Cautare

123 de rezultate pentru "fc zalau" (3.25 secunde)
Satu Mare),Filarmonica de Stat "Dinu Lipatti" Miercuri, 15 mai 2013, ora 19:00, ZALAU (Jud. Salaj), Casa de Cultura a Sindicatelor Vineri, 17 mai 2013, ora 19:00, CLUJ-NAPOCA (Jud.
• 11 mai - Tarnaveni sMSt • 14 mai - Medias sHDt (pret bilet - 40 lei) • 15 mai - Carei sSMt (pret bilet - 40 lei) • 18 mai - Targu Lapus sMMt • 21 mai - Campia Turzii sCJt • 23 mai - Zalau sSJt (pret bilet - 45 lei) • 25 mai - Cluj-Napoca • 26 mai - Reghin sMSt (pret bilet - 40 lei) • 29 mai - Miercurea Ciuc • 4 iunie - Sinaia (pret bilet - 65 lei)
Festivalul Tenaris CineLatino se afla la cea de-a sasea editie Festivalul Tenaris CineLatino se afla la cea de-a sasea editie si are loc in Calarasi (4 - 6 iulie), Campina (8 - 9 iulie) si Zalau (11 -13 iulie), cele trei orase din Romania in care are unitati de productie compania TenarisSilcotub, formata dintr-o echipa de 1.700 de profesionisti care produc tevi din otel fara sudura, folosite in industriile de petrol, gaze, a energiei, auto si mecanica.
Trei zile mai tarziu, in 28 noiembrie, in jurul amiezii, pe strada Aleea Astrei, din Zalau, o persoana necunoscuta a patruns intr-o alta locuinta, usa fiind neasigurata, tot sub acelasi pretext, de unde a sustras mai multe bijuterii din aur.
Scopul proiectului il reprezinta prevenirea si reducerea hipoacuziilor in randul copiilor, prin infiintarea a doua centre de audiologie si diagnostic in Spitalul de Urgenta Zalau si in Spitalul de Urgenta Craiova, dezvoltarea unei proceduri de screening auditiv neonatal in Spitalul de Urgenta Timisoara si dotarea tehnica suplimentara a Centrului de audiologie din Spitalul Marie Curie Bucuresti.
Ritli Ladislau, de la Clinica de Pediatrie Oradea, in cadrul Scolii de boli rare pentru jurnalisti 2015, editia a IV-a, desfasurata la Zalau in acest week-end.
In cadrul Scolii de boli rare pentru jurnalisti 2015, editia a IV-a, desfasurata zilele acestea la Zalau, Mihaela Bucurenci a vorbit despre ce inseamna cancerul la copii si despre platforma de actiune si comunicare in beneficiul copiilor cu cancer in Romania.
L-am cunoscut la Zalau, la Scoala de boli rare 2015, editia a IV-a, unde mi-a povestit despre pasiunea sa pentru ski si pentru calatoriile pe care le face peste hotare, pe timpul iernii.
Ramona Timofte din Brasov a vorbit in calitatea de mama a unei fete bolnave de cancer, dar si de presedinte al unui ONG, Amuradia, in cadrul unui seminar despre drepturile pacientilor, la Scoala de boli rare NoRo, editia a IV-a, desfasurata la Zalau.
L-am intalnit pe Martin Szalai in cadrul Scolii de boli rare pentru jurnalisti, editia 2015, desfasurata la Centrul de boli rare NoRo, din Zalau.
- Organizarea woek-shop-ului Imbunatatirea accesului la servicii de ingrijire in bolile rare la zalau in perioada 29 februarie - 1 martie 2016.
Pe de alta parte, cele mai dezavantajoase orase din tara sunt Alexandria, Focsani, Braila, urmate de Calarasi, Satu Mare, Bacau, Giurgiu, Zalau, Galati si Buzau.
Bineinteles ca principalii vinovati pentru distrugerea blocului din Zalau, care s-a soldat cu moartea a doi oameni si cu distrugerea bunurilor stranse intr-o viata de romanii care locuiau acolo, este regimul ceausist, care a construit blocuri nesigure, cu tevi gaurite si instalatii de proasta calitate.
Azi, din Zalau, Deva si Bacau a pornit ''Marsul Antisaracie'', care va continua in mai multe judete pana joi, cand liderii Cartel Alfa spun ca se vor aduna in fata Guvernului alaturi de 50 de mii de persoane pentru a protesta impotriva cresterilor preturilor News Hour with CNN este un program de stiri interne si externe, prima emisiune din Romania in parteneriat cu CNN.
- Vineri, 9 decembrie, concertez la Bistrita si duminica, 11 decembrie, concertez la Zalau. - Ce contine acest album proaspat lansat? - Fiecare om intelege ca sunt patru coperte pe una singura.
Orasenesc (Mioveni) Arbitru: Petrescu Radu (Bucuresti - Bucuresti) / A1: Marica Mihai Marius (Bistrita - Bistrita Nasaud), A2: Tunyogi Ferencz (Zalau - Salaj)
FC Botosani - CFR Cluj 1-1. ... FC Botosani: ... Tunyogi Ferencz (Zalau) / Arbitru VAR: Vidican Rares (Satu-Mare), Arbitru AVAR: Alexandru Voda (Alba-Iulia)
FC Arges - CS Mioveni 2-2 Etapa 21 / Superliga Sezonul 2022/2023 Au marcat: ... FC ARGES: ... Tunyogi Ferencz (Zalau) / Arbitru VAR:
Bucsi Imre-Laszlo (Sfantu Gheorghe - Covasna), Arbitru VAR: Kovacs Szabolcs (Carei - Satu Mare), Arbitru AVAR: Tunyogi Ferencz (Zalau - Salaj)
Superliga, play-out, etapa a 3-a FC Voluntari - UTA 1-1 (1-1) Au marcat: ... FC Voluntari (3-4-3): ... Ferencz Tunyogi (Zalau) Arbitru VAR:
google-analytics.com