Cautare

1230 de rezultate pentru "fotbal deva" (2.79 secunde)
Ultimul proiect aflat pe ordinea de zi este cel legat de finantarea de la bugetul local a clubului de fotbal Otelul SA. ... Intrebat daca este de acord ca Primaria Galati sa finanteze clubul de fotbal, primarul a zis:
Ion Calinoiu, seful Consiliului Judetean Gorj, nu il mai finanteaza pe Marin Condescu, presedintele Clubului de Fotbal Pandurii Targu Jiu, circa 700.000 de lei din bugetul CJ ajungand insa la echipele de handbal si de baschet.
La capitolul plusuri, PSD ar fi castigat prin schimbarea presedintelui si ar fi inceput sa se aseze in opozitie ca la fotbal. ... De asemenea, in ultimile saptamani, explica sociologul, pesedistii au inceput sa "se aseze", ca la fotbal, in opozitie.
Fotbal electoral Cei doi candidati PDL au atins si problema care-i doare pe toti oltenii - disparitia Universitatii Craiova. ... "Vedem ca nu mai avem echipa de fotbal, iar cei care conduc administratia au in mana parghiile si ar trebui sa faca ceva in acest sens.
De ce nu-i lasa Victor Ponta pe prefecti sa se uite la meciurile Euro 2012 in acest week-end Premierul Victor Ponta a cerut prefectilor ca, sambata si duminica, sa nu se uite la partidele de fotbal de la Campionatul European, ci sa se concentreze asupra organizarii alegerilor locale, spunandu-le ca pentru alte probleme va fi timp saptamana viitoare.
Ideea ca eu as fi propus sa vina Barcelona, sa fie primita la Cotroceni, echipa de fotbal si asa mai departe.
Mai mult decat atat, marca de bere si-a pus amprenta si asupra Diviziei A la fotbal, pe care o sponsorizeaza si careia i-a imprumutat numele:
Baza sportiva Samus are o suprafata de circa 4.500 mp si cuprinde terenuri de fotbal, de tenis si de handbal, o tribuna cu 100 de locuri si vestiare.
Intre datornici se afla cateva firme cunoscute din judet, dar si un club de fotbal - Sport Club Minerul Jilt, care inregistreaza obligatii bugetare restante in valoare de peste noua miliarde de lei vechi. Sport Club Minerul Jilt administreaza echipa de fotbal divizionara C Minerul Matasari.
"Razboiul" dintre Directia Generala a Finantelor Publice a Judetului Galati si FC Otelul, a carui miza este suma de 13 milioane de lei, a ajuns in justitie Demersurile facute de catre Directia Generala a Finantelor Publice a Judetului (DGFPJ) Galati in vederea obligarii societatii FC Otelul, actionarul principal al clubului de fotbal, de a achita suma de 13 milioane de lei reprezentind obligatiile de plata ale vechiului actionar, organizatia non profit CF Otelul, au ajuns in instanta.
Cum era de asteptat, printre cei mai bogati est-europeni se numara si patronii unor prestigioase cluburi de fotbal. ... Rusul a investit in clubul londonez de fotbal aproape 837 de milioane de dolari in cei patru ani de cand este patron.
Asa am aflat ca a jucat fotbal la profesionisti, la Clubul Scolar Sportiv Sibiu, dar s-a lasat pentru ca nu era o meserie. "Prin 1977 jucam fotbal in Golful Persic, eram in turnee", rememoreaza el, recunoscand insa ca nu a tinut niciodata cu Inter Sibiu.
Cum era de asteptat, debutul Campionatului European de Fotbal va creste si vanzarea produsului cel mai asociat cu acest sport, adica berea.
Severinenii, mari iubitori de fotbal Primul meci pe care FC Drobeta il va sustine pe noul stadion va fi peste doua saptamani cu FC Arges, motiv pentru care muncitorii lucreaza zilnic pentru finalizarea lui.
Pe Tobet.com utilizatorii pot paria pe meciuri de fotbal (Liga 1, Liga a 2-a si, o noutate pe piata romaneasca, Liga a 3-a), meciuri de fotbal de sala, de handball masculine si feminin, de baschet, de volei, de polo pe apa, de hochei, de golf sau de arte martiale.
Teren de fotbal de 200.000 de euro, in satul lui Eminescu Autoritatile isi bat joc, pur si simplu, de banii publici, stransi din taxe si impozite.
Si de pe stadionul de fotbal, unde nationala Romaniei s-a batut cu nationala Frantei, dar si din imnul de stat.
Am discutat cu Lucescu numai despre fotbal. Este asteptat si Ahmetov Medicul echipei Sahtior Donetk, Artur Gluscenko, a declarat pentru site-ul oficial al clubului ucrainean ca a discutat la Spitalul Universitar de Urgenta cu tehnicianul Mircea Lucescu, iar acesta a trecut rapid peste subiectul sanatatii sale, vorbind despre fotbal.
Experienta dobandita in fotbal l-a determinat pe Gheorghe Fratica sa spere in continuare la promovare, desi este constient de faptul ca diferenta de 11 puncte, care o desparte de Gaz Metan Severin de primele doua clasate, Gloria Bistrita si FC Timisoara, este destul de greu de remontat.
Oltenia a mai obtinut o victorie la sedinta de ieri, craioveanul Marian Palarie (CS FC Sporting Craiova) ramanand in continuare membru in Comitetul Executiv, fiind reales de cluburile de fotbal feminin.
google-analytics.com