Cautare

123 de rezultate pentru "fc zalau" (3.34 secunde)
Mathe Laszlo, nascut la Zalau, inventat un sistem revolutionar, care iti permite sa construiesti, in DOAR 6 ZILE, o casa perfect izolata.
Copila de 12 ani care a murit la Zalau, dupa ce a cazut dintr-un microbuz, a fost pusa in pericol din prima secunda.
Am citit cu atentie notita Alexandrei si mi-am amintit cat de interesante au fost editiile anterioare ale Scolii de Boli Rare pentru Jurnalisti la care am participat, la Zalau sau la Bucuresti. ... Mergeam la Zalau cu un microbuz plin cu jurnalisti din presa nationala dedicata publicului larg:
Mai bine de doua decenii Moldovan a fost procuror la Zalau, in judetul Salaj, cu un scurt intermezzo, decembrie 1989-iunie 1990, cind a fost ministrul Tineretului si Sportului in guvernul provizoriu Petre Roman, functie in care a ajuns, se pare gratie profesorului Virgil Magureanu.
Colegiul 3 de deputat (61.767 votanti) este compus din Cristolt, Poiana Bienchii, Rus, Somes Odorhei, Surduc, Zalha, Jibou, Babeni, Creaca, Garbou, Ileanda, Letca, Lozna, Mirsid, Hira, Zimbor, Romanasi, Sanmihaiu Almasu, Simisna, Dragu, Napradea si Balan, iar ultimul colegiu (62.927 alegatori) este in municipiul Zalau.
Astfel, comisarul Latcau este acuzat ca trafica masini din strainatate si ca facea camatarie, precum si ca incasa taxe de protectie de la valutistii si camatarii din municipiul Zalau.
In drum spre Zalau, unde locuieste familia sa, Codrut Seres s-a oprit in jurul orei 15,30 pentru mai putin de 60 de minute la Craidorolt, unde a avut o scurta discutie cu localnicii aflati in fata unui bar din comuna si a trecut pe la un unchi care locuieste in Satu Mic din comuna Craidorolt.
Cat despre mult evocatele negocieri duse de PD cu UDMR, in vederea sustinerii candidatului democrat, Mircea Ghiurco, la vicepresedintia Consiliului Judetean (fapt deja consumat), in schimbul fotoliului de viceprimar de Zalau, Viorel Stanca precizeaza ca nici nu se pune problema vreunui "troc" politic intre cele doua filiale ale partidelor amintite:
In fond, dupa cum explica liderul partidului, presedintele PC din Simleu, Rodica Tarlea, s-a mutat in Zalau, astfel incat nu a mai putut raspunde vizavi de problemele simleuanilor.
Pana la ora actuala, au fost aprobate fonduri pentru reabilitarea bisericilor din Cristur, Cosei (in cazul acestora fiind vorba de biserici mai vechi de 500 de ani) Hida, Doba, Archid, Zalau etc.
Astfel, aceasta comisie a facut o sezizare catre Parchetul de pe langa Judecatoria Zalau, in care se arata ca "Isocietatea amintita a achizitionat un autoturism Ford Focus, fara aprobarea Consiliului de Administratie si ca autoturismul a fost utilizat in mod fraudulos de catre directorul Pop Gheorghe"I.
O parte din persoanele care il ^sapa^ pe Stanca poarta emblema ^Rotary^, iar omul cheie este Emilian Girdan, vice-presedintele PD Zalau, dupa cum ne-a spus aceeasi sursa.
Fiind presedintele PD Zalau, nu am avut tangente prea multe cu reprezentantii organizatiilor din teritoriu". Luand si el cuvantul, Emilian Gardan spune ca doar doi oameni din PD Salaj au avut curajul sa-i spuna lui Viorel Stanca faptul ca sunt de cealalta parte a baricadei:
Dupa ce luna trecuta cateva proiecte au fost respinse din motive intemeiate, aceleasi proiecte au fost aprobate luna aceasta, fara nici o modificare Mai multe societati comerciale din Zalau au cerut Consiliului Local concesionarea unor terenuri fara licitatie publica, pentru extinderea constructiilor existente.
amenajarea centralei termice din cadrul Spitalului Judetean Zalau - 4,52 miliarde de lei; sediul Judecatoriei si Parchetului Jibou - 4,03 miliarde de lei.
Oltenii, care vin dupa un meci bun in fata campioanei Remat Zalau, dar pe care l-au pierdut cu 1-3, au nevoie de victorie pentru a fi siguri de calificarea in play-off, deoarece formatia de pe locul 9, CSM Agronomia Bucuresti, le sufla in ceafa, avand 22 de puncte.
Tadici (60 de ani), care este antrenor la HC Zalau, a mai condus echipa nationala in urma cu cativa ani, obtinand medalia de argint la CM din 2005, locul 4 la CM din 2007, calificand reprezentativa si la JO din 2008, la care Romania a ocupat locul 7.
Subprefectul Végh Alexandru si-a depus demisia, in 21 decembrie, din functia de vicepresedinte al Organizatiei Municipale Zalau a UDMR si din cea de membru al UDMR Salaj.
Intr-o atmosfera neobisnuit de destinsa pentru curentul liberal din judetul nostru, sambata, la orele amiezii, penelistii salajeni au luat calea Palatului Administrativ din Zalau, acolo unde s-au desfasurat lucrarile Conferintei de Alegeri ale PNL Salaj.
In acest sens, ministrul a mentionat ca, pe parcursul zilei de sambata, s-a intalnit atat cu reprezentantii Prefecturii si ai Primariei Zalau, cat si cu o parte din membrii si conducerea PC Salaj.
google-analytics.com