Cautare

5864 de rezultate pentru "examenul de titularizare 2009 sibiu rezultatul" (3.61 secunde)
Si in politica este ca si in comert Viorel Arcas candideaza, la alegerile parlamentare din 9 decembrie, pentru a treia oara la functia de senator a judetului Sibiu, propunandu-si pentru urmatorii patru ani masuri care sa ajute la dezvoltarea judetului.
Actionarii Bursei Monetare-Financiare si de Marfuri Sibiu (BMFMS) au aprobat la sfarsitul saptamanii trecute fuziunea de principiu cu Bursa de Valori Bucuresti (BVB), potrivit presedintelui Bursei din Sibiu, Teodor Ancuta, preluat de Mediafax.
Actionarii Bursei de Valori Bucuresti au respins sambata, la limita de numai doua voturi, fuziunea cu Bursa Monetar-Financiara si de Marfuri din Sibiu, deoarece nu au cazut de acord asupra raportului de schimb intre titlurile celor doua piete.
Compania de transport al electricitatii Transelectrica si consortiul format din firmele ABB Utilities GmbH (Germania), Areva Energietechnik GmbH (Germania) si ABB (Romania) au inaugurat vineri statia retehnologizata de 400/220/110 kV Sibiu Sud, investitie care s-a ridicat la circa 35 milioane de euro.
In judetul Sibiu au fost depuse 950 de declaratii, 910 dintre ele fiind inregistrate la Casa Judeteana de Pensii Sibiu, iar 40, la Casa Locala de Pensii Medias.
Rapid si Vaslui si-au batut rau adversarele de Paste Cu moralul ridicat dupa remiza obtinuta de CFR la Ploiesti si cu amenintarea Stelei, victorioasa la Galati, FC Vaslui si Rapid nu si-au menajat adversarele si au obtinut victoriii la scor de neprezentare.
De azi se circula pe ea Lotul 3 al autostrazii Orastie-Sibiu a fost deschis traficului vineri,14 Noiembrie 2014, cu doua zile inainte de alegerile prezidentiale. In ciuda problemelor legate de alunecarile de teren, oficialii spun ca autostrada este sigura, dar admit ca lucrarile nu sunt finalizate.
Daniel Bejan) La Sibiu s-a bulucit toata bulibasimea europeana sa ceva. De-ale lor. Adica ei laolalta, sa vorbeasca de ale lor, ca de ale noastre ii doare in cur. ... Ideea e ca s-au strans, sa le fie de bine.
Cinci persoane si-au pierdut viata, iar alte cinci au fost ranite in urma unui accident petrecut, in noaptea de sambata spre duminica, pe DN 1, in judetul Sibiu, dupa ce un autoturism a intrat pe contrasens si a lovit frontal o alta masina.
Traficul feroviar pe Valea Oltului intre statiile Caineni (judetul Valcea) si Podu Olt (judetul Sibiu) este intrerupt din cauza alunecarilor de teren produse aseara in urma unei viituri, informeaza NewsIn.
Ilfov nr.1, in spatele CEC-ului de pe Calea Victoriei) PROGRAM 17 - 29 martie Marti, 17 martie, ora 19.00 LA TIGANCI” dupa Mircea Eliade Proiect finantat in programul Bucuresti 555, sustinut de ARCUB Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti Regia si adaptarea :
Redobandirea permisului de conducere Daca ati avut nefericitul moment in care dintr-o simpla manevra de neatentie, nu ati cedat trecerea de prioritate, fie la o simpla iesire din parcare, sau la un indicator de cedeaza trecerea (sa zicem prost montat), cu siguranta permisul de conducere v-a fost suspendat pe 60 sau 90 de zile in cazul in care a avut loc un accident usor, sau pentru o alcoolemie de pana in 0.80mg/l fara accident (atat de usor de ridicat si atat de greu de obtinut).
Este perioada examenelor sau a luarii marilor decizii, pentru acei tineri care termina o forma de invatamant. ... Trecerea de la gimnaziu la liceu sau la scoala profesionala este prima schimbare majora in cariera elevului.
Senatorul Sorin - Constantin Lazar a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: ... Saptamana trecuta au aparut primele rezultate in urma simularilor organizate pentru probele din cadrul examenului de bacalaureat.
Cele mai frumoase si cunoscute colinde vor rasuna in Piata Mare si vor completa atmosfera de basm din oraselul lui Mos Craciun din Sibiu.
Actionarii Bursei Monetar-Financiare si de Marfuri Sibiu (BMFMS) au aprobat, vineri, introducerea unui sistem alternativ de tranzactionare (ATS), alaturi de piata spot, la vedere, care ar putea deveni functionala in prima jumatate din 2009.
'Deputatul PSD Oana Niculescu Mizil nu mai pridideste cu dezmintirile ca nu are de gand sa plece din PSD, dar o va face aproape sigur cel tarziu in iunie a.c., dintr-un motiv foarte simplu:
Un concurs pentru ocuparea unui post vacant de referent la Directia patrimoniu din cadrul Primariei Craiova a fost anuntat joia trecuta, cu doar o zi inaintea sustinerii probelor - 2 iunie 2006 - si fara ca directorul sa fi semnat subiectele de examen, asa cum prevede legea.
Candidatii la examenul de rezidentiat din acest an vor invata aceeasi materie pentru ca metodologia examenului a fost modificata.
Examenul pentru atribuirea calitatii de consultant fiscal se organizeaza de Camera Consultantilor Fiscali, in baza unui regulament aprobat de Consiliul superior al Camerei Consultantilor Fiscali, stabileste o ordonanta de urgenta aprobata de Guvern. Actul normativ modifica si completeaza Ordonanta 71/2001 privind organizarea si exercitarea activitatii de consultanta fiscala.
google-analytics.com