital italian Concordia Cluj a concesionat reteaua de gaz a orasului. Italienii s-au angajat sa finanteze constructia retelei de gaz, investitia fiind estimata la 17 miliarde de lei.
Directorul general adjunct al Distrigaz Nord estimeaza cel putin o dublare a pretului unui metru cub de gaz pentru consumatorii din tara noastra, pina in 2007.
Montatorii de instalatii GPL din Craiova nu se plang de clienti si spun ca in Dolj foarte multi soferi si-au trecut masinile pe gaz.
E.ON Gaz Romania estimeaza ca pretul gazelor pentru populatie va urca cu 10% in ianuarie 2008 si cu 30% pentru intregul an, ca urmare a avansului pretului gazelor din import, a anuntat distribuitorul de gaze controlat de grupul german E.ON.
Compania Gaz de France a fost exclusa din consortiu in favoarea grupului german RWE, devenind ultima dintre victimele colaterale provocate de disputele politice dintre Franta ti Turcia.
In 2007, Norvegia a furnizat 18% din consumul nostru de gaz, Rusia 23% si Algeria aproximativ 10%", a declarat comisarul european in cadrul unei conferinte de presa cu ministrul norvegian de energie, Aslaug Haga.
Rezervele Romaniei insumeaza 74 de milioane de tone de petrol si 185 de miliarde de metri cubi de gaz, la o productie anuala in 2007 de 4,6 milioane de tone de petrol si 11,2 miliarde de metri cubi de gaz.
Compania rusa Gazprom si societatea ucraineana Naftogaz au semnat ieri, la Moscova, acordul pentru reluarea livrarilor de gaz rusesc catre Europa prin Ucraina, a anuntat televiziunea Vesti, care a transmis în direct ceremonia.
Livrarile de gaz rusesc prin Ucraina au fost reluate ieri-dimineata, în urma acordului semnat luni între Gazprom si Naftogaz. ... Primele ore au fost rezervate umplerii gazoductelor si egalizarii nivelului de gaz în conductele ruse si ucrainene, abia apoi putând fi reluat tranzitul.
Perimetrele neconcesionate de gaz din Marea Neagra au reintrat in atentia autoritatilor, acestea intentionand ca respectivele suprafete sa fie prospectate si exploatate de Romgaz.
Ministrul energiei ne promite gaz ieftin din Azerbaijan. Dar, singura certitudine pana in acest moment este ca bulgarii cumpara gaz azer cu un pret mai mic de patru ori decat cel pe care-l luam noi de la rusi.
O conducta pentru Bailesti si Calafat Tot ieri, CJ Dolj a anuntat ca va emite certificatul de urbanism pentru proiectul celei de-a doua mari conducte de gaz din judet, respectiv Craiova - Segarcea - Bailesti - Calafat, un proiect care va rezolva problema calafetenilor ce au suferit de frig iarna trecuta.
Principalele avantaje oferite acestui fel de turism sunt acordarea de prioritati la instalarea de linii pentru telecomunicatii, la racordarea la reteaua electrica, la reteaua de alimentare cu apa si canalizare, precum si la reteaua de distribuire a gazului metan, asistenta tehnica de specialitate, sub toate formele, ajutoare care vin de la Ministerul Turismului.
Distributiile de gaze naturale Compania Gaz de France a preluat in octombrie 2004 un pachet de 30% din actiunile societatii Distrigaz Sud pentru care s-a angajat sa plateasca 128 de milioane de euro.
google-analytics.com