Cautare

595 de rezultate pentru "gaz metan podari" (2.99 secunde)
Proiectul Nabucco se va confrunta luna viitoare cu unul dintre cele mai grele teste, cele 6 companii energetice care il sprijina urmand sa incerce sa scoata la licitatie jumatate din capacitatea viitoarei conducte, pe o piata globala ce inregistreaza un exces de gaz.
Persoanele care isi monteaza in locuinte aparate de utilizare a gazelor naturale, precum aragaze, centrale termice sau arzatoare, sunt obligate, de la 1 ianuarie, sa instaleze detectoare de gaz. ... Sunt aparate care depisteaza gazul metan, monoxidul de carbon sau chiar pe amandoua.
Turcia si Iranul au semnat miercuri un memorandum, care permite Turciei sa comercializeze gaz iranian, care ar fi suficient pentru umplerea gazoductului Nabucco intr-o prima etapa.
Bulevardul Raului este pe o portiune de circa un kilometru in raza administrativ-teritoriala a comunei Podari.
t Derby-ul seriei, Gaz Metan - FC Arges, s-a incheiat cu victoria gazdelor care au devenit astfel noii lideri ai seriei t Privind tabelul rezultatelor din aceasta etapa, ne dam seama ca a fost o runda a remizelor t Meciul "raurilor", Muresul vs.
sa evolueze macar Gaz Metan CFR, dar gazarii, ignorati pana in ultima clipa petrecuta in Banie, au dat imediat baza de la Depou pe cochetul "Municipal"
Gaz Metan Severin a dat o puternica lovitura pe piata transferurilor, obtinand ieri-dimineata semnatura mijlocasului Silviu Balace (33 de ani) pentru un an si jumatate.
Sosit in vara la Gaz Metan Severin, la cererea antrenorului Cosmin Bodea, Alin Bitis (foto, la minge) si-a castigat rapid locul in primul unsprezece, fiind apreciat de suporteri si de conducatori dupa primele jocuri.
Nigerianul transferat de Gaz Metan Severin in aceasta iarna, Paul Abba (21 de ani), a tras o fuga ieri-dimineata la Craiova, fiind programat la pranz la Policlinica pentru Sportivi, unde a efectuat vizita medicala. ... Programul formatiei Gaz Metan Severin din aceasta saptamana este destul de lejer.
Divizionara secunda Gaz Metan Severin l-a achizitionat ieri pe Alexandru Giurgiu de la Unirea Alba Iulia. ... Am ales Gaz Metan Severin pentru conditii, pentru antrenor, pentru fostul meu coleg, Olah", a declarat, pentru alba24.ro, Alex Giurgiu.
Fostul portar al Universitatii Craiova, Valentin David (foto), a fost cooptat in staff-ul formatiei Gaz Metan Severin, urmand sa se ocupe de pregatirea goalkeeperilor Mihai Stetca si Mihai Neagoe.
A doua oara in play-off Gorjenii si-ar fi dorit BC Timisoara in play-off, insa vor avea parte de un adversar mult mai incomod, Gaz Metan Medias. ... Gaz Metan a castigat ambele dispute cu Energia din sezonul regulat, 104-91, la Medias, si 85-79, la Targu Jiu.
Dinamo s-a calificat in finala cu Rapid Dinamo s-a calificat in finala Cupei Romaniei, desi a pierdut meciul de la Medias, scor 1-2 cu Gaz Metan, in mansa a doua din semifinalele competitiei.
Jiu 34 12 11 11 47-40 47 8 Universitatea Cluj 34 11 14 9 46-37 47 9 Concordia Chiajna 34 13 6 15 42-52 45 10 FC Brasov 34 13 6 15 39-34 45 11 Ceahlaul Piatra Neamt 34 11 9 14 36-46 42 12 Astra Ploiesti 34 11 8 15 36-43 41 13 Gaz Metan Medias 34 11 8 15 39-54 41 14 Petrolul Ploiesti 34 10 9 15 42-45 39 15 FCM Tg.
Gazarii au luat licenta, dar vor afla abia maine, dupa sedinta Comitetului Executiv, daca vor promova in Liga I direct de pe locul trei sau daca vor sustine un meci de baraj cu FCM Targu Mures Formatia olteana Gaz Metan Severin si-a asigurat locul trei in seria a doua din liga secunda si, beneficiind de decizia Timisoarei (locul doi) de a-si retrage licenta, ar trebui sa promoveze in Liga I, conform regulamentului FRF in vigoare.
Echipele de baschet masculin CSU Ploiesti, BC Timisoara, BCM Pitesti vor evolua direct in grupele FIBA Eurochallenge, in timp ce Gaz Metan Medias va juca in preliminarii, potrivit anuntului de joi al FIBA Europe. ... Gaz Metan Medias a obtinut medalia de bronz a Diviziei A.
Aprinderea unor pungi de gaz metan la suprafata oceanului. Se stie ca pe fundul oceanului sunt stocate cantitati mari de metan, care pot fi eliberate in timpul activitatilor seismice.
In urma protestelor masive ale locuitorilor Romaniei, guvernantii au revenit asupra abonamentului la gaz. Din nou, consumatorii de gaz metan s-au impartit in doua: ... Cum ar veni, iata, guvernul, a vazut ca ne e greu cu abonamente la gaz metan si le-a anulat.
FC Botosani - Gaz Metan Medias 2-1 Liga 1 / Sezon 2021-2022 Etapa 20 Au marcat: ... Santos, Souza Silva, Lupeta Gaz Metan:
REZUMAT | Gaz Metan - Rapid 1-1. ... Marzouk 3 / Lixandru 55 Gaz Metan: Buzbuchi - De Moura, Yuri, Horj, Dobrescu - Lixandru, Francisco Junior, I.
google-analytics.com