Cautare

123 de rezultate pentru "fc zalau" (3.04 secunde)
"Legea prevede construirea autostrazii Bors - Marghita - Zalau si, lucru nou pentru judetul Bihor, a unei autostrazi care leaga Oradea de Arad.
ZALAU. Gazetarul din Salaj care i-a fost poetului prieten pana la moarte si care i-ar fi fost inspiratie pentru romanul Geniu pustiu Salajeanul care a avut privilegiul sa fie prieten cu Mihai Eminescu este scriitorul si gazetarul Ionita Scipione Badescu, personalitate care patroneaza, in prezent, Biblioteca Judeteana din Salaj.
Prezent la Zalau cu ocazia alegerilor din cadrul organizatiei judetene a Partidului Conservator, ministrul Economiei si Comertului, Codrut ßeres, i-a incurajat pe cei prezenti, spunandu-le sa nu le fie teama sau rusine ca sunt membri ai acestui partid.
In aceeasi zi, delegatia parlamentara romana a vizitat sediul din Mexic al concernului Tamsa Tenaris, investitor important in Romania la Zalau si Calarasi, urmatoarea destinatie a deputatilor romani fiind Chile.
Presedintele PIN, Cozmin Gusa, a declarat joi, la Zalau, ca la intalnirea pe care a avut-o cu Viktor Iuscenko, presedintele Ucrainei, Traian Basescu s-a lasat umilit.
Turneul electoral al europarlamentarului Corina Cretu continua, in zilele urmatoare, cu deplasari in comune din judetul Salaj si la Jibou, Zalau, Bistrita, Cluj-Napoca si Timisoara.
Diferente mari intre pretul platit de populatie si costul real al agentului termic acoperite prin subventie sunt inregistrate si pentru energia termica furnizata de CET Braila (165,30 lei/Gcal fata de 351,31 lei/Gcal), RAM Buzau (185,24 lei/Gcal fata de 439,28 lei/Gcal), RA Termoficare Cluj (165 lei/Gcal fata de 347,04 lei/Gcal), Uzina Electrica Zalau (130 lei/Gcal fata de 460,42 lei/Gcal), Dalkia Alba-Iulia (129,64 lei/Gcal fata de 512,28 lei/Gcal) sau RADET Bucuresti (119 lei/Gcal fata de 298,62 lei/Gcal).
Emilian Francu - Ramnicu - Valcea Catalin Potor - Alba - Iulia Marius Nicoara - Cluj Marius Stan - Galati Dan Dragulin - Calarasi Romeo Stavarache - Bacau Radu Capilnasiu - Zalau Ilie Bolojan - Oradea Robu Nicolae - Timisoara Catalin Chereches - Baia Mare Alexandru Baisanu - Suceava Galis Florin (PNL) sau Gavril Popescu (PC) - Arad Florin Oancea - Deva Lucian Iliescu - Giurgiu Pavel Badea - Craiova Nini Sapunaru - Focsani Printre primariile cerute de ACD (PNL - PC) se numara:
In privinta primariilor municipii¬lor resedinta de judet, PSD si-a adjudecat candidaturile la Botosani, Iasi, Vaslui, Focsani, Braila, Constanta, Slobozia, Ploiesti, Alexandria, Pitesti, Craiova, Slatina, Drobeta Turnu Severin, Targu-Jiu, Resita, Bistrita, Targu-Mures, Satu Mare, Harghita si Brasov, iar ACD la Suceava, Neamt, Bacau, Galati, Tulcea, Calarasi, Giurgiu, Targoviste, Ramnicu-Valcea, Timisoara, Deva, Covasna, Sibiu, Alba, Cluj, Arad, Oradea, Zalau, Baia Mare.
Insa, in urma cu cativa ani, in perioada in care era secretar de stat in Ministerul Transporturilor, Sorin Bota ii lauda pe aceiasi constructori, care realizasera soseaua spre Zalau, care coboara Mesesul.
"In 2004 am ramas acasa, desi am obtinut cel mai mare numar de voturi din judet" Senatorul Gheorghe Pop este candidatul Uniunii Social-Liberale pentru un nou mandat in Senatul Romaniei pe Colegiul nr.2 Jibou - Zalau.
Corina Cretu a vizitat mai multe localitati din judetele Salaj, Satu Mare si Cluj, printre care localitatile Bontida, Iclod, Gherla, Luna, Campia Turzii, Turda, Huedin, Floresti si Baciu, precum si municipiile resedinta de judet, Zalau, Satu Mare si Cluj-Napoca.
Semn ca trecerea in proprietate privata nu a mers bine o dovedeste si aplicarea procedurii de lichidare voluntara in cazul Rocar Bucuresti, CM Bocsa, CUG Cluj-Napoca, Exfor Bucuresti, Energoreparatii Bucuresti, IAIFO Zalau.
un program MTCT Soleil-Boneh, de alimentare cu apa, in comunele Romanasi si Bocsa si un program Phare 2002 CES, in valoare de 5,2 milioane de euro, pentru o statie de epurare in Zalau.
Marfuri au mai fost achizitionate si de la SC ALTERNATIV SRL Slatina (peste 600 de milioane de lei vechi), SC MECANICA POIANA RUSCA SA Hunedoara (role de buldozer de peste 136 de milioane de lei vechi), SC GENISA IMPEX SRL Zalau, punct de lucru Timisoara, (anvelope de peste 138 de milioane de lei vechi).
SC Mar-Meridian SRL Zalau - punct de lucru Suplacu de Barcau - cutie de viteze Dacia si rotoare pentru electromotoare fara etichete cu elementele de identificare si caracterizare.
In aceeasi situatie se afla si cetatenii din Suceava, care vor plati 213 lei pe gigacalorie, din Vaslui cu 216 lei pe gigacalorie si Zalau cu 203 lei pe gigacalorie, potrivit Mediafax.
De acest tip de credite se vor folosi si noua centrale apartinand administratiei publice locale, respectiv cele din Bacau, Brad, Calafat, Giurgiu, Oradea, Pitesti, Timisoara, Vaslui si Zalau, se mai arata in comunicat.
sase tipuri de tuica (tuica de Zetea, Valea Milcovului, Buzau, Arges, Zalau si Ardeleneasca de Bistrita), cinci de horinca (horinca de Maramures, Camarzana, Seini, Chioar si de Lapus) si alte cinci de vinars (Tarnave, Vaslui, Murfatlar, Vrancea si Segarcea).
Acestea se vor desfasura la Timisoara, Constanta, Zalau si Bacau“, a declarat Radu Mirea, directorul executiv al Oficiului Teritorial pentru Întreprinderi Mici si Mijlocii (OTIMMC).
google-analytics.com