Cautare

173 de rezultate pentru "fc onesti" (3.04 secunde)
Onesti nu uita, RAFO este sansa ta! ... actionarul majoritar al RAFO Onesti a decis inceperea procedurii de desfacere (vanzare) a activelor si utilajelor aferente ale companiei, datorita situatiei financiare cu care se confrunta rafinaria.
101/2004 privind preluarea de catre Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a unor creante fiscale asupra rafinariei Rafo da curs unor prime reactii ale conducerii companiei din Onesti, care sustine ca o asemenea decizie trebuie bazata pe o analiza economica “atent argumentata“ si complet separata de factorul politic.
Societatea Rafo Onesti este pe cale sa-si reia activitatea de procesare a titeiului, dupa aproape o luna de pauza "fortata ", cauzata de lipsa de resurse financiare pentru achizitionarea materiei prime si de protestele salariatilor, nelinistiti ca isi vor pierde locurile de munca.
Implementarea unui program de modernizare si investitii in vederea repornirii rafinariei RAFO Onesti. ... actionarul majoritar al RAFO Onesti a decis inceperea procedurii de desfacere (vanzare) a activelor si utilajelor aferente ale companiei, datorita situatiei financiare cu care se confrunta rafinaria.
Presedintele PSD, Adrian Nastase, s-a declarat ieri dezamagit de votul pe care l-a primit la alegerile prezidentiale in Onesti, afirmand ca nu mai este atat de sigur ca va vota impotriva actului normativ prin care actualul Guvern a suspendat Ordonanta Rafo, promovata de fostul Cabinet.
Deputatul Valerian Vreme a facut lobby pentru pasapoartele biometrice anul trecut intr-o intalnire cu reprezentanti al clerului din Onesti. ... Valerian Vreme este de profesie inginer şi a fost membru al Consiliului Local Onesti pana in decembrie 2008.
Printr-o hotarare de guvern din anul 2007, trei sectoare de drum national, totalizand 15 km, proprietate publica a statului, au fost transmise din administrarea Consiliului Local Onesti in administrarea Ministerului Transporturilor si Infrastructurii.
Rafo Onesti are datorii de peste 9.000 de miliarde de lei vechi si putine sanse de a functiona mai departe de sfarsitul acestui an, ne-a asigurat avocatul ANAF in procesul cu Rafo.
Influentele oculte se impletesc cu fanatismele la vedere, empatia in rau este mai puternica decat cea in bine, multi dintre cei care nu mai pot sustine pe fata raul vor incerca sa-i murdareasca pe cei corecti si onesti.
Fostul consilier prezidential Theodor Stolojan a dezvaluit in cadrul unei emisiuni televizate ca fostul director al rafinariei Rafo Onesti, Marin Anton, este actual membru al Partidului Liberal Democrat.
Nu a avut insa ragazul sa creeze structurile interne care sa-i permita sa aiba o politica buna de resurse umane, sa promoveze oameni competenti si onesti pentru faza de guvernare.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a votat “pentru“ planul de reorganizare propus de proprietarii Rafo Onesti, a spus recent judecatorul sindic delegat pentru acest caz.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului, in calitate de creditor al societatii Rafo SA Onesti, va selectiona o firma specializata pentru realizarea unui audit economico-financiar al societatii comerciale, informeaza AVAS.
Astazi, din lipsa de titei si de lichiditati, Rafo Onesti va fi oprita. ... Rafinaria din Onesti a mai fost inchisa din lipsa de petrol cu 6 ani in urma, iar repornirea nu s-a facut decat doi ani mai tarziu.
Companiile mici si mijlocii au datorii in cuantum de 4.400 miliarde de lei, iar restantele celor trei mari contribuabili - Carom Onesti, Fartec Brasov si Vascovin Vaslui - totalizeaza 9.465 de miliarde de lei, din care 8.679 de miliarde de lei numai la Carom.
Carom si RAFO, in capul listei Printre societatile comerciale pentru care Fiscul a solicitat falimentul in primele cinci luni ale acestui an, se afla si Carom SA Onesti, care ocupa primul loc in topul marilor falimentari ai Romaniei.
In plus, dat fiind ca in acest moment AVAS si Balkan Petroleum sint singurele parti in cadrul contractului de privatizare a RAFO Onesti, orice act de vinzare-cumparare de actiuni sau de cesiune privind RAFO, incheiat intre Balkan si alta companie, fara acordul AVAS, este lipsit de efecte.
Trecerile in proprietate privata ale Aro Campulung si Rafo Onesti sunt cel putin dubioase, au declarat ieri oficialii Curtii de Conturi a Romaniei.
PROFI isi continua extinderea deschizand alte sapte magazine la Baleni, Baia de Fier, Moinesti, Onesti, Tomesti, Scornicesti si Vaslui. ... In acelasi format este si magazinul din Onesti, judetul Bacau, care functioneaza pe str.
Presedintele PSD a mai spus ca, daca partidul pe care il conduce nu va avea curajul sa prezinte o garnitura de oameni "profesionisti si onesti" pentru functiile executive si alese, acesta nu isi va redobandi credibilitatea.
google-analytics.com