Cautare

1230 de rezultate pentru "fotbal deva" (6.68 secunde)
Un elev de 17 ani, care invata la un liceu din Deva, a fost prins cu droguri asupra lui in timp ce se afla in Macedonia de Nord, alaturi de alti tineri, in cadrul unui program Erasmus, conducerea Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Hunedoara declansand o ancheta in acest caz.
Un scriitor din Deva a fost reclamat de vecini ca are prea multe carti, pe care le-a depozitat pe casa scarii si pe o terasa de deasupra blocului.
Pentru echipa de fotbal, dl. primar - asta e de notorietate, nu va spun povesti - are un proiect pe terenul de fotbal din centrul orasului. ... Aduce investitori, dand echipa de fotbal afara din oras! ... Pai mi-ati spus despre echipa de rugby, echipa de fotbal si...
Care este pozitia dumneavoastra fata de clubul de fotbal Universitatea? ... Echipele de fotbal sunt proprietatea cuiva. ... Acum, cel care spune ca nu vrea sa ajute echipa de fotbal nu e interesat de Craiova si nu are nici o treaba cu fotbalul.
- Astigmatismul este o boala oftalmologica manifestata printr-o deformare de cornee care atrage o refractie defectuoasa a razei de lumina in globul ocular - E, de fapt, o aberatie de sfericitate a corneei, astfel incit corneea nu are o dioptrie uniforma pe toata suprafata sa, fiind diferita de la un meridian la altul - In aceasta situatie, razele de lumina care o traverseaza, nu se vor proiecta pe retina intr-un singur focar, ci in focare diferite si imaginea astfel formata va fi neclara si deformata - O cornee normala este rotunda si neteda ca o minge de fotbal.
Avea marimea a trei terenuri de fotbal. Cand Heseltine le-a cerut martorilor sa precizeze mai clar ce au vrut sa spuna, martorul a spus ca estimarea era precisa deoarece l-au vazut chiar deasupra a trei terenuri de fotbal alaturate.
Avea marimea a 3 terenuri de fotbal. Cand Heseltine le-a cerut martorilor sa precizeze mai clar ce au vrut sa spuna, martorul a spus ca estimarea era precisa deoarece l-au vazut chiar deasupra a 3 terenuri de fotbal alaturate.
A promis locuinte, aqua-parcuri si fotbal pe paine. ... Banii publici investiti s-au topit fara niciun rost intr-un club de fotbal mediocru, cu o conducere slaba, numita de Kiss Alexandru si primarul Petru Filip.
Premierul Calin Popescu Tariceanu a declarat, miercuri, ca nu are in vedere amanarea alegerilor locale, programata pentru vara acestui an, singura sa grija fiind ca acest scrutin sa nu se suprapuna cu perioada de desfasurare a Campionatului European de fotbal.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata "Nimic despre fotbal", pe care o puteti citi in continuare. Printre atatea stiri despre fotbal, rezultate si meciuri - ce sa-i faci, a inceput Cupa Mondiala!
Ideea de a lista cluburile de fotbal la bursa ii tenteaza pe unii dintre patronii acestora. ... Patronul campioanei Romaniei, Steaua, aprecia ca listarea la Bursa reprezinta ceva pozitiv doar pentru afacerile profitabile, iar din businessul cu echipele de fotbal rezulta mai mult pierderi.
Este de la sine inteles ca nimeni nu ar avea ceva de comentat in privinta aceasta, "Regele" si "Baciul" meritandu-si cu varf si indesat banii, ba chiar am putea spune ca Hagi merita mult mai mult pentru cate a facut pe terenul de fotbal.
Surse judiciare au declarat ca în prezent se afla în curs de desfasurare procedura de instituire a masurii sechestrului pe averile persoanelor puse sub învinuire de procurorii DNA în acest dosar.Vizati de ancheta DNA în dosarul transferurilor internationale din fotbal sunt impresarii Ioan Becali, Victor Becali si Gheorghe Popescu, patronul clubului Rapid - Gheorghe Copos, avocatul Sica Puscoci, fostul director al FC Otelul Galati - Mihai Stoica, presedintele executiv al lui Dinamo - Cristian Borcea, fostul presedinte al lui Dinamo - Mircea Stoenescu, presedintele Gloriei Bistrita - Jean Padureanu si actionarul clubului Dinamo - Gheorghe Netoiu.În ultimele luni, atât cei împotriva carora s-a început urmarirea penala, cât si fosti sau actuali presedinti de cluburi au fost audiati de procurorii anticoruptie.
Pe punctul de a fi exclusa din Liga 1, in doua randuri, in primavara, Pandurii Targu Jiu s-a autodepasit in partea a doua a anului, cand a practicat cel mai bun fotbal al campionatului In plina criza economica, clubul Pandurii Targu Jiu s-a luptat din greu pentru a supravietui, pe teren, dar mai abitir pe la comisii, cu partenerii hrapareti, Dinamo si International Curtea de Arges.
Intrebarile vizeaza strict cariera in fotbal a actualului tehnician de la Sahtior Donetk, nu si viata sa personala. ... "Sunt un om norocos ca sunt coleg cu Lucescu in fotbal.
Cu totii ne dorim o schimbare in fotbal. ... In ultima perioada s-a distantat de fotbal. ... A dovedit ca poate fi un bun manager prin lansarea Academiei de Fotbal "Gheorghe Hagi".
Alina Pesu a arbitrat primele sale meciuri internationale la un turneu international de fotbal feminin, U17, desfasurat recent in Republica Moldova. Alina, care este si capitanul echipei de fotbal Real Craiova, a revenit ieri acasa si a spus primele impresii despre experienta de peste Prut:
Clubul SC FC U Craiova SA a fost exclus, luni, din Federatia Romana de Fotbal, in cadrul Adunarii Generala a FRF, cu 168 de voturi pentru, 18 abtineri si cinci impotriva.
Fotbal: Slovenia - Romania, scor 4-3 Nationala de fotbal a Romaniei a fost invinsa de Slovenia cu scorul de 4-3 (1-0), miercuri seara, pe stadionul Stozice din Ljubljana, intr-un meci amical.
Un an bun pentru echipa nationala de fotbal a Romaniei Anul 2012 a fost unul bun pentru echipa nationala de fotbal, care a inregistrat o serie de rezultate pozitive, cu un grup de jucatori care s-a inchegat si poate readuce Romania in elita internationala.
google-analytics.com