Cautare

1154 de rezultate pentru "fc" (3.00 secunde)
Un raport recent realizat de Markets & Markets confirma inca o data cresterea rapida a solutiilor digitale: 8,94% in urmatorii sase ani.
automarket.ro/ Semne bune: Dacia a vandut 100.000 de masini in UE in primele trei luni ale anului.
KFC extinde reteaua de restaurante prin inaugurarea locatiei cu numarul 63, in cel mai nou centru comercial din nord-estul tarii.
Huff: Republica Moldova se uneste energetic cu Romania Republica Moldova se uneste energetic cu Romania in cadrul unui acord istoric pentru cele doua tari.
Avem doua meciuri foarte dificile, cu FC Brasov si Dinamo, acasa", a facut o retrospectiva seful pandurilor, Marin Condescu.
La capitolul sosiri, conducatorii formatiei Gaz Metan Severin s-au inteles verbal cu fundasul central Alexandru Dandea, ultima data la CSM Valcea, mijlocasii Dan Ignat (FC Olt), Cristian Poiana (FC Maramures) si atacantii Alexandru Marin si Alexandru Zaharia (ambii de la Juventus Bucuresti), toti urmand sa semneze contractele in curand.
IFFHS a desemnat ieri si cel mai bun conducator de joc in anul 2011, castigatorul sondajului fiind mijlocasul formatiei FC Barcelona, Xavi Hernandez.
Pentru Zicu (28 de ani), Pohang Steelers este a opta echipa din cariera la care evolueaza, dupa Dinamo (in trei perioade diferite), Poiana Campina, Farul Constanta, AC Parma, Rapid, FC Timisoara si TSKA Sofia.
Suporterii olteni au tresarit din nou in aceasta saptamana, si asta pentru ca patronul divizionarei secunde FC Olt, Claudiu Postolache, a afirmat ca a discutat cu oficialitatile locale craiovene si ar muta echipa de la Piatra Olt.
UEFantasticii, Blue-White Lions, FC Slatina, Athletic; ... UEFantasticii - Blue-White Lions (ora 12.00), FC Slatina - Athletic (12.45), Cargus - Autobuzul (13.30), Magnolia - Phoenix (14.15), Old Boys - ASFEFESK (15.00);
Fundasul Ovidiu Dananae a semnat, ieri, un contract pe o perioada de patru ani si jumatate cu FC Steaua, informeaza site-ul oficial al echipei "ros-albastre".
CSJ "U" Craiova cere 30.000 de euro pentru formarea a sapte fotbalisti care au ajuns la alte echipe dupa dezafilierea "U"
Tinand cont ca FC Timisoara si Gloria Bistrita ar putea avea probleme cu obtinerea licentei din cate am inteles, cred ca pot fi surprize in privinta promovarii si sper sa fim noi cei care se bucura la final.
de 24 de puncte. Primele doua pozitii din clasament sunt ocupate de Gloria Bistrita si FC Timisoara, ambele cu 34 de puncte.
Mijlocasul argentinian al echipei FC Barcelona, Lionel Messi (foto), a castigat, luni seara, pentru a treia oara consecutiv Balonul de Aur, trofeu decernat de FIFA si France Football, in cadrul unei gale desfasurate la Zürich.
Avand in vedere aceste aspecte, consideram cel putin inoportune categorisirile facute de catre anumite parti ale presei sau ale creditorului FC Steaua Bucuresti, care impart, in relatarile ce se vor a fi impartiale, manifestantii in "suporteri, apartenenti ai galeriilor de fotbal" si restul protestatarilor.
"Avem oferte de la Astra Ploiesti, Otelul Galati si FC Vaslui pentru Stromajer si Vranjes. ... Avem trei meciuri de verificare, doua amicale cu echipe din Germania si ultimul cu FC Baku, primul amical fiind programat pe 21 ianuarie", a declarat seful delegatiei gorjene, Viorel Temelescu.
Divizionara secunda FC Olt a inceput de ieri-dimineata pregatirile pentru returul campionatului, sub comanda lui Dan Oprescu, la primul antrenament, desfasurat de dimineata la stadionul din Piatra Olt, aparand cateva nume noi fata de prima parte a campionatului. ... Lotul lui FC Olt a fost compus din:
cu CSM Valcea, pe 18 februarie (in deplasare) si 22 februarie (pe teren propriu), si una cu FC Caracal, pe 26 si 28 februarie.
Clubul Pandurii Targu Jiu a ajuns la un acord cu FC Vaslui pentru transferul rebelilor Jaka Stromajer si Stojan Vranjes Pandurii ii trimite pe Vranjes si Stromajer "la pachet" in Moldova, la FC Vaslui.
google-analytics.com