Cautare

1740 de rezultate pentru "fotbal divizizia d bihor clasamente" (2.85 secunde)
Consiliul Judetean al PSD Bihor s-a intrunit la finele saptamanii trecute pentru a decide ce pozitie va lua filiala in sedinta Comitetului Executiv al PSD care a avut loc ieri.
Bihor: ... Peste 350 de persoane vor participa, sambata, la Oradea, la o intalnire a primarilor, alesilor locali si judeteni si parlamentarilor din judetul Bihor apartinand USL, a anuntat, joi, intr-o conferinta de presa liderul PNL Bihor, senatorul Cornel Popa.
Federatia Patronilor Bihor, prin departamentul "dealeri-auto" a venit in intampinarea firmelor private din acest domeniu de activitate care au dorit sa se informeze despre taxa de inmatriculare, organizand, luni, o masa rotunda pe aceasta tema la Hotelul Continental.
Oamenii de afaceri din judetele Bihor, Satu Mare si Salaj au fost invitati, ieri, la Oradea, la cea de-a 22-a editie a conferintelor SolePAD (Solutii Eficiente Pentru Afaceri Durabile). Evenimentul, organizat de Agora Media impreuna cu Federatia Patronilor Bihor, s-a desfasurat in sala de conferinte a Hotelului Nevis.
Camera de Comert si Industrie Bihor si firma Gieffe Corporate, membra a Grupului ETEA Sicurezza, au organizat seminarul cu tema:
Federatia Patronilor Bihor, in calitate de beneficiar al proiectului finantat prin Programul PHARE CBC 2005 Romania - Ungaria cu tema "Cooperarea transfrontaliera a IMM-urilor din Bihor si Szabolcs-Szatmár-Bereg - Ungaria" in domeniul panificatiei, transporturilor si constructiilor, a organizat ieri un forum pentru activitatea din proiect "Actiune de cooperare transfrontaliera - forumul romano-maghiar - 2 zile".
Federatia Patronilor Bihor, impreuna cu Consiliul Local al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii Bihor, Camera de Comert si Industrie Bihor si Asociatia Investitorilor Italieni UNIMPRESA au organizat, miercuri seara, la hotelul Silver din Oradea, prima "Intalnire campeneasca" in care oaspetii de onoare au fost reprezentantii autoritatilor locale, in special primarul Oradiei, Ilie Bolojan, si presedintele Consiliului Judetean, Radu Tirle.
Pentru acest lucru, bihorenii trebuie sa ceara Casei de Asigurari de Sanatate Bihor eliberarea Cardului European de Asigurat. ... Certificatul de inlocuire a Cardului European este gratuit si este emis de casele de asigurari de sanatate, in cazul bihorenilor Casa de Asigurari de Sanatate (CAS) Bihor.
Cele patru organizatii patronale bihorene, respectiv Federatia Patronilor Bihor, Consiliul Local al IMM, Camera de Comert si Industrie Bihor si Asociatia Oamenilor de Afaceri Italieni Unimpresa, au prezentat, ieri, un raport al activitatilor comune pe 2008 si modul in care mediul de afaceri va reactiona in fata iminentei crize economice care va lovi anul acesta si Bihorul.
4 Iulie - Gica Popescu isi anunta candidatura la FRF Fostul international Gheorghe Popescu a anuntat ca va candida la alegerile pentru postul de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal (FRF), care vor avea loc la 5 martie 2014.
Consiliul Judetean Gorj nu va mai finanta din sezonul urmator echipa de fotbal Pandurii Targu Jiu, la care avea o contributie de 500.000 de lei, in calitate de asociat.
Razboiul dintre Autoritatea Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) si patronii din fotbal a ajuns si la Craiova.
Patronul clubului de fotbal Rapid, al holdingului ANA, cu afaceri in turism, imobiliare, electronica etc, fost senator si chiar vicepriministru al Romaniei, George Copos (foto), se afla acum in pragul falimentului. ... Cele mai mari restante le are prin clubul si asociatiile sale de fotbal;
Romania - Ungaria, un meci decisiv pentru calificarea tricolorilor la barajul pentru CM 2014 Nationalele de fotbal ale Romaniei si Ungariei se vor intalni vineri seara, de la ora 21,00, pe Arena Nationala din Bucuresti, intr-un meci vital pentru tricolori in tentativa de calificare la barajul pentru Cupa Mondiala de fotbal din 2014.
LONDRA 2012 FOTBAL. GOOGLE DOODLE pregatit pentru turneul de FOTBAL de la JOCURILE OLIMPICE 2012 Turneul de FOTBAL de la JOCURILE OLIMPICE 2012 LONDRA, care a inceput pe 25 iulie si se va incheia pe 11 august, este celebrat de GOOGLE printr-un GOOGLE DOODLE - un LOGO INTERACTIV.
Ministrul delegat pentru Relatia cu Parlamentul, Bogdan Olteanu, a facut ieri o vizita in judetul Bihor.
Ministrul delegat pentru Relatia cu Parlamentul, Bogdan Olteanu, a facut ieri o vizita in judetul Bihor.
Sala mare a Consiliului Judetean Bihor a gazduit, ieri, lansarea programului intitulat "Strategia Nationala de Export pe 2006".
Liderul PNL Bihor, Cornel Popa, a confirmat ieri ca prefectul judetului, Ilie Bolojan, a fost propus pentru postul de secretar general al Guvernului, in locul lui Radu Stroe, si a precizat ca, din informatiile pe care le are, Bolojan a acceptat acest post.
In campania electorala, micuta filiala a Partidului Liberal Democrat din Bihor a ajuns calul de bataie al sustinatorilor presedintelui suspendat Traian Basescu. ... Ieri, de Ziua Muncii, gruparea politica locala a primit indicatii politice atat de la liderii lor nationali, cat si de la reprezentantii PD Bihor.
google-analytics.com