Cautare

1154 de rezultate pentru "fc" (3.82 secunde)
La Severin am gasit un colectiv foarte bun si conditii cum putine echipe din primul esalon mai au", a spus, pentru GdS, Balace, in al carui CV sunt trecute peste 200 de meciuri jucate in prima liga si formatii precum Universitatea Craiova, Rocar Bucuresti, FC Timisoara, Dinamo si FC Vaslui.
Cele mai bune echipe din Spania, Real Madrid si FC Barcelona, se vor duela pentru prima data in acest an in sferturile Cupei Spaniei, prima mansa fiind programata in aceasta seara, de la ora 23.00 (Digi Sport 1), pe stadionul "Santiago Bernabeu".
Sositi luni seara la FC Olt, fundasii Cosmin Crusoveanu si Paul Irimescu au afirmat la unison ca spera sa ajute trupa pregatita de Dan Oprescu sa se salveze de la retrogradare.
Circa doua milioane de euro au incasat gorjenii in ultimul an pentru transferurile lui Gabi Matei (600.000 de euro) si Vlad Chiriches (700.000 de euro) la Steaua, Stojan Vranjes si Jaka Stromajer (500.000 de euro la "pachet"), la FC Vaslui si Constantin Grecu (150.000 euro) la "U"
Antrenorul fotbalistelor de la Real Craiova, Sorin Patrascu, a vorbit despre obiectivele oltencelor pentru partea a doua a campionatului Fotbalistele de la Real Craiova mai au putin timp sa se bucure de vacanta, pentru ca la inceputul lunii viitoare antrenorul Sorin Patrascu a programat reunirea.
Atacantul Costin Curelea (Sportul Studentesc), accidentat, a fost inlocuit cu Adrian Markus (FC Bihor) in lotul echipei nationale pentru turneul de pregatire din Antalya, informeaza frf.ro.
contra concitadinei FC Oltchim (1 si 7 februarie) si va continua apoi cu FC Caracal (9 februarie), FC Arges (15 februarie), ALRO (18 februarie, la Valcea, 22 februarie, la Slatina) si FC Olt (25 februarie).
O accidentare suferita la coapsa stanga in meciul cu FC Arges l-a scos insa din ritm, evolutiile sale ulterioare, dupa repausul fortat, nemaifiind la fel de convingatoare.
Oficialii formatiei FC Olt Slatina au inceput sa intareasca linia mediana, ieri fiind cooptat in lotul lui Dan Oprescu si mijlocasul dreapta Iosif Melcea, de la Muresul Deva, formatie pentru care a marcat de trei ori in turul campionatului.
30 ianuarie cu FC Sibir Novosibirsk (Rusia) si 1 februarie cu FC Bit (China). Ciobi a tremurat de frig Ciobotariu a crezut ca o sa fie cald, insa s-a inselat amarnic.
Este vorba despre juniorii Mihnea Firoiu, Madalin Poenaru si Giani Candea, dar si de Catalin Nita (25 de ani), revenit dupa experienta nefasta de la FC Olt.
Formatia FC Olt Slatina a inceput prost seria partidelor amicale, pierzand sambata cu 3-0 (Pavel ’8, Chelu ’17, Velianu ’29), in deplasare, cu Atletic Bradu, ultima clasata in Liga a III-a, seria 4.
Desi FC Vaslui se intelesese cu clubul Pandurii si cu Stojan Vranjes, transferul bosniacului a fost blocat de impresarul Zvonko Milojkovic.
Era si inainte concurenta la echipa, dar mie mi s-a tras de la meciul cu FC Timisoara, cand am vazut acel cartonas rosu, gratuit zic eu.
Divizionara secunda FC Olt, pregatita de Dan Oprescu, a bifat prima victorie din aceasta iarna, castigand pe terenul sintetic de la Bradu, cu 2-1, in fata formatiei Girom Albota (locul 6 in C4).
va avea loc maine, de la ora 18.00 (Digi Sport 1), oponenta fiindu-i formatia chineza FC Bit. Tot in Antalya, nationala "mare"
Gaz Metan Severin va sustine cinci-sase meciuri amicale pe pamant turcesc, insa in prezent se cunosc doar doi dintre adversari, fiind vorba despre moldovenii de la FC Costuleni (6 februarie) si elvetienii de la FC Aarau (8 februarie).
Experienta dobandita in fotbal l-a determinat pe Gheorghe Fratica sa spere in continuare la promovare, desi este constient de faptul ca diferenta de 11 puncte, care o desparte de Gaz Metan Severin de primele doua clasate, Gloria Bistrita si FC Timisoara, este destul de greu de remontat.
Cu aceasta ocazie, atacantul francez revine in fotbalul britanic, unde a mai activat pentru FC Liverpool (2004-2006) si Sunderland (2008-2009).
Detinatoarea Ligii Campionilor, FC Barcelona, este hotarata sa faca inca un transfer de marca, in "vizorul" catalanilor fiind atacantul lui Arsenal Londra, Robin van Persie.
google-analytics.com