Cautare

1230 de rezultate pentru "fotbal deva" (2.56 secunde)
CM de fotbal 2014: Romania se va duela cu Grecia in baraj, prima partida in deplasare Romania se va duela cu Grecia in barajul de calificare la Mondialul de fotbal din 2014, prima mansa urmand sa se desfasoare in deplasare (15 noiembrie). ... Baraj, CM de fotbal 2014:
Astazi ar trebui sa aiba loc alegerile pentru presedintia Federatiei Romane de Fotbal, for in fruntea caruia Gica Popescu era ca si instalat. ... _____________________________ Nimic nu anticipa verdictele in urma carora cei opt oameni de fotbal acuzati in dosarul "Transferurilor" vor ajunge dupa gratii.
Stadionul Arena Fonte Nova, Salvador, Bahia BELGIA si SUA s-au intalnit, marti de la ora 23:00, in ultima optime de finala de la CUPA MONDIALA DE FOTBAL 2014.
Prima semifinala a acestei editii a Campionatului Mondial de Fotbal, al carui turneu se desfasoara in Brazilia, va fi BRAZILIA - GERMANIA, care se va juca la Belo Horizonte, marti - 8 iulie, la 23.00 (ora Romaniei).
Programul competitiilor - Miercuri 3 august Jocurile Olimpice de vara de la Rio de Janeiro vor debuta oficial vineri 5 august, odata cu ceremonia de deschidere de pe stadionul Maracana, dar primele competitii au loc inca de miercuri, cand se va da startul in turneul feminin de fotbal.
GOOGLE are un nou LOGO pentru Campionatul Mondial de Fotbal 2014 Ceremonia de deschidere a Campionatului Mondial de Fotbal 2014 a fost sursa de inspiratie si pentru Google care are un nou logo dedicat importantului eveniment sportiv din Brazilia.
Campionatul European de Fotbal 2016 se desfasoara Franta, intre 10 iunie si 10 iulie 2016. Romania - Franta, este meciul care deschide turneul final al Campionatului European de fotbal.
Romania are nevoie de urgenta de o lege a sportului Senatorul social-democrat, Laurentiu Coca, fost jucator de fotbal inainte de 1989, in Divizia A, a declarat ca se impune o lege a sportului si ca va lucra la un astfel de proiect care sa permita refacerea unei pepiniere de sportivi si asigurarea accesului la sport pentru toti copiii chiar daca familiile acestora nu dispun de resurse financiare.
Ultimul meci de duminica, Portugalia - Olanda 1-0, ne-a aratat un fotbal cu lingurita. Fotbal putin, multi nervi, polite de platit. ... In schimb, altii mi s-au parut ca au facut confuzie intre dansurile populare si fotbal! ... "Domnilor, e mai usor la politica decat la fotbal!".
Intr-o tara in care toata lumea se pricepe la fotbal si politica, saptamana aceasta, sportul cu balonul rotund a luat fata vrajbilor din coalitie sau indreptate impotriva acesteia ori a mizeriilor ce refuleaza dupa 16 ani de pe holurile CNSAS.
Adica, in presa si in discutiile private, toata lumea infiereaza milioane date, castigate, dar in niciun caz pierdute in fotbal.
ceva legat de fotbal. ... Nici fotbal, nici carte. ... ceva legat de fotbal. ... Nici fotbal, nici carte. Asa te apuci de carte cat mai ai timp.
Fotbalul trebuie facut de oameni care se pricep la fotbal. Cand lasi oamenii sa faca fotbal, reusesc, ca la CFR. ... Cand te bagi in niste lucruri necunoscute, cand ai oameni mari, care au facut performanta, oameni de fotbal... ... Ajungem la bani, la oameni care se pricep la fotbal.
Presedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, cheltuieste fondurile stranse in urma vanzarii autoturismului sau Mercedes pe mingi de fotbal si de handbal pe care le doneaza scolilor sportive.
In locul unui complex sportiv de toata frumusetea, care ar fi trebuit construit pe bani americani, liceul din comuna Tudor Vladimirescu s-a ales cu un maidan peste care se ridica un nor de praf dupa un meci de fotbal.
Romania are de luni 29 septembrie 2014 un nou imn la fotbal! ... Romania are un nou imn la fotbal!
Inspectorul Edi Petrescu a fost intrebat de catre procurorii anticoruptie daca a jucat fotbal cu sefii sai din Primarie, cine erau acestia, cum se faceau echipele si alte aspecte demne de un microbist.
Au iesit ca la armata.Aia de țopaie sunt galerii de fotbal, cred. ... Da, galeriile de fotbal.
A legat partidul de un club de fotbal. E o adevarata nebunie sa legi in politica partidul de rezultatele echipei de fotbal Steaua. ... PRM nu a profitat de niciun sezon de transferari ca-n fotbal.
Considerand ca echipele de fotbal si de rugby ale Mangaliei se afla intr-o situatie dezastruoasa, candidatul PSD pentru Primaria Mangalia, consilierul judetean Claudiu Tusac si-a oferit sprijinul.
google-analytics.com