Cautare

1230 de rezultate pentru "fotbal deva" (3.01 secunde)
(A, sa ma scuze distinsii locuitori din Stefanesti, Sinesti si de prin Giurgiu ori alte localitati unde propaganda electorala se face cu pumnul ori cu matele date pe afara!) Pe majoritatea romanilor in niciun caz, pentru ca europenele de fotbal sunt mult mai interesante cu siguranta, fiind siguri ca, pe oricine ar alege, lor nu le va fi nici mai rau nici mai bine si de imbuibat cineva tot se va imbuiba.
Manifestatiile continua la Deva, in vreme ce la Suceava si Bistrita mitingurile s-au incheiat fara incidente. DEVA Peste 100 de membri PSD picheteaza sediul PDL Hunedoara din Deva, afisand doua bannere negre pe care scrie, cu portocaliu, "Opriti genocidul social".
Team Consulting si Centrul de Afaceri Master Deva invita agentii economici bihoreni la cursul de specializare acreditat CNFPA: ... Cursul presupune cinci zile de pregatire intensiva la Deva, urmate de cinci zile de asistenta pentru elaborarea Lucrarii de absolvire. ... Deva, sala de curs din Cladirea Sindicatelor.
Ministerul Transporturilor va acorda despagubiri suplimentare de 2,7 milioane de lei, corespunzatoare unei suprafate totale de 206.638 de metri patrati, pentru exproprierile necesare constructiei variantei de ocolire Deva - Orastie la profil de autostrada.
2010 a fost anul cel mai slab la capitolul atribuiri de contracte de catre compania de autostrazi si drumuri nationale, doar unul dintre acestea remarcandu-se din punctul de vedere valoric, cel pentru constructia tronsonului Deva-Orastie din Coridorul IV paneuropean, cu o valoare de aproape 180 milioane de euro fara TVA.
In noiembrie va fi gata si lotul al doilea (20 de kilometri) al autostrazii Orastie-Sibiu, care in urma cu o luna avea un stadiu de executie de 55%, in timp ce in decembrie se vor finaliza lotul al patrulea (16 kilometri) al autostrazii Orastie-Sibiu, precum si primul lot (27,5 kilometri) al Lugoj-Deva.
4, Deva) in cadrul proiectului Alege Scoala in regiunile de dezvoltare Vest, Sud-Vest Oltenia si Nord-Vest!” un nou eveniment de prezentare si promovare. ... In Episcopia Devei si Hunedoarei, in cadrul proiectului Alege Școala!, au fost infiintate patru centre educational-inovative la Deva, Orastie, Vulcan si Homorod.
Liderii PD si UDMR Bihor si-au tras echipa de fotbal, pe bani publici, si fac ce vor cu ea, dar si cu sperantele microbistilor bihoreni.
Echipa portocalie de fotbal a liderilor democrati a jucat duminica seara cu jurnalistii din presa centrala un meci caritabil si foarte "amical" de fotbal si a pierdut cu scorul de 1-4, cu toate ca nu au existat reguli stricte.
Primaria vrea sa vanda actiunile detinute la SC Fotbal U Craiova SA si la celelalte doua societati, SC Cetatea Banilor City SA si SC Western Gate Residence SA.
Primaria Craiova a propus consilierilor locali retragerea din actionariatul clubului de fotbal Universitatea Craiova si al celor doua societati rezultate in urma divizarii.
Dinculescu, DJ Andi si Anca Maco, sunt ultrasii cate unei echipe de fotbal, asa ca au decis sa le compuna imnuri, in stilul cu care ne-au obisnuit pana acum.
Fratii Pacionel, Emilian si Stefan, fac eforturi si parcurg 144 km ca sa joace fotbal cu sigla Universitatii Craiova pe piept Pentru multi, fotbalul este pus la mare rang si, din multa pasiune, acestia fac sacrificii nebanuite pentru a calca pe urmele idolilor.
Fanii olteni spun ca au adresat aceasta scrisoare premierului pentru ca nu le-au mai ramas multe sperante dupa ce Adunarea Generala a FRF a votat, luni, excluderea Universitatii Craiova, "poate cea mai iubita echipa de fotbal din Romania".
Romania, invinsa de Albania cu 1-0, paraseste competitia UPDATE ORA 23.53 Nationala de fotbal a Romaniei a fost invinsa de formatia Albaniei cu scorul de 1-0 (1-0), duminica seara, pe Stade de Lyon, in Grupa A la EURO 2016 si paraseste competitia.
Ca s-a ales praful de 15 ani incoace de toate echipele si eu am facut milioane in fotbal. ... Ma refer la tot ce inseamna specialisti in fotbalul romanesc, toti, de la antrenori, la presedinti, la conducatori de fotbal, toti.
Fundatia pentru Transplant si Federatia Romana de Fotbal organizeaza in data de 13 mai 2016 o Conferinta de Presa, la FEDERATIA ROMANA DE FOTBAL MOGOSOAIA, incepand cu ora 17.30.
"Admite recursul declarat de parata Fotbal Club FCSB S.A.
Muresul Deva - Ariesul Turda 0-0 Un meci sarac pentru ambele combatante. ... Asa se face ca scorul de 0-0 caracterizeaza perfect o zi de sambata saraca in fotbal si in goluri in aceasta serie de vest. ... FC Targoviste - Muresul Deva;
Atacantul formatiei ALRO Slatina, Andrei Cretu, si-a cerut scuze pentru iesirea necontrolata de la meciul cu Muresul Deva, cand, dupa ce a marcat, s-a indreptat spre banca tehnica si a facut un gest de nemultumire spre "secundul"
google-analytics.com