Cautare

197 de rezultate pentru "fcm banbac onesti" (4.24 secunde)
Onesti nu uita, RAFO este sansa ta! ... actionarul majoritar al RAFO Onesti a decis inceperea procedurii de desfacere (vanzare) a activelor si utilajelor aferente ale companiei, datorita situatiei financiare cu care se confrunta rafinaria.
Echipa de liga secunda FCM Dunarea a incheiat in genunchi turul de campionat. ... FCM Campina - FCM Dunarea 4-0 (1-0). ... La finalul primei parti a campionatului FCM Dunarea se situeaza pe locul 15, cu urmatoarea linie de clasament:
Nici doua dintre codase, CFR Timisoara si FCM Targoviste, nu au reusit sa se departajeze in cele 90 de minute, astfel ca si-a luat fiecare cate un punct. ... FCM Resita - Poli Timisoara II 0-0 Si la acest meci remiza nu ajuta pe nimeni.
101/2004 privind preluarea de catre Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a unor creante fiscale asupra rafinariei Rafo da curs unor prime reactii ale conducerii companiei din Onesti, care sustine ca o asemenea decizie trebuie bazata pe o analiza economica “atent argumentata“ si complet separata de factorul politic.
Societatea Rafo Onesti este pe cale sa-si reia activitatea de procesare a titeiului, dupa aproape o luna de pauza "fortata ", cauzata de lipsa de resurse financiare pentru achizitionarea materiei prime si de protestele salariatilor, nelinistiti ca isi vor pierde locurile de munca.
Implementarea unui program de modernizare si investitii in vederea repornirii rafinariei RAFO Onesti. ... actionarul majoritar al RAFO Onesti a decis inceperea procedurii de desfacere (vanzare) a activelor si utilajelor aferente ale companiei, datorita situatiei financiare cu care se confrunta rafinaria.
Presedintele PSD, Adrian Nastase, s-a declarat ieri dezamagit de votul pe care l-a primit la alegerile prezidentiale in Onesti, afirmand ca nu mai este atat de sigur ca va vota impotriva actului normativ prin care actualul Guvern a suspendat Ordonanta Rafo, promovata de fostul Cabinet.
Deputatul Valerian Vreme a facut lobby pentru pasapoartele biometrice anul trecut intr-o intalnire cu reprezentanti al clerului din Onesti. ... Valerian Vreme este de profesie inginer şi a fost membru al Consiliului Local Onesti pana in decembrie 2008.
Printr-o hotarare de guvern din anul 2007, trei sectoare de drum national, totalizand 15 km, proprietate publica a statului, au fost transmise din administrarea Consiliului Local Onesti in administrarea Ministerului Transporturilor si Infrastructurii.
Rafo Onesti are datorii de peste 9.000 de miliarde de lei vechi si putine sanse de a functiona mai departe de sfarsitul acestui an, ne-a asigurat avocatul ANAF in procesul cu Rafo.
Astfel, Real va juca in play-off alaturi de echipele Olimpia Cluj, FCM Targu Mures si CS Brazi, dupa sistemul fiecare cu fiecare, tur si retur. Lupta pentru medalii va incepe chiar duminica, Real urmand sa intalneasca in primul meci, in deplasare, pe FCM Targu Mures.
Jiu 34 12 11 11 47-40 47 8 Universitatea Cluj 34 11 14 9 46-37 47 9 Concordia Chiajna 34 13 6 15 42-52 45 10 FC Brasov 34 13 6 15 39-34 45 11 Ceahlaul Piatra Neamt 34 11 9 14 36-46 42 12 Astra Ploiesti 34 11 8 15 36-43 41 13 Gaz Metan Medias 34 11 8 15 39-54 41 14 Petrolul Ploiesti 34 10 9 15 42-45 39 15 FCM Tg.
Gazarii au luat licenta, dar vor afla abia maine, dupa sedinta Comitetului Executiv, daca vor promova in Liga I direct de pe locul trei sau daca vor sustine un meci de baraj cu FCM Targu Mures Formatia olteana Gaz Metan Severin si-a asigurat locul trei in seria a doua din liga secunda si, beneficiind de decizia Timisoarei (locul doi) de a-si retrage licenta, ar trebui sa promoveze in Liga I, conform regulamentului FRF in vigoare.
A aparat culorile alb-albastre pana in 1986, incheindu-si cariera la FCM Brasov, unde a jucat in ultimele doua sezoane competitionale ale carierei (din 1986 pana in 1988).
Influentele oculte se impletesc cu fanatismele la vedere, empatia in rau este mai puternica decat cea in bine, multi dintre cei care nu mai pot sustine pe fata raul vor incerca sa-i murdareasca pe cei corecti si onesti.
Fostul consilier prezidential Theodor Stolojan a dezvaluit in cadrul unei emisiuni televizate ca fostul director al rafinariei Rafo Onesti, Marin Anton, este actual membru al Partidului Liberal Democrat.
Nu a avut insa ragazul sa creeze structurile interne care sa-i permita sa aiba o politica buna de resurse umane, sa promoveze oameni competenti si onesti pentru faza de guvernare.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a votat “pentru“ planul de reorganizare propus de proprietarii Rafo Onesti, a spus recent judecatorul sindic delegat pentru acest caz.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului, in calitate de creditor al societatii Rafo SA Onesti, va selectiona o firma specializata pentru realizarea unui audit economico-financiar al societatii comerciale, informeaza AVAS.
Astazi, din lipsa de titei si de lichiditati, Rafo Onesti va fi oprita. ... Rafinaria din Onesti a mai fost inchisa din lipsa de petrol cu 6 ani in urma, iar repornirea nu s-a facut decat doi ani mai tarziu.
google-analytics.com