Cautare

1154 de rezultate pentru "fc" (3.01 secunde)
Odata cu transformarile economice petrecute dupa 1989, o serie de marci autohtone create in perioada regimului comunist au disparut odata pentru totdeauna, locul lor fiind luat de brand-uri puternice provenite din Occident.
Acuzatiile extrem de grave care planeaza asupra fratilor Iancu nu impieteaza cu absolut nimic prosperitatea afacerilor acestora.
DNA a anuntat joi declansarea urmaririi penale impotriva lui Mihai Necolaiciuc, fost director general al CNFC CFR, si a lui Traian Panait, fost secretar de stat in Ministerul Transporturilor.
CN Administratia Porturilor Maritime SA Constanta a relansat Portalul Portului Constanta ce poate fi accesat la adresa www.portofconstantza.com, se arata intr-un comunicat al CN APMC.
"Razboiul" dintre Directia Generala a Finantelor Publice a Judetului Galati si FC Otelul, a carui miza este suma de 13 milioane de lei, a ajuns in justitie Demersurile facute de catre Directia Generala a Finantelor Publice a Judetului (DGFPJ) Galati in vederea obligarii societatii FC Otelul, actionarul principal al clubului de fotbal, de a achita suma de 13 milioane de lei reprezentind obligatiile de plata ale vechiului actionar, organizatia non profit CF Otelul, au ajuns in instanta.
Desi sistemul de rezervari telefonice pentru biletele de calatorie cu trenul s-a introdus abia de o saptamA®na, cA®teva zeci de galateni au apelat deja la noul serviciu.
Banca Comerciala Romana (BCR) a anuntat miercuri ca pe parcursul lunii iulie si in primele zile din luna august s-a extins cu inca 20 de unitati bancare, ajungand in prezent la 440 de sucursale la nivel national, din care 73 de unitati sunt numai in Bucuresti.
Grupul francez Union Investitii a demarat ieri constructia celui de-al doilea Euromall din Romania, valoarea totala a investitiei cifrindu-se la 45 de milioane de euro.
Compania International Finance Corporation (IFC) va participa cu 15 milioane de euro la un fond de investitii de 120 de milioane de euro, destinat pietelor din Bulgaria si Romania, precum si altor state vecine.
Oamenii de afaceri raspund cu averea daca isi falimenteaza firmele pentru a scapa de datoriile la stat. Fiscul doljean inregistreaza deja 60 de cazuri in care s-a cerut atragerea raspunderii materiale a actionarilor, asociatilor si administratorilor unor firme care au la buget datorii de sute de miliarde de lei.
Pentru CFR, sinele de tren au inceput sa aduca pierderi. Obligata sa investeasca sume considerabile pentru mentinerea infrastructurii in stare de functionare, compania feroviara incearca sa scape de traseele care ii aduc pierderi, fie inchiriindu-le, fie inchizandu-le.
Firma "Royal Vermont Romania" SRL nu renunta la ceea ce sustine ca ii apartine - portul turistic din zona Belona din Eforie, in prezent administrat si folosit de fostul vicepremier George Copos, prin "Ana Hotels".
Compania spaniola Fomento de Construcciones y Contratas (FCC) SA a castigat un contract in valoare de circa 116 milioane de euro, pentru constructia podului peste Dunare intre Calafat si Vidin, care va uni Romania si Bulgaria, potrivit NewsIn.
Grupul spaniol de constructii Fomento de Construcciones y Contratas (FCC) a fost desemnat de Bulgaria pentru a construi podul Vidin-Calafat, transmite Reuters.
In perioada 2007-2013, agricultura romaneasca va beneficia de fonduri europene in valoare de aproximativ 7,5 milioane de euro.
Ieri, la sediul Prefecturii, a avut loc un seminar referitor la "Oportunitatea infiintarii unei piete de gros pentru legume si fructe in zona Galati-Braila".
Cu toate ca multi sunt aceia care viseaza la propria afacere, majoritatea nu pot depasi stadiul de intentie.
google-analytics.com