Cautare

5867 de rezultate pentru "examenul de titularizare 2009 sibiu rezultatul" (4.10 secunde)
Reclamatiile au venit din comuna Suceveni, asa cum a declarat Tania Bogdan, inspector scolar general, localitate din care s-au primit telefoane anonime prin care se instiinta ca mai multi elevi nu erau lasati sa se prezinte de examenul de limba si literatura romana.
Natalia Andrei a luat concursul pentru ocuparea functiei de director executiv al Directiei Judetene pentru Sport si Tineret (DJST) Dolj. ... Pentru functia de director executiv a mai candidat si antrenorul craiovean de atletism Victor Lazarciuc, dar acesta nu a trecut examenul scris.
Mihaela Popa a demisionat din functia de vicepresedinte PDL Senatoarea Mihaela Popa a declarat ca si-a depus luni demisia din functia de vicepresedinte al PDL, ea precizand ca in continuare va activa ca membru simplu de partid. ... Voi ramane simplu membru de partid", a declarat Mihaela Popa.
Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "DROBETA" al judetului Mehedinti selectioneaza, incepand de azi, candidati - baieti, pentru concursul de admitere in institutiile de invatamant ale Ministerului Administratiei si Internelor - sesiunea 2012, arma "pompieri".
Dupa afisarea rezultatelor de la concursul de manageriat, la care au participat opt persoane, ASP Gorj va desemna noi directori in locul celor care vor pica examenul de manager.
Sarbatorile de iarna din acest an reprezinta pentru taranii romani ultima ocazie de a-si taia porcul in mod traditional.
Nimic nou in asta, insa o scoala de detectivi particulari este o idee inedita care se poate transforma intr-o afacere prospera.
Fiica Doinei Melinte, "strecurata" pe listele de la Bacalaureatul olimpicilor Surprizele legate de Bacalaureatul din 2012 dedicat olimpicilor continua.
Avertismentul dat de profesori In plin examen de bacalaureat, oficialii ii avertizeaza pe liceeni sa nu incerce sa copieze. Internetul este insa plin de dispozitive performante cum ar fi ceasurile inteligente sau ochelarii cu bluetooth, care au inlocuit deja celebrele mini-casti.
Cu acest prilej, participantii la Gala au aflat o multime de amanunte din viata marii doamne a scenei romanesti, marturisirile sale purtand uneori o incarcatura de nostalgie si umor.
MISCAREA DE REZISTENTA: ... Cu ceea ce i s-a intamplat pana in 1989 ar fi avut material pentru cel putin trei filme despre sine, ar fi putut turna un fel de cantec despre mine insumi cu urias succes de casa.
Adriana Lacatus) Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a facut o declaratie surprinzatoare intr-o emisiune tv, sustinand ca oamenii, cu cat sunt mai multumiti de viata lor, cu atat sunt mai putin dispusi sa aiba copii.
In acest modul sunt grupate cateva afectiuni frecvente, care au un diagnostic facil si un tratament adesea la indemana medicului de familie. ... Simptomele sunt dominate de otalgie, care poate fi atroce. ... Examenul obiectiv pune in evidenta tumefactia cu caractere inflamatorii si uneori o adenopatie satelita pre, retro sau subauriculara.
Simularile de la Bacalaureatul 2014. Cate vor mai fi de acum incolo, fara sa fim in stare sa schimbam sistemul?", pe care o puteti citi in continuare. ... Avem, pe de o parte, tineri olimpici, nationali si internationali, care demonstreaza capacitatea individuala a unor elevi aplecati spre studiu.
Magda Marincovici) 15% dintre neoplasmele mamare nu se vad pe mamografii 15% dintre neoplasmele mamare nu se vad pe mamografii, de aceea este foarte important consultul oncologic sau examenul clinic, avertizeaza dr. Cornelia Nitipir, sefa sectiei oncologie medicala si radioterapie, Spitalul Universitar de Urgenta Elias.
Pericol de entorse, luxatii, fracturi, degeraturi! ... Magda Marincovici) In ultimele 24 de ore, a crescut numarul persoanelor cu luxatii, fracturi sau entorse, care se prezinta la unitatile de primiri urgente ale spitalelor.
O doamna, rugandu-l pe Albert Einstein s-o cheme la telefon, a precizat ca numarul ei este greu de memorat: ... Cand acest orizont se restrange intr-atata incat devine extrem de ingust, el se transforma intr-un punct; ... Iata punctul meu de vedere!
Probele scrise ale examenului de capacitate s-au incheiat. Acum, cei peste 150 de mii de elevi care au terminat gimnaziul asteapta afisarea notelor obtinute la testari. Conform regulamentului de pe edu.ro, initial vor fi anuntate primele rezultate, urmand ca, dupa contestatii, sa fie publicate mediile finale.
- Regulamentul de aplicare a Ordonantei de urgenta a Guvernului nr.
Examenul de Bacalaureat 2022, sesiunea de vara, a inceput oficial, astazi, cu proba orala la Limba si literatura romana.
google-analytics.com