Cautare

1154 de rezultate pentru "fc" (2.66 secunde)
Surse judiciare au declarat ca în prezent se afla în curs de desfasurare procedura de instituire a masurii sechestrului pe averile persoanelor puse sub învinuire de procurorii DNA în acest dosar.Vizati de ancheta DNA în dosarul transferurilor internationale din fotbal sunt impresarii Ioan Becali, Victor Becali si Gheorghe Popescu, patronul clubului Rapid - Gheorghe Copos, avocatul Sica Puscoci, fostul director al FC Otelul Galati - Mihai Stoica, presedintele executiv al lui Dinamo - Cristian Borcea, fostul presedinte al lui Dinamo - Mircea Stoenescu, presedintele Gloriei Bistrita - Jean Padureanu si actionarul clubului Dinamo - Gheorghe Netoiu.În ultimele luni, atât cei împotriva carora s-a început urmarirea penala, cât si fosti sau actuali presedinti de cluburi au fost audiati de procurorii anticoruptie.
Noua companii si consortii au depus oferte pentru reabilitarea DN 79 (Arad-Oradea) si DN 19 (Oradea-Satu Mare), potrivit datelor remise de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).
Printre lucrari se numara si blocul FC 13 de pe strada Lirei nr.3, blocul FD 21 de pe strada Stelutei nr.
FC Otelul este o societate pe actiuni, cei 5 actionari fiind persoane cu functii de conducere in cadrul companiei ArcelorMittal Galati, care este si sponsorul principal al echipei de fotbal.
Electrocasnicele comercializate in Romania consuma mai multa energie decat clasele de consum in care sunt incadrate de producatori sau importatori.
Finantatorul gruparii FC Brasov, Ioan Neculaie, are o avere estimata la 370-390 de milioane de euro si ocupa locul 19. ... Formatia FC Timitoara ar putea avea si ea un conducator aflat printre cei mai bogati romani, daca Ovidiu Tender va prelua gruparea banateana.
Ministerul Transporturilor a semnat, miercuri, contractele pentru extinderea la patru benzi a trei sectoare ale centurii municipiului Bucuresti, proiecte cu o valoare totala de 245 milioane de lei, fara TVA.
Richard Morlok, fost director financiar la o companie americana producatoare de valve, judecat in libertate de o instanta in SUA, a recunoscut ca a dat mita mai multor reprezentanti ai unor societati din Romania, China, Coreea si Arabia Saudita pentru a obtine contracte.
Constructiile de orice tip, precum si industria fabricarii betoanelor din judetul Constanta, au fost atinse de criza economico-financiara, care isi face tot mai mult simtita prezenta in tara noastra.
Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu (foto), a anuntat, ieri, semnarea contractelor pentru trei lucrari, unul dintre acestea referindu-se la tronsonul Cernavoda - Medgidia, care va avea o lungime de 19, 2 km, 2 poduri si doua pasaje.
Fabrica de Combustibil Nuclear de la Pitesti isi va dubla productia, incepand cu anul viitor, pentru a putea asigura fasciculele de uraniu necesare viitoarelor reactoare 3 si 4 de la Cernavoda.
Reprezentantii firmei Petrom S. A. , membra a grupului OMV Group E & P Romania - zona de productie nr.
Firma spaniola care lucreaza pe malul bulgaresc la santierul Vidin-Calafat s-a tre-zit din amorteala. FCC Construccion a dat bice in ultimele saptamani si a reusit sa recupereze intarzierile cauzate de problemele aparute pe santier.
Finantatorul FC Arges, Cornel Penescu (foto), a afirmat, vineri, la Tribunalul Arges, unde s-a judecat prima sa cerere de eliberare sub control judiciar, ca solicita punerea in libertate si pentru a-si salva societatea, intrucat prin arestarea sa s-a creat panica in randul furnizorilor firmei PIC.
In 1994-1995, Adrian Pitu a jucat la FC Farul Constanta. A urmat apoi Portul Constanta, Sportul Studentesc, Dinamo Bucuresti, Rocar Bucuresti, Universitatea Craiova, Otelul Galati, FCM Bacau, Steaua Bucuresti, FC National Bucuresti, Hapoel Bnei Sachnin, Maccabi Netanya si Sageata Stejaru.
Amenintarea cu falimentul este principala arma la care creditorii apeleaza pentru recuperarea datoriilor in aceasta perioada. Sute de societati au intrat in faliment in 2009 din cauza crizei.
In data de 28 iulie 2009 o misiune a FMI va fi prezenta in Romania pentru a evalua respectarea tintelor fixate Romaniei, in functie de care va fi acordata a doua transa a imprumutului contractat de statul roman de la Fond, au declarat, ieri, surse din cadrul Ministerului Finantelor.
Cotidianul german Handelsblatt scrie ca Romania ar dori o plata anticipata sau o crestere a fondurilor deja aprobate de Fondul Monetar International (FMI).
Problemele curg dupa arestarea patronului Este cunoscut faptul ca lantul hipermarketurilor Pic, cel mai mare retailer alimentar autohton, a fost condus de Cornel Penescu, patronul FC Arges, si de Liviu Facaleata.
google-analytics.com