Cautare

1154 de rezultate pentru "fc" (2.46 secunde)
Liberalii si udemeristii nu au fost de acord ca FC Olimpia sa primeasca 200 de milioane Dezbaterea proiectului de hotarire privind repartizarea sumelor defalcate din taxa pe valoare adaugata, aprobate pentru judetul Satu Mare prin HG nr.2125 si 2220, pentru asigurarea unor cheltuieli de personal ale unitatilor de invatamint preuniversitar de stat, respectiv redistribuirea sumelor defalcate din impozitul pe venit repartizate judetului Satu Mare si a celor alocate de Consiliul Judetean pentru echilibrarea bugetelor locale pe 2004, a creat tensiuni.
George Copos a precizat ca FC Rapid este o fundatie care are un consiliu director, un presedinte executiv, acestora revenindu-le intreaga autoritate si responsabilitate.
Administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, a declarat ieri ca va candida ca independent la Primaria Capitalei, avand convingeri “de centru-dreapta, moderat de doctrina populara“.
In cele patru zile de joc se vor afla fata in fata Parlamentarii si CSS Mangalia, Parlamentarii si Ziaristii (alesi, probabil, dupa criterii stiute probabil doar de partidul aflat in opozitie, pentru ca invitatiile pentru toata lumea au intarziat sa apara), Cantaretii (l-am si zarit pe Kamara, jumatatea „neagra“ a formatiei Alb-Negru) si Rapid, Farul si FC Arges.
Meciul de fotbal de sambata, dintre FC Farul si Dinamo, a rascolit sentimentele constantenilor, unul dintre cei mai infocati suporteri ai echipei constantene, deputatul PRM Gelil Eserghep, apreciind ca "am fost furati pe fata". ... Acum, din cate am inteles, prin bunavointa conducerii FC Farul, elevii au intrare libera.
Din pacate, ratarea promovarii de catre FC Bihor i-a cam incurcat socotelile boss-ului din fruntea judetului.
Vistieriile municipiului Oradea si ale judetului au ramas larg deschise pentru finantarea in continuare a clubului FC Bihor.
In calitatea sa de membru a Uniunii Europene, de la 1 ianuarie 2007 Romania va avea un comisar european, iar lupta care se duce pentru ocuparea acestui post a inceput deja.
Presedintele PNG, Gigi Becali, presedinte CA al FC Steaua, a anuntat ieri ca va candida la alegerile pentru europarlamentari. Patronul Stelei a precizat ca va renunta insa la aceasta functie daca va fi ales pentru a candida la alegerile parlamentare romanesti.
Alta societate cunoscuta este FC Stiinta U Craiova, care figureaza cu o restanta de 5,39 milioane de lei vechi, in contul taxei auto. ... Un exemplu este chiar cel de mai sus, referitor la FC Stiinta U Craiova.
Printre invinuiti se numara si finantatorul FC Rapid, Gheorghe Copos, asociat majoritar al SC Ana Holding SA, Roza Giulio-Giusepe, presedintele Consiliului de administratie al SC Ana Holding SA, urmariti penal pentru savarsirea infractiunilor de participare la o licitatie cu strigare cu oferte trucate, inselaciune, fals in inscrisuri sub semnatura privata si spalare de bani, si Cristea Adrian, pentru savarsirea infractiunilor de participare la o licitatie cu strigare cu oferte trucate.
De ce ne-a fost frica nu am scapat, sambata, FC Bihor dand pe mere tot ce a luat pe pere.
Echipa de liga secunda FCM Dunarea a incheiat in genunchi turul de campionat. Desi au pornit la drum cu gandul de a mai recupera cate ceva din pasivul de la adevar, galatenii au sfarsit prin a fi umiliti pur si simplu la Campina.
Dupa actiunea politica, Becali s-a deplasat la hotelul in care sunt cazati jucatorii echipei Steaua Bucuresti si s-a intalnit cu fani stelisti, pentru ca, ulterior, sa fi prezent la meciul Steaua si FC Vaslui
t Derby-ul seriei, Gaz Metan - FC Arges, s-a incheiat cu victoria gazdelor care au devenit astfel noii lideri ai seriei t Privind tabelul rezultatelor din aceasta etapa, ne dam seama ca a fost o runda a remizelor t Meciul "raurilor", Muresul vs.
2-4 cu Sdushor-5 Minsk, 3-1 cu Safi Presov, 1-3 cu Vyberg OFZ, 0-0 cu Daugavpils Sport, 0-0 cu Buducnost Srpska, 0-0 cu FC Minsk I, 0-4 cu NK Osijek, 1-2 cu SFK Moscova I.
Sedinta extraordinara a Consiliului de Coordonare Local, convocata de mai multi membri care au fost intre timp exclusi din partid, a reunit la Teatrul Ovidiu peste 300 de persoane, care s-au manifestat vehement impotriva actualei conduceri interimare a organizatiilor judetene si municipale Constanta.
Membrii PD-L Constanta exclusi din partid i-au trimis marti, in numele a peste 300 de democrat-liberali, o scrisoare lui Emil Boc, in care ii acuza pe Elena Udrea, Valeriu Stoica, Dorel Onaca si Ion Popescu ca au partea lor de vina pentru pierderea alegerilor locale in judet.
Dupa aprobarea declansarii procedurilor de expropiere a imobilelor aflate pe amplasamentele de constructie a centurii de ocolire a orasului Constanta, Ministerul Transporturilor si Infrastructurii va trebui sa vireze in contul bancar al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania suma de 128.
Potrivit rezultatelor finale comunicate de BEJ Olt, UDMR a obtinut in judetul Olt 246 voturi (0,15%), PNTCD - 1.282 de voturi (0,81%), FC - 196 de voturi (0,11%), PRM - 9.780 de voturi (6,25%), Elena Basescu - 3.426 de voturi (2,18%), iar Pavel Abraham - 612 voturi, ceea ce reprezinta 0,39 din voturile valabil exprimate.
google-analytics.com