Cautare

1154 de rezultate pentru "fc" (2.79 secunde)
Nu in ultimul rand, va reamintesc faptul ca, sambata seara, FC Barcelona a castigat finala Ligii Campionilor. Pe un ton martial, jumatatea liberala a marelui PNL a cerut imediat demisia premierului Victor Ponta, pe motiv ca scorul a fost nedrept si nu a reflectat realitatea din teren.
Grupul german HVB isi mentine interesul de a participa la privatizarea Bancii Comerciale Romane (BCR), dar si la privatizarea CEC.
Autoritatea de Valorificare a Activelor Statului (AVAS) mai are 10 zile ca sa privatizeze 20 de societati comerciale. La sfarsitul acestei luni expira termenul pana la care AVAS trebuie, conform Memorandumului de politici economice si financiare convenit cu FMI, sa treaca in proprietate privata companiile respective.
Avand un concept verificat, orice investitor poate beneficia de rentabilitatea propriei afaceri, pe care, de aceasta data, nu o ia de la zero.
Cu citeva zile inainte de lansarea privatizarii, mai multe banci "cu staif" si-au manifestat interesul, iar alte citeva tatoneaza terenul.
Interesant este ca in acel interval de timp seful Vamii era actualul presedinte executiv al FC Rapid, Dinu Gheorghe, mana dreapta a patronului George Copos.
Privatizarea Bancii Comerciale Romane a atras scrisori de interes de la o serie de mari banci, care detin active cuprinse intre 60 de miliarde de euro si aproape 1.000 de miliarde de euro.
Zece investitori au fost inclusi pe lista restrinsa pentru privatizarea Bancii Comerciale Romane (BCR) si anume Fortis, Banco Comercial Portugues, Banca Nationala a Greciei, Banca Intesa, Deutsche Bank AG, Erste Bank AG, Dexia, KBC, BNP Paribas si ABN Amro, a anuntat Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului.
International Finance Corporation (IFC), divizia de investitii in sectorul privat a Bancii Mondiale, a subscris ieri obligatiuni convertibile emise de Banca Transilvania in valoare de 20 de milioane de dolari, se arata intr-un comunicat al institutiei internationale.
Regionala galateana de cai ferate are datorii ce depasesc cinci miliarde de lei la o societate comerciala de prestari servicii, care inregistreaza la rindul ei debite catre bugetul de stat a caror valoare se ridica la aproape 20 de miliarde de lei.
La sfirsitul anului 2003, SC UNIVERSITATEA CLUB FOTBAL SA Craiova, una dintre societatile care au gestionat de-a lungul ultimilor ani destinele clubului fanion al Olteniei, a intrat in procedura de faliment.
Banca portugheza BCP Millennium nu va intra intr-un razboi al ofertelor la privatizarea celei mai mari banci din Romania - BCR, a declarat ieri presedintele bancii, Paulo Teixeira Pinto, citat de Reuters.
Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) ar putea castiga din vanzarea pachetului detinut la Banca Comerciala Romana mai mult cu doua treimi decat toate participatiile de capital detinute de institutie in Romania.
Ieri, la Palatul Victoria, s-a semnat contractul de trecere in proprietate privata a celei mai mari institutii bancare din Romania.
Intrarea bancii austriece Erste Bank pe piata romaneasca, prin preluarea pachetului majoritar de 61,88% din actiunile Bancii Comerciale Romane, va ridica stacheta pe piata romaneasca, a declarat pesedintele Asociatiei Romane a Bancilor, Radu Gratian Ghetea.
Erste Bank din Austria a platit 3,751 miliarde euro pentru 61,8% din actiunile BCR.
google-analytics.com