Cautare

3467 de rezultate pentru "fotbal divizia d dolj" (2.69 secunde)
Reprezentantii unor firme cu profituri mai mari decat toate judetele Olteniei la un loc au venit ieri la Craiova pentru a se interesa de posibilitatile de a investi in zona Directorii a patru mari firme care fac afaceri de zeci de miliarde de euro pe tot globul pamantesc au participat ieri la o intalnire cu oamenii de afaceri din Dolj.
Presedintele PSD Dolj, Ion Prioteasa, si totodata presedinte al Consiliului Judetean Dolj, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca nu s-a hotarat daca va candida la un nou mandat si a precizat ca PSD isi doreste foarte mult functia de primar al Craiovei.
Au urmat festivitatile de avansare in grad a celor mai buni agenti si ofiteri din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Dolj. ... Seful Politiei Bechet, Catalin Chircus, a fost avansat la gradul de subcomisar, iar purtatorul de cuvant al IPJ Dolj, Adrian Capraru, a fost facut comisar.
Anul trecut, aproape jumatate dintre milionarii in dolari din Dolj au ales sa investeasca in domeniul imobiliar, cu predilectie in achizitionarea de terenuri si/sau construirea de spatii locative.
la fotbal pe teren redus (5+1) se anunta extrem de disputat si in aceasta a 6-a editie, care se va desfasura in aceasta dimineata si care va alinia la start zece echipe si Dolj.
Consiliul Judetean Dolj, prin Centrul Sportiv de Copii si Juniori aflat in subordinea sa, a actionat in instanta Federatia Romana de Fotbal (FRF) si a solicitat anularea deciziei Adunarii Generale a FRF privind dezafilierea echipei Universitatea Craiova, informeaza Agerpres.
Echipa de fotbal a Inspectoratului Judetean de Politie Dolj a participat recent la un turneu international la Vidin (Bulgaria), reusind sa-si adjudece trofeul. ... Din echipa IPJ Dolj au facut parte:
Printre cei 100 de datornici se afla si cluburile de fotbal.
Mircea Lucescu, presat sa renunte la fotbal Familia Lucescu face presiuni asupra lui Mircea sa renunte la antrenorat cel putin pana in vara.
Cele doua formatii spaniole lupta in aceasta seara pentru trofeul Ligii Europa, finala fiind gazduita de Arena Nationala din Bucuresti, de la ora 21.45 (Pro TV) Se anunta o seara magica la Bucuresti, Arena Nationala urmand sa gazduiasca finala Ligii Europa, trofeul fiind disputat de Atletico Madrid si Athletic Bilbao, doua echipe care practica un fotbal ofensiv si spectaculos.
Federatia Romana de Fotbal a depus candidatura oficiala pentru gazduirea de meciuri din faza grupelor si a optimor de finala ale Campionatului European din 2020, ce va fi organizat in 13 orase europene.
Ce adversare poate intalni nationala de fotbal Nationala de fotbal a Romaniei face parte din urna a treia a preliminariilor Campionatului european de Fotbal din 2016, a anuntat vineri site-ul UEFA.
Terenul de fotbal cu pom din Romania a ajuns vedeta internationala Dupa ce ne-au amuzat copios in tara, imaginile cu terenul de fotbal cu pom din localitatea Tonciu au facut incojurul lumii si au atras atentia si catorva publicatii prestigioase din Germania.
Recent, selectionata de fotbal CATENA RACING TEAM a participat la cea de-a IV-a editie a Medical&Pharma Football Cup 2015, competitie care s-a desfasurat in incinta C.S. ... Iata componenta echipei de fotbal CATENA RACING TEAM, campioana editiei 2015:
Lucrarile de modernizare a stadioanelor de fotbal din Bucuresti incep in luna august Euro 2020 bate la usa! Asa ca lucrarile de modernizare ale stadioanelor de fotbal bucurestene, care vor servi ca baze de antrenament, intra in linie dreapta.
Nu ma pricep la fotbal, dar am totusi o echipa preferata. ... Ei hotarasc ce fel de fotbal vor sa vada, iar echipa lor fie se conformeaza, fie ii pierde. Ei platesc, canta si isi incurajeaza echipa, chiar daca ia bataie, pentru ca vor sa vada fotbal.
Am asistat la o discutie despre fotbal. ... si nici nu vreau sa-mi expun ideea ca orice meci de fotbal, sau orice alt sport jucat, este un bun adjudecat si orice comentariu este pentru oameni slabi.
Considerand ca echipele de fotbal si de rugby ale Mangaliei se afla intr-o situatie dezastruoasa, candidatul PSD pentru Primaria Mangalia, consilierul judetean Claudiu Tusac si-a oferit sprijinul. ... Dintr-o echipa ce se afla nu demult in esalonul secund, acum Callatis e in divizia C", a declarat Claudiu Tusac.
Mai mult decat atat, marca de bere si-a pus amprenta si asupra Diviziei A la fotbal, pe care o sponsorizeaza si careia i-a imprumutat numele: Divizia A Bürger.
Intre datornici se afla cateva firme cunoscute din judet, dar si un club de fotbal - Sport Club Minerul Jilt, care inregistreaza obligatii bugetare restante in valoare de peste noua miliarde de lei vechi. Sport Club Minerul Jilt administreaza echipa de fotbal divizionara C Minerul Matasari.
google-analytics.com